وقت سفارت کانادا

امتیاز 3.33/5
ardate 20 مرداد، 1398
وقت سفارت کانادا

 همه می دانیم در سال های اخیر بسیاری از ایرانیان به کانادا سفر یا مهاجرت می کنند. جمعیت کم و وسعت زیاد کانادا باعث شده است که این کشور بسیار مهاجر پذیر باشد. علاوه بر این موضوع چیزی که کانادا را تبدیل به مقصد مهاجران و مسافران می کند پیشرفت های کانادا در زمینه های مختلف است. دانشگاه های کشور کانادا از جمله برترین مراکز آموزشی در جهان هستند. همچنین شرایط سرمایه گذاری و کار نیز در کانادا بسیار مناسب است.  اگر شما هم یکی از کسانی هستید که علاقه‌مند به سفر، تحصیل و یا کار در کانادا هستید باید مراحل مختلفی تا رسیدن به کانادا طی کنید. در اولین قدم باید بتوانید از سفارت کانادا وقت بگیرید.

چطور می شود از سفارت کانادا وقت گرفت؟

   برای گرفتن وقت می شود به صورت اینترنتی و یا حضوری وقت مورد‌ نظر را رزرو کرد. در رزرو وقت به صورت اینترنتی باید ابتدا به سایت سفارت کانادا در کشور مورد نظر خود (ترکیه یا امارات) وارد شوید و یک حساب کاربری برای خود ایجاد کنید. در قدم بعدی باید وارد بخش رزرو وقت در سایت بشوید و مدارک ضروری را اسکن کرده و در سایت آپلود کنید. فرم مربوط را پر کنید و هزینه های درخواست ویزا را اینترنتی پرداخت کنید. از زمان رزرو وقت در سایت سفارت کانادا یک ماه فرصت وجود دارد تا به صورت حضوری برای تحویل مدارک و انگشت نگاری به سفارت کانادارجوع شود.

   درصورت مراجعه حضوری برای تعیین وقت نیز باید به سفارت کانادا مراجعه و مدارک لازم برای وقت گرفتن را ارائه کنید. همچنین هزینه های مورد نیاز را نیز به صورت بانکی پرداخت کرده و فرم های درخواست ویزا را تکمیل نمایید. پس از انجام این فرآیند و دریافت کد رهگیری باید منتظر پیام کارگزار سفارت باشید. مهم است که در مرحله پر کردن فرم دقت شود که زمان دقیق سفر ذکر شده باشد. دولت کانادا برای رسیدگی به امور کنسولی ایرانی ها، سه کارگزاری واقع در شهرهای آنکارا، استانبول و ابوظبی را مدنظر قرار داده است.

  گرفتن وقت از سفارت کانادا در شهرهای آنکارا، استانبول و ابوظبی یکسان و بر اساس قوانین رسمی کانادا است. اما انتخاب هر یک از این شهرها برای ایرانی ها می تواند مزایا و معایب متفاوتی داشته باشد. مثلا با مراجعه به مرکز آنکارا، فرد می تواند از امتیاز پیکاپ ویزا نیز بهره‌مند شود. این در صورتی است که پیکاپ ویزا در شهر استانبول امکان پذیر نخواهد بود. اما در عوض ایرانی ها می توانند راحت تر به استانبول سفر کنند (به دلیل وجود پرواز روزانه برای استانبول) و لذا هزینه های کمتری پرداخت کنند. همچنین که پیکاپ ویزا در ابوظبی نیز ممکن است ولی هزینه اقامت در این شهر نسبتاً بالاست.

   اگر تمام مراحل تحویل مدارک و انگشت نگاری موفق انجام شده باشد دریافت ویزا آسان خواهد بود. ویزایی که موفق به دریافت ان خواهید شد به مدت ۵ سال اعتبار دارد

چه مدارکی برای سفارت کانادا مورد نیاز است؟

  • گذرنامه با حداقل یک سال اعتبار به علاوه کپی تمام صفحات آن
  • حداقل یک عدد عکس تمام رخ رنگی جدید سه در چهار با پس زمینه سفید
  • ترجمه رسمی سند ازدواج
  • مدارک مالی شامل تمامی سندها
  • گواهی حساب بانکی و گردش حساب شش ماه اخیر
  • گواهی استطاعت مالی به علاوه مانده حساب بانکی با حداقل ۴۵ – ۵۰ میلیون تومان
  • فرم درخواست ویزا و اطلاعات خانوادگی تکمیل شده
  • گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان
  • گواهی اشتغال به کار برای افراد شاغل
  • کارت پایان خدمت
  • گواهی بازنشستگی برای افراد باز نشسته

نکاتی در مورد مدارک اخذ ویزا

  • مدارک باید نشانگر قصد برگشت به ایران باشند. افسر مربوطه در سفارت باید قانع شود که در موقع مقرر کانادا را ترک خواهید کرد.
  • توان مالی لازم برای هزینه های مربوط به سفر و مدت زمان اقامت در کانادا ضروری است.
  • باید بتوانید نشان دهید فرد قانون مندی هستید و سوابق جنایی ندارید.
  • دقت کنید که هرچه مدارک کاملتر باشد شانس بالاتری برای پذیرش وجود خواهد داشت.

هزینه ی ویزا کانادا چقدر است؟

   هزینه ی دریافت ویزا که شامل انگشت نگاری 85 دلار و ویزا 100 دلار و به طور کلی معادل ۱۸۵ دلار برای هر فرد می باشد.

چه کسانی لازم نیست برای ویزای کانادا انگشت نگاری کنند؟

  • کسانی که کمتر از ۱۴ و بیشتر از ۸۰ سال سن داشته باشند.
  • کسانی که ویزای مهاجرتی دارند.
  • کسانی که از قبل اقامت کشور کانادا را داشته باشند
  • کارمندان و افراد دولتی یا دیپلمات ها

چقدر زمان برای اعلام جواب درخواست ویزا لازم است؟

برای دریافت پاسخ از سفارت کانادا ممکن است لازم باشد بین یک تا سه ماه منتظر باشید.

نظرات شما

در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید. در بخش نظرات پاسخی دریافت نخواهید کرد.