ویزای مولتی کانادا تضمینی 2019

امتیاز 4.41/5
ardate 21 اسفند، 1397
ویزای مولتی کانادا تضمینی 2019

ویزای مولتی کانادا تضمینی 2019 چیست؟چگونه باید ویزای مولتی کانادا را گرفت؟ و چندین سوال مهم دیگر. ما در این مقاله سعی کردیم تا به همه این سوالات شما پاسخ دهیم.

ویزای مولتی کانادا (Multiple-entry Visa) که به نام‌های ویزای 5 ساله یا ویزای مولتیپل کانادا نیز معروف است، یکی از انواع ویزای تضمینی کانادا از نوع توریستی محسوب شده که به دارنده آن اجازه می‌دهد طی 5 سال، به دفعات به کشور کانادا سفر داشته باشد. از آنجایی که اغلب ویزاهای توریستی کانادا که برای ایرانیان صادر می‌شود، از نوع ویزای پنج ساله هستند، افراد زیادی به دنبال کسب اطلاعات در این باب به منظور اخذ ویزای مولتی کانادا هستند که در این مقاله، بطور کامل درمورد آن صحبت خواهد شد.

ویزای مولتی کانادا تضمینی

ویزای مولتی کانادا، به ویزای اقامت موقت کانادا گفته می‌شود که فرد دارنده این ویزا می‌تواند در مدت معین شده در این کشور اقامت داشته باشد. مدت زمان اعتبار این ویزا 10 ساله است، اما از آنجایی که اعتبار پاسپورت‌های ایرانی 5 ساله می‌باشند، این ویزا در ایران به نام ویزای 5 ساله کانادا نیز شناخته می‌شود. بنابراین اگر دارای پاسپورت کشوری باشید که مدت زمان اعتبار آن بیشتر از پنج سال باشد، اعتبار ویزای مولتی کانادا تا یک ماه پیش از تاریخ اعتبار پاسپورت، محاسبه می‌شود.

افراد واجد شرایط ویزای مولتی کانادا تضمینی 2019

بطور کلی دو دسته از افراد واجد شرایط دریافت ویزای مولتی کانادا تضمینی 2019 هستند.

  • افرادی که با دلایل مورد قبول، بطور مداوم نیازمند سفر به کانادا هستند.
  • والدین و پدربزرگ و مادربزرگ‌های بازنشسته‌ای که قبلاً برای مهاجرت به کانادا از طریق اقامت فرزندشان، اقدام کرده‌اند.

اما لازم به ذکر است که افراد دیگر نیز می‌توانند ویزای پنج ساله کانادا را دریافت نمایند. تنها کافی است بتوانید افسر مهاجرتی کانادا را قانع سازید که نیاز دارید که سفرهای متوالی به این کشور داشته باشید. یکی از شرایط بسیار مهم برای دریافت ویزای مولتی کانادا تضمینی ، داشتن دعوتنامه از طرف یکی از آشنایان مقیم کانادا شما می باشد.

 

ویزای مولتی کانادا تضمینی 2019

 

مزایای ویزای مولتی کانادا تضمینی 2019

از مهم ترین مزایای ویزای مولتی کانادا تضمینی 2019 میتوان به موارد زیر اشاره کرد.

  • دفعات متعدد ورود به کانادا بدون محدودیت
  • ورود به کانادا از طریق کلیه مرزها و در زمان‌های مختلف
  • امکان اقامت ۶ ماهه برای هر بار ورود به خاک کانادا
  • پس از گذشت ۶ ماه اقامت، تنها کافی است فرد یک خروج چند ساعته از خاک کانادا داشته باشد و در بازگشت مجدد به این کشور، اقامت وی به مدت ۶ ماه دیگر بلامانع خواهد بود.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای مولتی کانادا تضمینی 2019

اخذ ویزای مولتی کانادا از 2 هفته تا 3 ماه زمان می‌برد. برای هرچه سریع‌تر طی شدن این پروسه، بهتر است تمامی مدارک زیر را آماده کنید.

  • اصل و کپی گذرنامه فعلی با حداقل 6 ماه اعتبار، به اضافه اصل گذرنامه پیشین.
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی به همراه ترجمه رسمی
  • عکس پرسنلی به تعداد کافی
  • اصل و کپی اسناد ملکی به همراه ترجمه (مانند ملک، زمین و غیره)
  • گواهی تمکن مالی از بانک شامل پرینت گردش حساب 4 ماه اخیر (حداقل 100 میلیون تومان) به زبان انگلیسی
  • گواهی اشتغال به کار متقاضی به همراه ترجمه پروانه کسب یا روزنامه رسمی
  • اصل بیمه متقاضی به همراه ترجمه رسمی
  • دعوت نامه رسمی و معتبر
  • گواهی پزشکی معتبر
  • تکمیل فرم ویزا

در صورت تاهل

  • اصل و کپی سند ازدواج به همراه ترجمه رسمی
  • گواهی اشتغال به کار همسر به همراه ترجمه رسمی
  • اصل بیمه همسر متقاضی به همراه ترجمه رسمی

این نکته را در نظر داشته باشید که درصورت داشتن دعوت‌نامه از طرف فردی که دارای اقامت کانادا است، او نیز باید مدارکی به افسر مهاجرت کانادا، تحویل دهد. این مدارک شامل زیر می‌شوند.

  • مدرک اقامت موقت یا اقامت دائم
  • گواهی تمکن مالی فرد مقیم کانادا
  • گواهی حقوقی فرد مقیم کانادا

در صورت ارائه تمام موارد بالا، و همچنین دلیلی که چرا نیاز به سفرهای متوالی به کانادا را دارید، شانس شما را برای دریافت ویزای پنج ساله کانادا، چند برابر می‌کند.

 

نظرات شما

در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید.

  1. حامد عبداللهی
    ۲ مهر، ۱۳۹۸
    سلام...اعتبار ویزای مولتی کانادا 5 ساله یا 10 سال؟
  2. حامی مهاجر در پاسخ حامد عبداللهی گفته است :
    سلام 5 ساله هست ولی قابل تمدید هست
  1. محدثه الماسی
    ۱۵ مهر، ۱۳۹۸
    سلام وقت بخیر
    میشه بدون دعوت نامه هم ویزای مولتی گرفت؟
  2. حامی مهاجر در پاسخ محدثه الماسی گفته است :
    سلام خدمت شما داشتن دعوتنامه پرونده مهاجرتی و شانس دریافت ویزای شما را بالا می برد ولی بدون آن نیز می توان اقدام کرد که راهکار هایی برای ان نیز وجود دارد که می توان از متخصصان پرسید
  1. امیر همامی
    ۱۵ مهر، ۱۳۹۸
    اگر کسی قبلا برای ویزای کانادا اقدام کرده باشه و هزینه هاشو پرداخت کرده باشه هزینه انگشت نگاری رو دوباره باید پرداخت کنه یا از قیمت ویزا کم میشه؟

  2. حامی مهاجر در پاسخ امیر همامی گفته است :
    سلام اشخاصی که برای ویزای کانادا اقدام کنند و به هر دلیل دوباره باید درخواست خود را ارسال کنند تا 10 سال نیازی به پرداخت هزینه انگشت نگاری نیت. اما باید هزینه بررسی مدارک را پرداخت نمایند
  1. Mehrdad
    ۶ آبان، ۱۳۹۸
    سلام. یکسال پیش برای ویزا کانادا به سفارت کانادا در انکارا رفتم اما هنوز هم که شده جوابی ندادن. میشه راهنمایی کنید
  2. حامی مهاجر در پاسخ Mehrdad گفته است :
    با سلام؛ در زمان مصاحبه در سفارت کانادا جوابی به شما داده نمی شود. به صورت آنلاین وضعیت شما مشخص شده است. شما می توانید با موسسه تماس بگیرید. ما می توانیم به شما کمک کنیم
  1. مرتضی محمدزاده
    ۶ آبان، ۱۳۹۸
    سلام ما تقریبا دو ماه پیش از طریق دعوتنامه پزشکی برای کاناادا اقدام کردیم ولی ریجکت شدیم ایا الان شانسی برای دریافت ویزای مالتیپل داریم
  2. حامی مهاجر در پاسخ مرتضی محمدزاده گفته است :
    با سلام؛ متاسفانه شانسی برای دریافت ویزای مولتی نخواهید داشت
  1. مرتضی محمدزاده
    ۷ آبان، ۱۳۹۸
    برای ویزاهای دیگه چطور تحصیلی یا اسکیل ورکر
  2. حامی مهاجر در پاسخ مرتضی محمدزاده گفته است :
    با سلام؛ شما برای بررسی های بیشتر می توانید در وب سایت فرم ارزیابی تکمیل کنید. همچنین می توانید با موسسه تماس بگیرید تا وضعیت شما بررسی شود
ثبت دیدگاه