ویزای توریستی B1/B2

امتیاز 4.14/5
ardate 26 مرداد، 1398
ویزای توریستی B1/B2

ویزای بازدید تجاری B1 آمریکا

آمریکا علاوه بر اینکه مقصد گردشگری معروف و مکانی که مردم می‌خواهند شغل پیدا کنند، محل خوبی برای انجام کسب و کار است. ویزای B1 یک ویزای غیرمهاجرتی آمریکا است که بازدیدکننده برای اهداف تجاری وارد آمریکا می‌شود. دارندگان ویزایB1 می‌توانند در فعالیتهای زیر شرکت کنند:

  • مذاکره کردن دربارۀ قراردادها
  • مشورت کردن با همکاران تجاری
  • حل و فصل مسائل مربوط به یک ملک
  • شرکت کردن در کنفرانس‌ها، جلسات آموزشی، رویدادهای حرفه ای یا تجاری
  • انتقال از طریق آمریکا: افراد خاصی ممکن است با ویزای B1 از آمریکا ترانزیت شوند.
  • بدون بلیط سوار شدن: بعضی از خدمه هوایی ممکن است به عنوان خدمه پرواز وارد آمریکا شوند.

مزایای ویزای B1

مزایای ویزای B1 این است که شما می‌توانید روابط تجاری خود را توسعه دهید و تا زمانی که برای تجارت لازم است، از آمریکا بازدید کنید. بعد انقضای ویزا، همیشه می‌توانید برای ویزای دیگری درخواست دهید. ویزای تجاری آمریکا هیچ محدودیتی ندارد بنابراین هیچ قانونی برای تعداد و نحوه صدور ویزا در هر سال وجود ندارد. آمریکا ویزاهای بازدیدکننده را برای پوشش اهداف تجاری و توریستی ایجاد کرده است. متفاوت از ویزای B1 ، ویزای B2 آمریکا این امکان را به شما می‌دهد که با هدف توریسم، لذت یا ملاقات با دوستان و خانواده وارد آمریکا شوید.

نحوه درخواست ویزای B1 آمریکا

فرآیند درخواست ویزای B1 شبیه درخواست های ویزا برای همۀ ویزاهای غیرمهاجرتی می‌باشد. با این حال، از آنجایی که الزامات زیادی وجود ندارد، این ویزا کمتر پیچیده است. برای درخواست ویزای B1 این مراحل ساده را باید انجام دهید:

تکمیل فرم DS-160

فرم DS-160 ، در اکثر درخواست های ویزای غیرمهاجرتی آمریکا مورد استفاده قرار می‌گیرد. این برنامه به اطلاعات و جزئیات و همچنین هدف سفرتان نیاز دارد. شما باید بخش هایی که مربوط به ویزای B1 است را پیدا کنید و آن را پر کنید. بعد از اینکه فرم را به صورت آنلاین ارسال می‌کنید یک شماره و صفحه کانفرمیشن دریافت می‌کنید که بعداً برای روند درخواست به آن نیاز خواهید داشت.

پرداخت هزینه های ویزا

هزینه درخواست برای ویزای B1 ، 160 دلار است. علاوه بر این هزینه، ممکن است مجبور به پرداخت هزینه های دیگر مانند هزینه صدور ویزا شوید. میزان هزینه های صدور ویزا بستگی به رابطه کشور شما با آمریکا دارد. بعد از پرداخت هزینه ها، باید رسید آن را برای ضمیمه کردن به مدارک دیگر خود نگهداری کنید.

زمانبندی مصاحبه ویزا

همۀ متقاضیان ویزا بین 14 تا 79 سال باید مصاحبه ای برای ویزای بازدید کننده داشته باشند. مصاحبه ها در سفارت آمریکایی برگزار می‌شود که شما در آنجا درخواست داده‌اید. سفارتخانه های آمریکا حجم کاری بالایی دارند، پس باید هرچه زودتر مصاحبه خود را زمانبندی کنید. این کار از زمانهای طولانی انتظار اجتناب می‌کند و شما می‌توانید فرآیند درخواست را سریع‌تر تکمیل کنید. پس از مشخص شدن زمان مصاحبه یک نامه تایید مصاحبه دریافت می‌کنید. این نامه را باید در روز مصاحبه همراه خود داشته باشید.

مدارک مورد نیاز ویزای B1 آمریکا

باید مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای آمریکا را فراهم کنید. این اسناد به سفارت آمریکا نشان میدهد که شما حق دریافت ویزای B1 را دارید. علاوه بر اسناد لازم استاندارد، درخواست ویزای B1 باید شامل مدارک اضافی زیر باشد:

  • کد و صفحه تاییدیه فرم DS-160
  • صفحه تایید مصاحبه
  • یک عکس که مطابق با الزامات عکس ویزای آمریکا است.
  • نامه ای که هدف شما را از سفر توضیح دهد.
  • اظهارنامه های بانکی و مالی که ثابت کند پول کافی برای اقامت در آمریکا دارید.
  • روابط با کشورتان مانند خانواده، قرارداد کاری، اجاره نامه یا سند خانه که ثابت می‌کنند شما باز خواهید گشت.
  • سوابق جنایی یا نامه ای از مقامات مبنی بر اینکه شما محکومیت های قبلی ندارید.
  • اگر قبلاً از آمریکا بازدید کرده اید، مدارک مربوط به بازدیدهای قبلی خود را ارائه دهید.
  • اگر کار می‌کنید، یک نامه از کارفرما داشته باشید که در سه ماه گذشته حقوق دریافت کرده‌اید.
  • نامه‌ای از شرکت که هدف سفر و موقعیت شغلی را در آن شرح داده باشد.

ویزای توریستی آمریکا - ویزای B2 آمریکا

علاوه بر تحصیل و کار، می‌توان با ویزای توریستی آمریکا به این کشور سفر کرد. ویزاهای توریستی به شما اجازه می‌دهد برای گردشگری، کسب و کار یا درمان پزشکی به آمریکا سفر کنید.می‌توانید از معروف‌ترین جاذبه های گردشگری آمریکا دیدن کنید و حتی ارتباطات جدیدی خلق کنید که بتوانید در کسب و کار خود سرمایه گذاری کنید.

معیارهای واجد شرایط ویزای توریستی آمریکا

  • هدف شما برای بازدید مطابق ویزای B2 آمریکا باشد.
  • به اندازۀ کافی ابزار مالی برای پوشش اقامت خود در آمریکا داشته باشید.
  • قصد دارید به محض انقضای ویزا به کشور خود بازگردید و قصد اقامت در آمریکا را ندارید.

درخواست ویزای توریستی آمریکا

برای درخواست ویزای توریستی آمریکا باید مراحل سادۀ زیر را دنبال کنید:

  • ارسال فرم DS-160
  • پرداخت هزینه های ویزا
  • برنامه ریزی برای مصاحبه
  • پر کردن فایل سند ویزای B2
  • شرکت در مصاحبه ویزا

اطلاعات خود را به همراه جزئیات درباره هدف سفرتان ارسال کنید. شما باید بخش های ویزای توریستی آمریکا را پر کنید و سپس آنلاین ارسال کنید. بعد از آن یک صفحه و کد تایید را دریافت می کنید.

از طریق حامی مهاجر درخواست خود را ارسال کنید

  • کارکنان حامی مهاجر فرم DS-160 شما را پر می‌کنند و برای شما از سفارت یا کنسولگری آمریکا یک وقت برای ویزای B2 آمریکا رزرو می‌کنند.
  • آنها لیست کامل از اسناد مورد نیاز برای درخواست ویزای B2 به شما می‌دهند و پروندۀ تقاضای‌تان را چک خواهند کرد تا مطمئن شوید که درخواست شما بالاترین احتمال موفقیت را دارد.
  • از پشتیبانی آنلاین حامی مهاجر برای درخواست ویزا برخوردار می‌شوید.
  • اگر درخواست ویزای آمریکا موفقیت آمیز باشد، حامی مهاجر ویزای شما را دریافت می‌کند

مدارک مورد نیاز ویزای B2 آمریکا

همه اسناد را باید در روز مصاحبه همراه خود ببرید. مدارک مورد نیاز ویزای توریستی B2 آمریکا به شرح ذیل است:

  • پاسپورت معتبر
  • یک عکس ویزای آمریکا
  • صفحه و کد تایید فرم DS-160
  • رسید هزینه های پرداختی
  • صفحه تایید مصاحبه
  • نامه ای که هدف شما از سفر را شرح دهد.
  • اثبات تمکن مالی: اظهارنامه بانکی و مالی که ثابت کند توانایی مالی برای ماندن در آمریکا را دارید . حداقل 266 دلار برای هر روز اقامت خود باید درنظر بگیرید.
  • اثبات روابط  قوی خود با کشور: خانواده، قرارداد کار، اجاره نامه یا سند خانه.
  • دعوت نامه ویزای بازدیدکننده آمریکا از طرف دوستان یا خانواده در آمریکا.
  • گواهی سوءپیشینه
  • مدارک بازدید قبلی از آمریکا (در صورت وجود)
  • ریز نمرات یا دیپلم (مربوط به دانشجویان است)
  • نامه ای از کارفرما که نشان دهد در سه ماه گذشته به شما حقوق داده است (در صورت کارکردن)
  • کپی از مدارک وضعیت خویشاوندان در آمریکا
  • نامه پزشکان درباره تشخیص و درمان (اگر بخاطر مقاصد پزشکی می‌روید)

تفاوت ویزای B1 و B2

تفاوت بین بسیاری از انواع ویزای آمریکا و ویزای B2 این است که ویزای B2 آمریکا هیچ محدودیتی ندارد. این به این معنی است تا زمانی که واجد شرایط هستید و الزامات را برآورده می‌سازید، می‌توانید این ویزا را برای بازدید از آمریکا دریافت کنید. متفاوت از ویزای B2 ، ویزای B1 آمریکا اجازه می‌دهد تا شما با هدف کسب و کار، مذاکره قرارداد یا حضور در کنفرانس‌ها و سایر رویدادهای مربوط به کسب و کار وارد آمریکا شوید.

نظرات شما

در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید.

  1. جمشید اسدی
    ۲۸ شهريور، ۱۳۹۸
    چقدر زمان برای صادر شدن این نوع ویزا نیاز هست ؟حداقل منظورم هست
  2. حامی مهاجر در پاسخ جمشید اسدی گفته است :
    حدود 2تا 3 ماه
  1. سعید کریمی
    ۲۸ شهريور، ۱۳۹۸
    برای ویزای توریستی به اسپانسر نیاز هست ؟و این که چند بار میشه از برای این ویزا درخواست داد
  2. حامی مهاجر در پاسخ سعید کریمی گفته است :
    سلام به اسپانسر نیازی نیست و هیچ محدودیتی ندارد
ثبت دیدگاه