پرداخت هزینه سفارت

امتیاز 4.89/5
ardate 24 مرداد، 1398
پرداخت هزینه سفارت

مدارکی که در سفارت باید همراه داشته باشیم چیست؟

  • فرم تقاضای ویزا
  • شناسنامه و کارت ملی اصل به همراه کپی آن ها
  • دو قطعه عکس
  • گواهی اشتغال به کار یا تحصیل
  • گواهی تمکن مالی و گردش حساب
  • گذرنامه معتبر
  • ارائه ی بیمه درمانی
  • مدارک بلیت و هتل رزرو شده

هزینه ی تعیین وقت ویزای شنگن چقدر است؟

این هزینه در کشورهای مختلف شنگن متفاوت است

  • وقت سفارت هلند 3500000 ریال
  • وقت سفارت فرانسه 5000000 ریال
  • وقت سفارت اسپانیا 3500000 ریال
  • وقت سفارت ایتالیا 5000000 ریال
  • وقت سفارت پرتغال 3500000 ریال
  • وقت سفارت جمهوری چک 3500000 ریال
  • وقت سفارت آلمان 5000000  ریال
  • وقت سفارت اتریش 2000000 ریال
  • وقت سفارت نروژ 3500000 ریال
  • وقت سفارت فنلاند 2000000 ریال

البته دریافت این هزینه ها به معنای تضمین دریافت ویزای شنگن نخواهد بود، این هزینه فقط برای تعیین وقت سفارت دریافت می شود.

متداول ترین ویزاهای ایالات متحده

ویزایE1: مناسب برای اشخاصی که خواهان گسترش مبادلات تجاری در آمریکا هستند. مدت زمان صدوراین ویزا 2 تا 4 هفته است.

ویزایE2: مناسب برای اشخاصی که قصد سرمایه گذاری در این کشور را دارند. مدت زمان صدور این ویزا 4 تا 6 هفته است.

ویزایF1: این ویزا برای دانشجویانی که تمایل به یادگیری زبان انگلیسی در آمریکا را دارند مناسب است. به محض پذیرش در مصاحبه این ویزا صادر خواهد شد.

ویزایF2: اگر یکی از زوجین موفق به اخذ ویزایF1  شده باشد، همسر شخص می‌تواند از طریق ویزای F2 برای اقامت در آمریکا اقدام نماید. مدت زمان صدور این ویزا بین چند روز تا 2 هفته است.

ویزای:J1 این ویزا که به عنوان بازدیدکننده تبادلی نیز شناخته می‌شود با هدف بهبود تعامل شهروندان آمریکا با شهروندان سایر ملل‌ها ایجاد شده است. مدت زمان صدور این ویزا 1 تا 4 ماه است.

ویزایJ2: این ویزا مناسب برای همسر و یا فرزندان زیر21 سال شخص دریافت کننده ویزای J1 است. مدت زمان صدور این ویزا  حدود 1 ماه است.

ویزایM1: افرادی که خواهان تحصیل در دوره‌های غیرآکادمیک هستند می‌توانند جهت اخذ ویزای M1 اقدام نمایند. مدت زمان اخذ این ویزا حداقل 4 هفته است.

ویزایB1: مناسب برای بازدیدکنندگان تجاری، افرادی که قصد کار کردن در یکی از شرکت‌های آمریکایی را دارند و ورزشکارانی که برای شرکت در مسابقه به این کشور می‌آیند. مدت زمان اخذ این ویزا بین چند هفته تا 2 ماه است.

ویزایB2: مناسب برای اشخاصی است که خواهان معالجه پزشکی و گردشگری در آمریکا هستند. اخذ ویزای B2 بین چند هفته تا 2 ماه طول می‌کشد.

ویزایC: مناسب برای متقاضیانی است که قصد گذر و عبور از این کشور را دارند. مانند حمل و نقل وسیله یا بار. مدت زمان صدور این ویزا 5 روز کاری است.

ویزایO: به اتباع خارجی تعلق می‌گیرد که دارای دانش و توانایی‌های بالا در زمینه های هنری، علمی، آموزشی و ورزشی هستند. پروسه اخذ ویزای O حدود 2 الی 3 ماه طول خواهد کشید.

هزینه اخذ ویزا ایالات متحده

ایالات متحده طیف گسترده‌ای از ویزاهای مهاجرتی و غیر مهاجرتی را پوشش می‌دهد و طبیعی است که هر ویزا با توجه به مدت زمان مورد نیاز برای بررسی مراحل اداری خود هزینه ویژه‌ای را شامل می‌شود. حداقل هزینه درخواست ویزا 160 دلار آمریکا است که به ویزاهایی چون: B،C1،D ، F، J،M   تعلق می‌گیرد و حداکثر هزینه آن 205 و 265 دلار است که به ترتیب به ویزاهای E و K اختصاص داده شده است.

اطلاعات مربوط به فرم DS - 160

تمامی متقاضیان (حتی کودکان) باید فرم DS – 160 را قبل از درخواست ویزا تهیه کنند. پر کردن این فرم مرحله نخست اخذ ویزای غیر مهاجرتی ایالات متحده است. این فرم باید به طور آنلاین در طی مصاحبه در کنسولگری یا سفارت خانه مربوطه پر شود. الزامی است که بارکد واقع در فرم DS–160  در طی مصاحبه متقاضی ثبت گردد. اگر این فرم به صورت نوشتاری پر شود ماموران کنسلگری یا سفارت خانه آن را ثبت نمی‌کنند و مراحل بعدی اخذ ویزا ناممکن خواهد بود، لذا متقاضیان باید توجه داشته باشند که به طورصحیح و الکترونیکی این فرم را تکمیل نمایند. همچنین متقاضیان باید این نکات را به خاطر بسپارند که؛ فرم  DS–160 تنها باید با واژگان انگیسی پر شود و اگر مدت زمان تکمیل کردن این فرم بیشتر از 20 دقیقه طول بکشد اعتبار آن منقضی خواهد شد و متقاضیان بعد از پر کردن این فرم  باید یک نسخه از آن را پرینت گرفته و با فرمت pdf   ذخیره نمایند.

کشورهای شینگن

ناحیه شینگن شامل 26 کشور اروپایی ( شامل: اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لاتویا، لیختن اشتاین، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد و سوئیس) می‌شود. که متقاضیان با اخذ این ویزا می‌تواند آزادانه به تمامی کشورها مذکور سفر کنند. همچنین برای اتباع خارج از ناحیه شینگن مدت زمان دریافت این ویزا ممکن است بین 90 روز تا 6 ماه طول بکشد. نکته دیگر آن است که برای درخواست ویزای شینگن تنها لازم است به سفارت خانه یکی از کشورهای عضو شینگن مانند ایتالیا رجوع کرده و مراحل درخواست ویزا را تکمیل نمایید چرا که قوانین و مطالبات هر سفارت خانه برای اخذ ویزای شینگن یکسان بوده ومدارک مشخصی را تقاضی می‌کنند.

انواع ویزای شینگن

ویزای شینگن به سه گروه A، C و D تقسیم می‌شود.

ویزای A: ویزای A به عنوان ویزای حمل و نقل هواپیمایی شناخته می‌شود، که دارنده آن می‌تواند از طریق خطوط هواپیمایی خارج از محدوده شینگن به کشورهای شینگن سفر کند.

ویزای C: دارندگان ویزای C تنها اجازه اقامت به مدت سه ماه در کشورهای شینگن را دارند و از این رو ویزای C به عنوان  ویزا کوتاه مدت شناخته می‌شود.

ویزای D: اگر متقاضی خواهان اقامت بیش از سه ماه در کشورهای شینگن باشد باید اقدام به اخذ ویزای بلند مدت یا ویزای D کند.

هزینه اخذ ویزای شینگن

  • هزینه اخذ ویزای شینگن برای افراد 18 سال به بالا - 60 یورو
  • افراد بین 6 تا 12 سال - 35 یورو
  • افراد کوچکتر از 6 سال - رایگان
  • افراد با ملیت جورجیا، کوزوو، روسیه و اوکراین – 35 یورو
  • افراد عضو خانواده اتحادیه اروپا و ناحیه اقتصادی اروپا – رایگان
  • پژوهشگرانی که برای انجام تحقیقات علمی در حال سفر هستند – رایگان
  • افرادی که دارنده پاسپورت دیپلماتیک، رسمی یا خدماتی هستند و با اهداف معین شده در حال سفر می‌باشند -  رایگان

اخذ وقت سفارت برای برندگان لاتاری

وقت سفارت برندگان لاتاری به صورت مستقیم توسط KCC اعطا میشود و فقط باید منتظر دریافت آن بود. بیش از یک بار صادر نمیشود و اگر از دست برود باید با شانس لاتاری خداحافظی کنید. البته راه هایی برای دریافت وقت مجدد هست که میتوانید برای این موضوع به موسسه حامی مهاجر مراجعه کنید.

برچسب ها

نظرات شما

در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید.