ویزای کار استرالیا – ویزای 189 استرالیا
امتیاز 3.57/5
مشاهده : 120 مرتبه
17 فروردين، 1398
مریم فهیمی
ویزای 189 استرالیا یا ویزای کار استرالیا برای افراد متخصصی است که به صورت مستقل و بدون نیاز به اسپانسر، نسبت به اخذ اقامت استرالیا اقدام می‌کنند. این حالت از ویزای مهاجرت به استرالیا یکی از بهترین نوع ورود به استرالیا است، چراکه شما از همان ابتدا با اقامت دائم استرالیا وارد شده و به هیچ ایالت و شخص یا سازمانی وابسته نیستید، بدیهی است شما در این حالت می‌توانید در هر کجای استرالیا که دوست داشته باشید ساکن شوید.

شرایط ویزای 189 استرالیا

سن: هنگامی که از شما دعوت می‌شود تا برای ویزای ۱۸۹ استرالیا درخواست بدهید، باید کمتر از ۴۵ سال داشته باشید.
شغل: شغل شما باید در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا (لیست MLTSSL) موجود باشد. شما باید ارزشیابی مهارتی مثبتی داشته باشید تا نشان بدهد که برای کار کردن در آن شغل مهارت‌های لازم را دارا هستید. توجه داشته باشید که اداره مهاجرت استرالیا هر سال لیست مشاغل مورد نیاز را تغییر می‌دهد.
سازمان‌های ارزیابی کننده: از سازمان‌های ارزیابی کننده شغل برگزیده‌تان در فهرست مربوط به مشاغل تخصصی مورد نظر استفاده کنید.
دعوت: شما باید برای اقدام جهت اخذ ویزای ۱۸۹ استرالیا دعوت شوید. اگر فرصت‌های شغلی برای شغل برگزیده‌ی شما وجود داشته باشد و رتبه‌تان از نظر امتیازی به‌اندازه‌ی کافی بالا باشد، دعوت‌نامه‌ را دریافت خواهید کرد.
امتیاز: شما باید در دعوت‌نامه امتیاز مورد نظر (حداقل ۶۵ امتیاز) را داشته باشید. امتیاز در دعوت‌نامه‌ی شما براساس اطلاعات فرم ابراز تمایل (EOI) است. زمانی که دعوت می‌شوید تا برای ویزا اقدام کنید، باید امتیاز حد نصاب را داشته باشید.
ویزاهای لغو شده: اگر هنگامی که در استرالیا بوده‌اید ویزای شما لغو یا رد شده باشد، ممکن است برای درخواست ویزای ۱۸۹ استرالیا واجد شرایط نباشید.
زبان انگلیسی: شما باید تسلط قابل قبولی به زبان انگلیسی داشته باشید. میزان تسلط شما طبق جدول زیر تعیین می‌شود.
 
آزمون قابل قبول خوب عالی 
IELTS حداقل نمره 6 در هر چهار مهارت حداقل نمره ۷ در هر چهار مهارت حداقل نمره ۸ در هر چهار مهارت
OET نمره B در هر چهار بخش آزمون حداقل نمره B در هر چهار بخش نمره A در هر چهار  بخش آزمون
TOEFL حداقل نمره 12 مهارت شنیداری، 13 مهارت خواندن، 21 مهارت نوشتاری، 18 مهارت گفتاری حداقل نمره ۲۴ مهارت شنیداری، ۲۴ مهارت خواندن، ۲۷ مهارت نوشتاری، ۲۳ مهارت گفتاری حداقل نمره ۲۸ مهارت شنیداری، ۲۹ مهارت خواندن، ۳۰ مهارت نوشتاری، ۲۶ مهارت گفتاری
PTE حداقل نمره 50 در هر چهار مهارت حداقل نمره ۶۵ در هر چهار مهارت حداقل نمره ۷۹ در هر چهار مهارت
CAE حداقل نمره 169 در هر چهار مهارت آزمون حداقل نمره ۱۸۵ در هر چهار مهارت حداقل نمره ۲۰۰ در هر چهار مهارت
امتیاز 0 10 20
 
خانواده: شما می‌توانید همسر (قانونی یا ازدواج سفید)، فرزندان خود یا همسرتان و فرزندخوانده‌هایتان را در درخواست خود لحاظ کنید. اعضای خانواده شما پس از اخذ ویزا دارای حقوق و امکاناتی مشابه شما هستند.
تعهدات: شما و اعضای خانواده‌تان باید تابع قوانین استرالیا و شرایط ویزای خود باشید.
سفر: تا پنج سال بعد از صدور ویزای ۱۸۹ استرالیا می‌توانید بدون محدودیت به استرالیا رفت و آمد داشته باشید. چنانچه در طی این پنج سال شما شهروند استرالیا نشوید و بخواهید به استرالیا وارد یا خارج شوید لازم است یک ویزای مخصوص با نام ویزای بازگشت، برای اجازه ورود بعدی خود بگیرید.
 

فرم ابراز تمایل (EOI)

برای اخذ این ویزا باید فرم ابراز تمایل (EOI) خود را در وب‌سایت اداره مهاجرت ثبت کنید.
  • هر کسی که می‌خواهد برای اقدام جهت اخذ ویزا دعوت شود، باید یک EOI ارائه دهد.
  • EOI اطلاعات لازم درباره‌ی شما را در اختیار اداره مهاجرت قرار می‌دهد.
  • مدت اعتبار EOI‌ ارسال شده دو سال است.
  • بعد از ثبت رایگان EOI رتبه‌ شما در مقابل سایر درخواست‌کنندگان مشخص می‌شود و شاید برای اقدام جهت اخذ ویزا دعوت شوید.
  • هنگام ثبت EOI می‌توانید داخل یا خارج از استرالیا باشید.
  • تا قبل از اینکه برای اقدام جهت اخذ ویزا دعوت شوید، می‌توانید EOI خود را تغییر بدهید.

فرآیند اخذ ویزای 189 استرالیا

  • بررسی: شغل شما در فهرست مشاغل تخصصی است و دارای 65 امتیاز هستید.
  • ثبت تقاضا: فرم اظهار تمایل را تکمیل و ثبت کنید
  • انتظار: منتظر دعوت نامه برای اقدام جهت اخذ ویزا بمانید.
  • گردآوری: اسناد و مدارک‌تان را گردآوری کنید.
  • درخواست: طی 60 روز از زمان دعوت، برای اخذ ویزا اقدام کنید.

هزینه ویزای 189 استرالیا

شهروندی با ویزای 189 استرالیا

ویزای 189 استرالیا ویزای دائم می‌باشد، اما شما برای مدت 5 سال اجازه پرواز دارید، شما می‌توانید در طول این 5 سال شرایط شهروندی استرالیا را بدست آورید. بدین صورت که از روز اول که به استرالیا مهاجرت می‌کنید، 3 سال از 4 سال را در استرالیا باشید. با این شرط که سال آخر حداکثر 3 ماه خارج از استرالیا باشید. هر یک از اعضای خانواده به صورت مجزا می‌بایست اقامت خود را در استرالیا برای دریافت سیتیزن شیپ استرالیا انجام دهد. اگر نتوانید شهروندی استرالیا را دریافت نمائید، یعنی کمتر از 3 سال در طول مدت ویزا در استرالیا ماندید، باید برای ۵ سال دیگر اجازه پرواز به استرالیا را بگیرید.

مزایای ویزای 189 استرالیا

  • می‌توانید به‌ صورت دائمی در استرالیا اقامت کنید.
  • در استرالیا کار کنید و درس بخوانید.
  • از خدمات بهداشت و درمان رایگان بهره‌مند شوید.
  • برای اخذ اقامت دائم استرالیا ،اسپانسر اقوام واجدالشرایط شوید.
  • برای پنج سال به استرالیا رفت‌وآمد داشته باشید.
  • در صورتی که واجد شرایط باشید، برای شهروندی استرالیا درخواست بدهید.
  • اگر فرزندی در استرالیا به دنیا بیاورید، آن فرزند پاسپورت استرالیا را دریافت خواهد کرد.
  • از وام خرید خانه در استرالیا استفاده کنید.