کار در اتریش

امتیاز 4.06/5
view مشاهده : 5071 مرتبه
ardate 27 اسفند، 1397
کار در اتریش
کار در اتریش همواره یکی از بهترین راه های ورود به اتریش محسوب می شود. امروزه بسیاری از مهاجران کار در اتریش را به عنوان راهی برای اقامت دائم اتریش می دانند تا بتوانند بواسطه این راه، آزادانه در حوزه اتحادیه اروپا سفر، زندگی و کار کنند. کار در اتریش، فرصتی استثنائی برای متقاضیان کار می باشد تا بهترین راه برای بدست آوردن حقوق، مزایای عالی و زندگی ایده آل را در کشوری اروپایی تجربه کنند. لازم به ذکر است که شرایط کلی کار در اتریش بسیار شبیه به کار در آلمان می باشد.

 درباره اتریش

اتریش کشوری در قلب اروپای مرکزی است که از شمال با آلمان و جمهوری چک، از جنوب با اسلوونی و ایتالیا، از شرق با اسلواکی و مجارستان، از غرب با سوئیس و لیختن اشتاین هم مرز می باشد. کشور اتریش یکی از کشورهای امن در جهان است و با جمعیت 10 میلیون نفری در بین کشورهای اروپایی بسیار کم جمعیت قرار دارد. زبان رسمی مردم اتریش، آلمانی است و 98% مردم به همین زبان صحبت می کنند.

روش های اخذ ویزای کار در اتریش

شما برای کار در اتریش باید حداقل مدرک لیسانس و یک پیشنهاد شغلی داشته باشید. البته فقط داشتن پیشنهاد شغلی کافی نمی باشد و شما بایستی از کارفرمای خود دعوت نامه ای نیز داشته باشید. لازم به ذکر است که کافرمایی می تواند برای شما دعوت نامه ارسال کند که در اتریش شرکت معتبری داشته باشد. با دریافت این ویزا می توانید به مدت 2 سال در اتریش اجازه کار دریافت کنید. روش دریافت کار در اتریش بدین گونه است که آگهی به مدت 3 ماه در کشور اتریش درج می شود و اگر کسی یافت نشود، این آگهی به مدت 3 ماه دیگر در اتحادیه اروپا درج می شود و اگر باز هم کسی برای این شغل پیدا نشود، آگهی در کشورهای خارج از اروپا درج می شود و می توانید از این طریق اجازه کار در اتریش را بدست آورید. دریافت کار در اتریش امر دشواری است، زیرا افرادی که پاسپورت کشور اتریش را دارند، افراد عضو اتحادیه اروپا، دانشجویانی که فارغ التحصیل شده اند، همه می توانند از این آگهی استفاده کنند. حداکثر مدت زمان فرایند کار در اتریش 5 ماه زمان می برد و شخص می تواند پس از 4 سال کار در اتریش و پرداخت مالیات، اقامت دائم اتریش را بدست آورد.

شرایط ویزای کار در اتریش

قابل توجه است که دانستن زبان آلمانی یکی از شرایط ویژه برای کار در اتریش است که فرصت های شغلی بسیار مناسب تری را برای فرد، نسبت به مهاجرانی که زبان نمی دانند، فراهم می کند. پس از پیدا کردن کار مورد نظر و عقد قرارداد با کارفرما، مدارک شما برای صدور اجازه کار به اداره کار مربوطه فرستاده خواهد شد و بعد از موافقت، کارت (قرمز- سفید- قرمز) برای مدت 12 ماه صادر می گردد. با دریافت این ویزا خانواده امکان همراهی شما را ندارند.

کار در اتریش از طریق امتیاز

شما می توانید به عنوان متقاضی کار در اتریش درخواست اقامت شش ماهه برای جستجوی شغلی را درخواست کنید و اگر به 70 امتیاز از 100 امتیاز کامل برسید، می توانید اجازه کار در اتریش را دریافت کنید. امتیازات کار در اتریش به صورت زیر می باشد:
 

معیارهای کار در اتریش

امتیاز
مدارک و مهارت های ویژه
 
حداکثر 40
 
فارغ التحصیلی از موسسه آموزش عالی (حداقل دوره برنامه 4 سال)
 
20
 
مهارت یا مدرک در رشته ریاضیات، علوم رایانه، علوم یا فناوری
 
30
 
مدرک کارشناسی ارشد یا دکترا
 
40
 
فعالیت های پژوهشی و نوآوری
 
20
 
جوایز شناخته شده و معتبر
 
20
 
تجربه کاری (به اندازه موقعیت مدیریت ارشد)
 
حداکثر 20
 
تجربه کاری یک سال
 
2
 
تجربه کاری شش ماه در اتریش
 
10
 
مهارت زبان
 
حداکثر 10
 
مهارت های زبان آلمانی یا انگلیسی در سطح پایه
 
5
 
مهارت های زبان آلمانی یا انگلیسی در سطح بالا
 
10
 
سطح سن
 
حداکثر 20
 
35 سال به بالا
 
20
 
40 سال به بالا
 
15
 
45 سال به بالا
 
10
 
سطح تحصیلات
 
حداکثر 10
 
دیپلم ناقص
 
5
 
دیپلم، کارشناسی، کارشناسی ارشد
 
10
 

مدارک لازم کار در اتریش

  • پر کردن فرم تقاضای کار در اتریش
  • عکس
  • پاسپورت (حداقل اعتبار 6 ماه)
  • شناسنامه
  • سوابق کاری (ترجمه به زبان آلمانی یا انگلیسی)
  • مدرک تحصیلی (ترجمه به زبان آلمانی یا انگلیسی)
  • گواهی عدم سوپیشینه
  • نامه تمکن مالی

سوالات متداول کار در اتریش

کجا می توانم برای کار در اتریش اقدام کنم؟
شما برای درخواست باید در سفارت یا کنسولگری اتریش در کشور خود مراجعه کنید و فرم تقاضای کار در اتریش را پر کنید.
چه اتفاقی می افتد وقتی که پیشنهاد شغلی دریافت کنیم؟
اگر شما پیشنهاد شغلی دریافت کنید، می توانید ویزای کار در اتریش (قرمز- سفید- قرمز) را دریافت کنید. شما می توانید در سفارت برای دریافت این ویزا اقدام کنید.
چه اسنادی را باید برای کار در اتریش در اختیار داشته باشیم؟
گذرنامه- شناسنامه- عکس(که از تاریخ گرفتن آن 6 ماه نگذشته باشد)- توافق اولیه در مورد حقوق، اجاره محل یا مدارک مالکیت- مدارک بیمه- اثبات پشتیبانی مالی- قرارداد کاری
چه اتفاقی می افتد، اگر در طول مدت 6 ماه ویزای کار، شغلی پیدا نکنیم؟
اگر نتوانید شغلی پیدا کنید، باید خاک اتریش را ترک کنید. شما می توانید بعد از گذراندن یک دوره 12 ماهه دوباره این ویزا را درخواست کنید.
چه اتفاقی می افتد اگر بخواهیم کارفرما را تغییر دهیم و با کارفرمای جدیدی همکاری کنیم؟
اگر کارت کار در اتریش قرمز- سفید- قرمز، دارید و بخواهید کارفرمای خود را تغییر دهید، باید کارت جدید درخواست کنید. خدمات استخدامی دولتی بررسی خواهد کرد که آیا شما برای شغل جدید مناسب هستید یا خیر.
آیا می توانم برای دریافت کارت کار در اتریش قرمز- سفید- قرمز اقدام کنم، در حالی که کارفرمایی ندارم؟
خیر، متاسفانه امکان این کار وجود ندارد. شما برای دریافت این کارت نیاز به یک کارفرما دارید.
آیا می توانم با کار کردن با چند کارفرما، کارت کار در اتریش قرمز- سفید- قرمز را دریافت کنم؟
خیر. این کارت، فقط برای استخدام با یک کارفرمای خاص صادر می شود.
کل پروسه تقاضای کار در اتریش چه مدت زمان می برد؟
کل پروسه تقریبا 2 ماه زمان نیاز دارد، بسته به تکمیل درخواست و اسناد ارائه شده و منابع.
  • در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح نمایید در بخش نظرات پاسخی دریافت نخواهید کرد.

  • جهت ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید