ویزای سرمایه گذاری استرالیا - ساب کلاس 188

امتیاز 4.84/5
ardate 21 اسفند، 1397
ویزای سرمایه گذاری استرالیا - ساب کلاس 188
زمان باقی مانده تا پایان ثبت نام لاتاری 2021
ثانیه
دقیقه
ساعت
روز
ویزای سرمایه گذاری استرالیا برای افرادی که خواهان فعالیت تجاری در کشور استرالیا بوده و یا تمایل به سرمایه گذاری در استرالیا را دارند مناسب می‌باشد. مهاجرت به استرالیا با روش کارآفرینی و یا سرمایه ‌گذاری از بهترین و سریع‌‌ترین روش‌ها برای صاحبان کار می‌باشد. ویزای 888 استرالیا ، مرحلۀ دوم ویزای 188 استرالیا می‌باشد.

ویزای سرمایه گذاری استرالیا برای اقامت موقت

ویزای ۱۸۸ استرالیا برای اقامت موقت استرالیا (چهار ساله) به سه زیر گروه زیر تقسیم‌بندی می‌شود:
  • ویزای کارآفرینی  (Business Innovation Stream)
  • ویزای سرمایه گذاری معمولی  (Investor Stream)  
  • ویزای سرمایه گذاری ویژه  (Significant Investor Stream)

شرایط ویزای سرمایه گذاری استرالیا (کار آفرینی)

  • سن متقاضی باید کمتر از ۵۵ سال باشد. قابل توجه است که در حال حاضر برخی ایالت‌های استرالیا از جمله ایالات استرالیای جنوبی و استرالیای غربی در موارد زیادی شرط سنی ‌را برای افراد ۵۵ به بالا نیز قبول می‌کنند.
  • شما با سرمایه ‌گذاری ۲۰۰ هزار دلار استرالیا در کسب ‌وکاری که قصد راه‌اندازی آن را دارید، می‌توانید ویزای کارآفرینی را دریافت کنید.
  • فرد بایستی از یکی‌ از ایالت‌های استرالیا اسپانسرشیپ بگیرد. همچنین باید متعهد شوید که تا حداقل تا دو سال پس از ورود به استرالیا کسب ‌وکارتان را راه‌اندازی می‌کنید.
  • ویزای کارآفرینی استرالیا نیز امتیاز بندی لازم دارد و فرد بایستی ۶۵ امتیاز کسب کند. امتیاز بندی اینجا با ویزای مهارتی فرق دارد. به طور خلاصه به مواردی چون سن، مدرک تحصیلی ‌یا فنی‌، زبان انگلیسی‌، میزان سرمایه، میزان گردش مالی، سابقه صادرات کالا، اختراع و ابتکار، سابقه مدیریت و سابقه سرمایه ‌گذاری امتیاز داده می‌شود. در برخی موارد امکان گرفتن این ویزا با امتیاز کمتر وجود دارد. داشتن نمره زبان شرط نیست ولی داشتن IELTS 5 می‌تواند امتیاز شما را بالا ببرد.
  • گردش مالی بایستی حد اقل ۵۰۰ هزار دلار در ۲ سال از ۴ سال اخیر باشد. از آنجا که نرخ دلار در ایران در ۴ سال اخیر تغییر کرده، کسانی‌که با نشان ‌دادن این گردش مالی با توجه به دلار فعلی ‌مشکل دارند، می‌توانند گردش مالی خودشان را در ۳ یا ۴ سال پیش که دلار به مراتب ارزان‌تر بود، نشان بدهند.
  •  حداقل دارایی شما و همسرتان برای ویزای کارآفرینی باید حداقل ۸۰۰ هزار دلار استرالیا (شامل اموال منقول و غیر منقول) و قابل انتقال به این کشور در مدت حداکثر ۲ سال پس از اخذ ویزا باشد.
  • برای اخذ ویزای کارآفرینی و ویزای سرمایه گذاری معمولی باید سابقه کاری موفقی داشته باشید.

نحوه اقدام

جهت دریافت ویزای نوآوری خاص ابتدا باید دعوت نامه دریافت کنید و سپس اقدام کنید.

سرانجام

بعد از اینکه حداقل ۲ سال از مدت ویزای نوآوری خاص گذشت می توانید برای اقامت دائم استرالیا درخواست خود را ارسال کنید.
 
ویزای سرمایه گذاری استرالیا - ساب کلاس 188

شرایط ویزای سرمایه گذاری استرالیا (سرمایه گذاری معمولی)

  • برای ویزای سرمایه گذاری معمولی باید کمتر از ۵۵ سال داشته باشید. البته در حال حاضر برخی ایالت‌های استرالیا در موارد زیادی افراد بالای ۵۵ سال را نیز قبول می‌کنند.
  • برای ویزای سرمایه‌ گذاری معمولی‌ در استرالیا دیگر گردش مالی مطرح نیست.
  •  حداقل دارایی شما و همسرتان برای ویزای سرمایه گذاری معمولی ۲.۲۵ میلیون دلار استرالیا (در دو سال از پنج سال اخیر) است.
  • اگر قصد دارید برای اخذ ویزای سرمایه گذاری معمولی اقدام کنید، باید برای سرمایه گذاری حداقل ۱.۵ میلیون دلار در یکی از ایالت‌ها و با صلاحدید آن ایالت متعهد شوید. همچنین باید سوابق خوبی در سرما‌یه ‌گذاری داشته باشید.
  •  برای اخذ ویزای سرمایه ‌گذاری معمولی باید حداقل ۶۵ امتیاز داشته باشید. داشتن نمره زبان شرط نیست ولی داشتن IELTS 5 می‌تواند امتیاز شما را بالا ببرد.
  •  به طور کلی برای اخذ ویزای سرمایه گذاری معمولی باید سابقه کاری موفقی داشته باشید. همچنین داشتن سابقه مدیریت در یک کسب ‌وکار با ارزش بیش از یک و نیم میلیون دلار استرالیا و به اسم بودن ۱۰٪ یک کسب ‌وکار در یک سال اخیر، از شرایط دیگر اخذ ویزا است.

نحوه اقدام

جهت دریافت ویزای سرمایه گذاری استرالیا می‌بایستی اول در سیستم EOI ثبت نام کنید و در صورتی که در سیستم امتیاز شماری حداقل 65 امتیاز داشتید می‌توانید برای ویزا اقدام کنید.

سرانجام

بعد از اینکه ۴ سال سرمایه خود را در بازارهای مالی استرالیا نگه داشتید می توانید  برای اقامت دائم اقدام کنید و از مزایای PR یا اقامت استرالیا بهره مند شوید. برای این منظور باید ۲ سال آخر منتهی به ارسال پرونده را در استرالیا بوده باشید.
 
ویزای سرمایه گذاری استرالیا - ساب کلاس 188

شرایط ویزای سرمایه گذاری استرالیا (سرمایه گذاری ویژه)

  • این ویزا شرایط خاص برای سن و سابقه کاری قبلی ندارد.
  • برای ویزای سرمایه گذاری ویژه در استرالیا هم مانند ویزای قبلی دیگر گردش مالی مطرح نیست.
  • برای ویزای سرمایه گذاری ویژه نیز باید حداقل دارایی شما ۵ میلیون دلار استرالیا باشد.
  • برای ویزای سرمایه گذاری ویژه، باید حداقل ۵ میلیون دلار استرالیا در ایالت مورد نظر برای 4 سال سرمایه‌گذاری کنید. لازم به ذکر است که کنترل این سرمایه تا حدود زیادی در اختیار خود فرد هست نه دولت.
  • برای اخذ ویزای سرمایه ‌گذاری ویژه، نیازی به کسب ۶۵ امتیاز نیست؛ اما در صورت نداشتن نمره کافی در زبان، باید هزینه‌ای به دولت استرالیا پرداخت کنید تا پس از ورود به استرالیا ۵۱۰ ساعت کلاس زبان برای شما در نظر گرفته شود.

نحوه اقدام

جهت دریافت ویزای سرمایه گذاری ۵ میلیون دلاری استرالیا ابتدا باید دعوت نامه دریافت کنید و سپس مبلغ فوق را به مدت 4 سال جهت سرمایه گذاری در استرالیا بلوکه کنید.

سرانجام

بعد از اینکه ۴ سال سرمایه خود را بلوکه کردید می‌توانید برای دریافت ویزای اقامت دائم درخواست خود را ارسال نمایید. خود متقاضی و یا همسر متقاضی (درحالتی که از متقاضی جداشده باشد و یا متقاضی فوت شده باشد) می‌توانند برای ویزای دائم اقدام کنند. متقاضی اصلی می‌بایستی به صورت مجموع 160 روز در طول 4 سال (میانگین سالی 40 روز) در استرالیا زندگی کرده باشد. البته همسر متقاضی میتواند به جای خود متقاضی این دوره را بگذراند. همسرمتقاضی می تواند 720 روز درطول چهارسال (میانگین 180 روز در سال) در استرالیا بماند تا نیازی به ماندن متقاضی اصلی نباشد.
 
ویزای سرمایه گذاری استرالیا - ساب کلاس 188

مزایای ویزای سرمایه گذاری استرالیا

  • می‌توانید به مدت ۴ سال و سه ماه در استرالیا زندگی کنید.
  • همسر، فرزندان و کسانی که به شما وابستگی کامل دارند، می‌توانند با شما به استرالیا وارد شوند.
  • به اعضا خانواده شما نیز اجازه کار و زندگی در استرالیا داده می‌شود.
  • مسیر را برای اخذ اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۸۸۸ یا دیگر ویزاها برای شما هموار می‌سازد.

نظرات شما

در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید.

ثبت دیدگاه
پشتیبانی واتس اپ