ویزای کار استرالیا – ویزای 190 استرالیا

امتیاز 4.81/5
ardate 15 اسفند، 1397
ویزای کار استرالیا – ویزای 190 استرالیا
در بین ویزاهای کار استرالیا،  ویزای 190 استرالیا به عنوان ویزای کار اقامت دائم استرالیا شناخته می‌شود، که امتیاز لازم برای ویزای کار استرالیا را به کمک اخذ اسپانسرشیپ ایالتی/منطقه‌ای بدست می‌آورد. ویزای 190 استرالیا معمولاً جایگزین مناسبی در مقایسه با ویزای 189 استرالیا می‌باشد.

شرایط ویزای 190 استرالیا

سن: هنگامی که از شما دعوت می‌شود تا برای ویزای ۱۹۰ استرالیا درخواست بدهید، باید کمتر از ۴۵ سال داشته باشید.
شغل: شغل شما باید در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا (فهرست STSOL) موجود باشد. شما باید ارزشیابی مهارتی مثبتی داشته باشید تا نشان بدهد که برای کار کردن در آن شغل مهارت‌های لازم را دارا هستید. توجه داشته باشید که اداره مهاجرت استرالیا هر سال لیست مشاغل مورد نیاز را تغییر می‌دهد.
سازمان‌های ارزیابی کننده: از سازمان‌های ارزیابی کننده شغل برگزیده‌تان در فهرست مربوط به مشاغل تخصصی مورد نظر استفاده کنید.
مقتضیات ایالتی و منطقه‌ای: هر ایالت و منطقه دارای فهرست منحصربه‌فردی برای مشاغل، مقتضیات و فرآیندهایی است که باید دنبال کنید.
دعوت: شما باید برای اقدام جهت اخذ ویزا دعوت شوید. اگر از طرف یک ادارۀ ایالتی یا منطقه‌ای استرالیا انتخاب شوید، دعوت‌نامه‌ای برای درخواست ویزا دریافت خواهید کرد.
امتیاز: شما باید در دعوت‌نامه امتیاز مورد نظر (حداقل ۶۵ امتیاز) را داشته باشید. امتیاز در دعوت‌نامه‌ی شما براساس اطلاعات EOI است. زمانی که دعوت می‌شوید تا برای ویزا اقدام کنید، باید امتیاز حد نصاب را داشته باشید.
ویزاهای لغو شده: اگر قبلا در استرالیا بوده‌اید ویزای شما لغو یا رد شده باشد، ممکن است برای درخواست ویزای ۱۹۰ استرالیا واجد شرایط نباشید.
زبان انگلیسی: شما باید تسلط قابل قبولی به زبان انگلیسی داشته باشید.
خانواده: شما می‌توانید همسر (قانونی یا ازدواج سفید)، فرزندان خود یا همسرتان، و فرزندخوانده‌هایتان را در درخواست خود لحاظ کنید. اعضای خانواده شما پس از اخذ ویزا دارای حقوق و امکاناتی مشابه شما هستند.
تعهدات: شما و اعضای خانواده‌تان باید تابع قوانین استرالیا و شرایط ویزا استرالیا خود باشید. همچنین در قبال ایالت یا منطقه‌ای که اسپانسرتان شده است تعهداتی دارید و باید در آن ایالت به مدت ۲ سال زندگی کنید.
سفر: تا پنج سال بعد از صدور ویزا می‌توانید بدون محدودیت به استرالیا رفت و آمد داشته باشید. چنانچه در طی این پنج سال شما شهروند استرالیا نشوید و بخواهید باز به استرالیا وارد یا از آن خارج شوید لازم است که یک ویزای مخصوص با نام "ویزای بازگشت" برای اجازه ورود بعدی خود بگیرید.
ویزای کار استرالیا – ویزای 190 استرالیا

فرم ابراز تمایل

برای اخذ این ویزا باید فرم ابراز تمایل (EOI) خود را در وبسایت اداره مهاجرت ثبت کنید.
  • هر کسی که می‌خواهد برای اقدام جهت اخذ ویزا دعوت شود، باید یک فرم EOI ارائه دهد.
  • اطلاعات لازم دربارۀ شما را در اختیار اداره مهاجرت قرار می‌دهد.
  • مدت اعتبار EOI‌ ارسال شده دو سال است.
  • بعد از ثبت رایگان  EOI رتبۀ شما در مقابل سایر درخواست‌کنندگان مشخص می‌شود و شاید برای اقدام جهت اخذ ویزا دعوت شوید.
  • هنگام ثبت EOI می‌توانید در استرالیا یا خارج از آن باشید
  • تا قبل از اینکه برای اقدام جهت اخذ ویزا دعوت شوید، می‌توانید EOI خود را تغییر بدهید.

مراحل اخذ ویزای 190 استرالیا

  • انتخاب مهارت و رشته از لیست مشاغل جدید استرالیا
  • امتیاز شماری
  • ارزیابی مدارک توسط استرالیا
  • ثبت نام در EOI
  • درخواست دعوت نامه یا اسپانسرشیپ ایالتی استرالیا
  • دریافت دعوت نامه از سیستم EOI
  • اقدام برای ویزا

هزینه ویزای 190 استرالیا

  • متقاضی: ۳۷۵۵ دلار استرالیا
  • همسر متقاضی: ۱۸۷۵ دلار استرالیا
  • فرزند متقاضی کمتر از ۱۸ سال: ۹۴۰ دلار استرالیا
  • فرزند متقاضی ۱۸ سال و بالاتر: ۱۸۷۵ دلار استرالیا

ویزای کار استرالیا – ویزای 190 استرالیا

شهروندی با ویزای 190 استرالیا

ویزای اقامت 190 استرالیا ویزای دائم می‌باشد اما برای مدت 5 سال اجازه پرواز دارید، شما می‌توانید در طول این 5 سال که اجازه رفت و آمد دارید، می‌توانید شرایط شهروندی استرالیا را بدست آورید. بدین صورت که از روز اول که به استرالیا مهاجرت می‌کنید، 3 سال از 4 سال را در استرالیا باشید. با این شرط که سال آخر، فقط 3 ماه خارج از استرالیا باشید. هر یک از اعضای خانواده به صورت مجزا باید اقامت خود را در استرالیا برای دریافت سیتیزن شیپ استرالیا انجام دهد. اگر نتوانید سیتیزن شیپ استرالیا را دریافت نمائید، یعنی کمتر از 3 سال از 4 سال  در استرالیا ماندید، باید به فکر تمدید اجازه پرواز خود باشید و ویزای بازگشت به استرالیا را دریافت کنید.

مزایای ویزای 190 استرالیا

ویزای ۱۹۰ استرالیا یک ویزای دائمی است و به شما اجازه می‌دهد:
  • به ‌صورت دائمی در استرالیا اقامت کنید.
  • در استرالیا کار کنید و درس بخوانید.
  • از خدمات بهداشت و درمان رایگان بهره‌مند شوید.
  • برای اخذ اقامت دائم استرالیا اِسپانسر اقوام واجدالشرایط شوید.
  • برای پنج سال به استرالیا رفت‌ و آمد داشته باشید.
  • در صورتی که واجد شرایط باشید، برای شهروندی استرالیا درخواست بدهید.
  • از وام خرید خانه در استرالیا استفاده کنید.

نظرات شما

در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید.