20% تخفیف مشاوره های تحصیلی حضوری 20% تخفیف مشاوره های تحصیلی

کدام کشور برای مهاجرت در سن بالا مناسب تر است؟

بهترین کشور برای مهاجرت در سن بالا 

اگر از برخی افراد با سنین بالای 40 سال بپرسیم، با فکر کردن به "مهاجرت" چه چیزی به ذهنتان خطور می‌کند؟ ممکن است بگویند «از ما گذشته! جوانان باید به مهاجرت فکر کنند.» اما حامی مهاجر اینجاست تا به شما بگوید، حتی در سنین بالا نیز مهاجرت امکان‌پذیر است!
تنها چیزی که اهمیت دارد این است که کشورها را بشناسید، شرایط آنها را بررسی کنید، بدانید شرایط زندگی در آن کشور برای افراد بازنشسته چگونه است، امید به زندگی در آنها به‌چه صورت است و دیگر مواردی که در ادامه مطالب بررسی می‌کنیم تا بهترین کشور برای مهاجرت را ببینید. 

البته در نظر داشته باشید شرایط به‌صورت کلی گفته شده است. شما می‌توانید رویای خود را برآورده کنید و در یک کشور عجیب‌وغریب زندگی کنید یا به یک کشور محافظه کار اروپایی بروید. نکته اصلی این است که ندای قلب خود را دنبال کنید تا مهاجرت به یک تجربه خوشایند تبدیل شود.

بهترین کشور برای مهاجرت در سن بالا 

به‌راستی حداکثر سن مهاجرت چقدر است؟ آیا با بالا رفتن سن، باید فکر راه های مهاجرت را از ذهنتان بیرون کنید؟  باید بگوییم اصلا اینطور نیست. در عکس زیر امید به زندگی در دو کشور را می‌بینید! یعنی زندگی در این کشورها برای افراد مسن، شرایط خوبی را دارد. 

بهترین کشور برای مهاجرت در سن بالا 

هنگام بررسی عواملی که باید در هنگام تعیین بهترین کشورها برای زندگی افراد مسن در نظر گرفته شوند، امید به زندگی باید در لیست باشد. میانگین امید به زندگی بازتاب بسیاری از زمینه‌ها از جمله مراقبت‌های بهداشتی و میزان ایمن بودن یک کشور است. اگر کشوری امید به زندگی بالایی داشته باشد، به جرات می‌توان گفت که اینجا مکان خوبی برای زندگی افراد مسن است.
تصمیم به مهاجرت تحت تأثیر عوامل اجتماعی و اقتصادی خاصی در کشور محل اقامت است. معمولاً افراد در جست‌وجوی شرایط بهتر به خارج از کشور مهاجرت می‌کنند، بنابراین توصیه می‌کنیم جنبه‌های زیر را در کشورهایی که در نظر دارید، به دقت بررسی کنید:

  • استاندارد عمومی زندگی
  • دسترسی و کیفیت خدمات پزشکی
  • ذهنیت جمعیت محلی
  • آب‌وهوا
  • دشواری دریافت اجازه اقامت
  • امنیت
  • زیرساخت
  • امکان دریافت مستمری

گام بعدی، به دست آوردن زمینه برای اقامت قانونی در خارج از کشور و اجازه اقامت است. معمولاً رویدادهای زیر زمینه‌ای برای بازنشستگان است:

  • خرید ملک
  • اسپانسرشیپ خویشاوندان
  • سرمایه‌گذاری
  • ازدواج
  • شرکت در برنامه بازنشستگی در کشور مورد نظر (درصورت وجود)

توصیه! بر اساس برداشت خود از سفرهای توریستی کشوری را برای مهاجرت انتخاب نکنید. اقامت دائم در یک کشور با سفر کوتاه متفاوت است. 

بهترین کشورها برای مهاجرت در سن بالا 

همانطور که می‌بینید، عملکرد خوب از کشورهای شمال اروپا برای مهاجرت در سن بالا باعث شده تا این کشورها در صدر لیست موردنظر باشند. با این حال، فنلاند با داشتن رتبه برتر در شاخص شادترین کشورها و عملکرد چشمگیرش، برنده کلی است.
فنلاند کشوری بسیار امن و توسعه‌یافته است. کیفیت مراقبت‌های بهداشتی در فنلاند خوب است و این کشور را به کشوری عالی برای زندگی افراد مسن تبدیل می‌کند.
در فنلاند مردم محلی مهربان و مهمان‌نواز هستند، کشور امن است و مکان‌های بسیار زیبایی برای ارائه دارد! و از آنجایی که بسیار آرام است، طبیعتاً این کشور را مکانی عالی برای افراد مسن می‌سازد. طبیعتی خیره‌کننده، با دریاچه‌ها و جنگل‌ها، بهترین مکان برای بازنشستگی است. البته، فنلاند می‌تواند در طول زمستان بسیار سرد باشد، اما اگر مشکلی با این موضوع ندارید، فنلاند ایده‌آل است. 

شرایط پذیرش مهاجران در سنین بالا، در کدام کشور بهتر است؟ 

همانطور که در بالا گفته شد، کشورهایی همچون کانادا، استرالیا، سوئیس، هلند و چند مورد دیگر که نوشته شد، کشورهای خوبی برای مهاجرت در سن بالا هستند. حال به بررسی آنها نیز می‌پردازیم؛ پس بیایید نگاهی دقیق‌تر به هر قاره بیندازیم.

اروپا؛ شبه‌جزیره‌ای بزرگ در شمال غربی اوراسیا 

پرتغال، اسپانیا، ایتالیا، بلغارستان و کشورهای ساحل دریای آدریاتیک از جمله راحت‌ترین کشورها برای مهاجرت در دوران پیری هستند.
برای مهاجرت به پرتغال باید منبع درآمد قانونی در این کشور داشته باشید، مسکنی به ارزش بیش از 80 هزار یورو خریداری کنید و در طول سال بیش از 183 روز در این کشور زندگی کنید. اگرچه پرتغال با آب‌وهوای گرم، خط ساحلی پراکنده، مردم اوکراینی و بسیاری از کشورها را به خود جذب می‌کند، اما باید معایب این کشور را نیز بدانید. از جمله آنها می‌توان به نرخ بالای خدمات، صف در بیمارستان‌ها و کمبود پزشک اشاره کرد.

اروپا بهترین مکان برای مهاجرت در سن بالا

برای قانونی کردن اقامت در اسپانیا کافی است بیش‌از 500 هزار یورو در املاک و مستغلات سرمایه‌گذاری کنید. در اسپانیا می‌توانید موقعیت‌های جغرافیایی متفاوتی را برای زندگی انتخاب کنید که از مناطق کوهی گرفته تا سواحل! 
باید اضافه کرد که سطح دارو در اسپانیا بالا است و مستمری‌بگیران خارجی می‌توانند مشاوره و داروی رایگان دریافت کنند. مزیت غیرقابل انکار دیگر قیمت پایین موادغذایی به‌خصوص میوه و سبزیجات است که در تمام طول سال موجود است.
ایتالیا با برنامه‌های اجتماعی بازنشستگان را جذب می‌کند. با این حال، اقامت دائم تنها پس از پنج سال اقامت در کشور امکان‌پذیر است. در نظر داشته باشید اخذ اقامت ایتالیا از طریق خرید ملک امکان‌پذیر نیست. همچنین مهاجرت به ایتالیا از طریق تحصیل نیز تا 37 سال ممکن است. 
آلمان هم با داشتن شرایط اقتصادی خوب و امکانات رفاهی مناسب، یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت بالای 60 سالگی است. با دریافت ویزای بازنشستگی یا از طریق سرمایه‌گذاری، مهاجرت به آلمان در سن بالا امکان‌‌پذیر است. برای اطلاع از شرایط تحصیل در آلمان، می‌توانید مقاله تخصصی حامی مهاجر را بخوانید. 
برخی افراد بلغارستان را نیز کشور خوبی می‌دانند. این کشور با آب‌وهوای معتدل، قیمت مواد غذایی و مسکن مقرون‌به‌صرفه، جذابیت زیادی دارد. 
صربستان و مونته‌نگرو نیز گزینه‌های بودجه هستند. املاک و مستغلات در این کشورها مقرون‌به‌صرفه در نظر گرفته می‌شود. علاوه بر این، بسیاری از بازنشستگان به دنبال زندگی در کنار دریا هستند.

آسیا؛ بزرگ‌ترین قاره جهان 

این منطقه کسانی را که می‌خواهند در تابستان ابدی کنار دریا زندگی کنند را به خود جذب می‌کند و تایلند در میان پیشتازان قرار دارد. در این کشور، بازنشستگان افراد صمیمی، سبک زندگی آرام، مراقبت‌های بهداشتی با کیفیت و قیمت‌های مقرون‌به‌صرفه را خواهند یافت.
برخی مهاجران نیز مالزی را انتخاب می‌کنند ، جایی که قیمت غذا و مسکن پایین است. شما می‌توانید یک آپارتمان در کوالالامپور از 100 هزار دلار خریداری کنید.

مالزی بهترین کشور برای مهاجرت در سن بالا

ترکیه نیز برای بازنشستگان گزینه خوبی می‌تواند باشد. قیمت املاک و مستغلات در سطح خوبی است و مراقبت‌‌های بهداشتی در استانبول مناسب است. با این حال، برخی مشکلات بزرگ را نیز در نظر داشته باشید؛ مانند موج گردشگران در تابستان.

استرالیا؛ ترکیبی شگفت‌انگیز از طبیعت و غذاهای افسانه‌ای 

84درصد از افرادی که در استرالیا زندگی می‌کنند، خود را خوشحال می‌دانند. این را آمار سازمان همکاری اقتصادی تایید می‌کند. این کشور مراقبت ویژه‌ای از بازنشستگان دارد.

استرالیا بهترین مکان برای مهاجرت در سن بالا

در سال 2023، دولت برنامه‌‌ای را برای اسکان مجدد بازنشستگان آغاز کرد. استرالیا با تاکید بر مزایای آن معروف است:

  • امنیت
  • زیرساخت توسعه یافته
  • محیط‌زیست پاک
  • سطح بالای مراقبت‌های بهداشتی

بازنشستگان می‌توانند ویزای ویژه دریافت کنند؛ ویزای بازنشستگی سرمایه‌گذار. البته برای به‌دست‌آوردن آن، باید معیارهای خاصی رعایت شود:

  • بیش از 55 سال داشته باشید.
  • بودجه خود را داشته باشید و هیچ وابستگی نداشته باشید.
  • بیش از 750 هزار دلار استرالیا در حساب خود و درآمد سالانه 65 هزار دلار استرالیا یا بیشتر (برای ساکنان شهری) داشته باشید.
  • دارایی بیش از 500 هزار دلار استرالیا و درآمد سالانه 50 هزار دلار استرالیا یا بیشتر (برای مناطق روستایی).

ویزای بازنشستگی سرمایه‌گذار به مدت چهار سال با امکان تمدید صادر می‌شود.

آمریکای شمالی و جنوبی؛ کشورهایی با امکانات پیشرفته

برای مهاجرت به ایالات متحده، یک بازنشسته باید گرین‌کارت یا ویزای الحاق خانواده از طریق اسپانسرشیپ اعضای خانواده را دریافت کند. همچنین شرکت در لاتاری و برنده شدن در آن، یکی از بهترین و ارزان‌ترین راه‌های مهاجرتی به آمریکاست که هیچ محدودیت سنی نیز ندارد. 

آمریکا بهترین مکان برای مهاجرت در سن بالا

همچنین شرایط مهاجرت به کانادا، طوری است که از طریق سرمایه‌گذاری می‌توان در سن بالا به آن مهاجرت کرد. 
با این حال، در سال‌های اخیر، محبوبیت کشورهای آمریکای مرکزی و جنوبی رو به افزایش بوده است. اکثر کشورهای منطقه بر بحران اقتصادی غلبه کرده‌اند و پیشرفت در همه عرصه‌های زندگی قابل دیدن شده است. برای مثال کلمبیا ارزش زندگی را دارد. آب‌وهوای معتدل، مردم دوستانه و هزینه‌های ارزان اجاره، سازگاری بازنشستگان را سریع و دلپذیر می‌کند.
در اکوادور، بازنشستگان از تخفیف‌هایی برای سفر هوایی، بلیط سینما و تئاتر و حمل‌و‌نقل عمومی برخوردار می‌شوند. یک‌ونیم هزار دلار در ماه برای دو نفر جهت زندگی راحت در کشور کافی است.

شرایط مهاجرت در سن بالا

افزایش سن ممکن است مهاجرت را کاهش دهد، زیرا افراد مسن کمتر از جوانان مهاجرت می‌کنند. افزایش سن ممکن است منجر به مهاجرت کمتر کارگران در تمام سنین و در نتیجه تقاضای نیروی کار کمتر برای مهاجران شود. با کاهش مهاجرت، افزایش سن ممکن است اثرات نامطلوب بیشتری برای بازار کار و رفاه داشته باشد.

شرایط مهاجرت در سن بالا

اما در برخی شرایط افراد در سن بالا نیز تصمیم به مهاجرت می‌گیرند؛ درست است که آسان نیست اما از طریق ویزای بازنشستگی، سرمایه‌گذاری، خرید ملک، اسپانسرشیپ و دیگر مواردی که گفته شد، قابل انجام است. 
ویزای نوع D مبنای زندگی در خارج از کشور است. فقط دارندگان آن می‌توانند برای اجازه اقامت دائم درخواست دهند. این سند معمولاً برای یک سال قانونی است، اما بعداً قابل تمدید است. باید اضافه کرد که مجوز اقامت دری را به روی حقوق اجتماعی باز می‌کند که مهاجران در شرایطی برابر با ساکنان از آن برخوردار می‌شوند.
البته هر کشوری قوانین خاص خود را برای صدور مجوز اقامت دارد. با این حال، رویکرد کلی تقریباً در همه جا یکسان است. شما باید موراد زیر را برای دریافت اجازه اقامت انجام دهید: 

  • افتتاح حساب بانکی
  • دریافت بیمه نامه 
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه کیفری 
  • ارائه مدرکی مبنی بر اقامت
  • ارائه گواهی درآمد در کشور خود 

سخن پایانی
انتخاب بهترین مکان برای بازنشستگی در درجه اول به ترجیحات شخصی شما بستگی دارد. با این حال، فرصت‌های زیادی برای کشف فرهنگ‌ها و کشورهای مختلف وجود دارد که برای این دوره از زندگی، مناسب است. در این مقاله، بهترین کشورها برای افراد مسن و بازنشستگان نوشته شد که شرایط هرکدام نیز مورد بررسی قرار گرفت. برای مثال شرایط اقامت در کانادا برای ایرانیان در سن بالا نیز مناسب است. 
خیر خوشحال کننده این است که مهاجرت تحصیلی در سن بالا تا 50 سال در حامی مهاجر امکان‌پذیر است؛ البته فقط برای کشور آمریکا، آن هم با شرایط خاص! کافی‌ست با شماره 02148000957 تماس بگیرید تا از مشاوره تخصصی با کارشناسان ما در زمینه مهاجرت تحصیلی یا دریافت ویزای توریستی آمریکا، کانادا و تمامی کشورهای حوزه شینگن بهره‌مند شوید. 

سوالات متداول درباره بهترین کشور برای مهاجرت در سن بالا

در ادامه سوالات پرتکرار شما عزیزان پاسخ داده می‌شود و شما هم می‌توانید در صورت داشتن هرگونه سوال، با شماره بالا تماس گرفته یا در قسمت دیدگاه‌ها آن را برایمان بنویسید. 

حداکثر سن مهاجرت تحصیلی تا چند سالگی است؟ 

همانطور که در مقاله گفته شد مهاجرت تحصیلی به امریکا تا سن 50 سال با داشتن شرایط مناسب، امکان‌پذیر است؛ اما برای کشورهای اروپایی سقف سنی تا 37 سال است. 

بهترین روش برای مهاجرت در سن بالا چیست؟

مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری یا خرید ملک می‌تواند راهی برای دریافت اجازه اقامت در برخی کشورهایی باشد که در مقاله توضیح داده شد. 

بهترین کشورها برای مهاجرت با سن 45 سالگی کدامند؟

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه‌گذاری، مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیلی یا سرمایه‌گذاری، مهاجرت به ترکیه از طریق خرید ملک یا مهاجرت به آلمان از طریق ویزای بازنشستگی امکان‌پذیر است.

دیدگاه جدید
دیدگاه ها
کل دیدگاه های ثبت شده: 0 | کل دیدگاه های تایید شده: 0