اقامت موقت اتریش

امتیاز 4.64/5
view مشاهده : 5165 مرتبه
ardate 21 اسفند، 1397
اقامت موقت اتریش
انواع اقامت‌هایی که در سیستم حقوقی اتریش وجود دارد و در جهت مواردی نظیر کار و تحصیل در اتریش مورد استفاده قرار می‌گیرد، عبارتند از: اقامت دائم اتریش ، اقامت موقت اتریش . طبق مقررات اولین درخواست برای اقامت موقت اتریش باید شخصاً توسط متقاضی درسفارت اتریش در کشور مبدأ پر شود. در این درخواست باید دلیل مهاجرت به اتریش و اخذ اقامت موقت اتریش ذکر شود.  ذکر نمودن چندین دلیل در یک درخواست و یا پر کردن چند درخواست همزمان با دلایل متفاوت از موارد غیرقابل قبول در اخذ اقامت اتریش به صورت موقتی است. برای اخذ اقامت موقت اتریش ، باید شرایط کافی را داشته و مدارکی از این شرایط در درخواست خود ذکر نمائید.

شرایط عمومی اخذ اقامت موقت اتریش

شرایط زیر برای دریافت هرگونه از اقامت‌های موقت اتریش، ضروری است.

تمکن مالی

متقاضی اقامت موقت اتریش باید دارای حقوق و درآمد ثابت و منظم باشد که او را از دریافت وام یا کمک‌های مالی دولتی، بی‌نیاز کند. هنگام درخواست متقاضی برای اقامت موقت اتریش ، درآمد او باید مطابق با استانداردهای تعریف شدۀ اتریش برای متقاضیان مهاجرت به اتریش باشد:
  • برای افراد مجرد: 884.84€
  • برای افراد متأهل: 1334.17€
  • افزایش به تعداد هر فرزند: 137.30€

پوشش بیمه سلامت

متقاضی مهاجرت به اتریش ودریافت اقامت اتریش باید دارای بیمه سلامت باشد. طبق سیستم جدید مهاجرتی اتریش، باید قبل از سفر به اتریش، با مکاتبه به یک شرکت بیمه اتریشی، بیمه را دریافت نماید.

دارای ملک مناسب

متقاضی اقامت موقت اتریش و مهاجرت به اتریش باید مدارکی مربوط به داشتن یک محل زندگی(مانند اجاره‌نامه و ...) که مناسب برای زندگی خود فرد و افراد خانواده‌اش (اگر قصد مهاجرت به اتریش با خانواده‌اش را دارد) مطابق با استانداردهای محلی، ارائه دهد.

موانع موجود برای اخذ اقامت موقت اتریش

تحت شرایط زیر، اجازه اقامت موقت اتریش به اشخاص داده نمی‌شود:
  • اگر شخص موردنظر مجاز به مهاجرت به اتریش و اخذ یک عنوان اقامتی نباشد.
  • امکان برگشت به سایر کشورهای منطقه اقتصادی اروپا و سوئیس برای او موجود باشد.
  • شخص موردنظر قصد اقامت موقت اتریش را برای ازدواج، نامزدی یا فرزندخواندگی داشته باشد.
  • زمان ویزای اقامت اتریش متقاضی تمام شده باشد.
  • اگر در 12 ماه گذشته، شخص متقاضی قصد ورود غیرقانونی و تجاوز به مرزهای اتریش را داشته باشد.

انواع اقامت موقت اتریش

کارمند چرخشی  (Rotational Employee)

برای اخذ اقامت موقت اتریش به عنوان یک کارمند چرخشی (شیفتی)، شخص متقاضی باید اظهارنامه کارفرما و مدارک موردنیاز را به تأیید اداره AMS برساند. تحت شرایطی خاص، این تأییدیه اجباری نیست.

کارمند انتقالی  (Seconded Employee)

شخص متقاضی برای استفاده از این بخش به منظور دریافت اقامت موقت اتریش ، باید علاوه بر اظهارنامه کارفرما و مدارک موردنیاز، اثبات کند بیش از 6 ماه در آن شغل مشغول به کار است.

شخص خودفرما  (Self-employed Person)

اگر یکی از شهروندان خارجی قصد انجام خدمات خاصی در اتریش را به صورت خویش‌فرما داشته و این کار بیش از 6 ماه به طول بیانجامد، نیازمند به تأیید رساندن مدارک خود به AMS است.

هنرمندان  (Artist)

هنرمندان کارمند و یا خویش‌فرما باید عمده فعالیت خود در اتریش را مشخص نموده و درآمد کافی خود برای زندگی در اتریش را به اثبات برسانند. همچنین مدارک موردنیاز باید به تأیید  AMSبرسند. همچنین باید اجازه کار در اتریش را دریافت نمایند.

محققان  (Researcher)

محققان برای کار در اتریش و اخذ اقامت موقت اتریش باید یک اظهارنامه معتبر از موسسه تحقیقاتی موردنظر داشته باشند.

دانشجویان  (Students)

  • برای دانشجویان معمولی و تیزهوشان که قصد تحصیل در اتریش در دانشگاههای اتریش، موسسات پلی‌تکنیک، دانشگاههای خصوصی معتبر و دانشگاههای تربیت معلم دارند.
  • برای تحصیل در دانشگاه‌هایی که منحصراً واحدهای تدریس زبان ندارند.
برای تمدید ویزای اتریش، دانشجویان باید مدارکی مربوط به موفقیت خود در آن رشته دانشگاهی را ارائه دهند.

دانش‌آموزان  (Pupils)

برای دانش‌آموزان معمولی که قصد تحصیل در مدارس زیر را دارند:
  • مدارس غیرانتفاعی
  • مدارس غیرانتفاعی با قوانین دولتی
  • مدارس دولتی
  • یک موسسه غیرآکادمیک معتبر

کارمندان خدمات اجتماعی  (Social Service Employee)

  • ویزای اتریش در مدت زمان حداکثر 1 ساله صادر می‌شود (بدون امکان تمدید)
  • اگر خدمات اجتماعی ارائه شده در موضوعات ارائه شده موجود نبوده و توسط سازمان‌های خیریه‌ بدون درآمد انجام می‌شود.
  • یک اظهارنامه از کارفرما از سازمان‌های خیریه در اتریش باید ارائه شود.

اعضای خانواده  (Family Comunity)

تنها همسر، نامزد یا فرزندان افرادی که عنوان‌های اقامتی زیر را دارند، می‌توانند از اقامت موقت اتریش استفاده نمایند.
  • کارمندان چرخشی
  • هنرمندان
  • دانشجویان
  • محققان

نظرات شما