برنامه کارآفرینی انتاریو
امتیاز 4.75/5
مشاهده : 60 مرتبه
14 ارديبهشت، 1398
علی کریمی
برنامه مهاجرت کارآفرینی انتاریو (Ontario Immigrant Nominee Program OINP) به کسانیکه در ایالت انتاریو کانادا کارآفرینی کنند و در سال های گذشته دارای سابقه کار خوب و دارایی مورد نظر باشند، اقامت دائم کانادا اعطا می نماید.

شرایط برنامه کارآفرینی انتاریو

  • دارا بودن 3 سال سابقه مدیریت یک کسب و کار طی 5 سال گذشته یا مدیر ارشد سازمان.
  • در صورت بیزینس شهر تورنتو باید دارایی شما 1.5 میلیون دلار کانادا باشد و بتوانید در محدوده تورنتو یک کسب و کار به مبلغ حداقل 1 میلیون دلار کانادا راه اندازی کنید و سهم شما در آن بیزینس حداقل 33 درصد باشد.
  • در صورت بیزینس خارج از شهر تورنتو باید دارایی شما 800 هزار دلار کانادا باشد و بتوانید در خارج از محدوده تورنتو یک کسب و کار به مبلغ حداقل 500 هزار دلار کانادا راه اندازی کنید و حداقل سهم شما در آن بیزینس 33 درصد باشد.
  • توانایی ایجاد شغل برای 2 نفر کانادایی
  • از ایالت انتاریو طی 12 ماه گذشته بازدید داشته باشید.
  • امتیاز لازم را در این برنامه کسب کنید.
  • کسب و کار پیشنهادی برای اینکه مشمول طرح کارآفرینی OINP شود، باید شرایط کلی زیر را برآورده نماید:
  • کسب و کار پیشنهادی باید به قصد کسب سود از طریق فروش کالا یا خدمات ایجاد شده باشد.
  • منبع درآمد اصلی باید از درآمد فعال و غیر منفعل باشد.
  • کسب و کار پیشنهادی باید با الزامات قانونی کانادا و کلیه قوانین صنعت و اخذ مجوز که برای مشروع بودن فعالیت های کسب و کار الزامی است، مطابقت داشته باشد.
  • کسب و کار پیشنهادی باید با تمامی قوانین بازار کار انتاریو از جمله استانداردهای اشتغال، سلامت و امنیت و قوانین روابط کار، منطبق باشد.
  • کسب و کار پیشنهادی باید به عنوان یک کسب و کار دائمی در انتاریو در نظر گرفته شود.
  • سرمایه گذاری شخص ثالث باید یکی از بانک های برنامه l یا برنامه ll یا یک سرمایه گذاری نهادی باشند.
بیزینسی که در ایالت انتاریو راه اندازی می کنید، باید شرایط زیر را داشته باشد:
  • کسب و کار در مالکیت فردی که خود در حال اقدام برای برنامه کارآفرینی است، نباشد. 
  • بجز کارمندان فعلی، 2 نفر استخدام کند.
  • طرح توسعه کسب و کار را ارائه دهد.
در این روش شما ویزای کار دو ساله دریافت می کنید و باید طی این مدت بیزینس خود را تاسیس و به سود دهی برسانید، سپس بتوانید مدرک زبان آیلتس 5 یا CLB 5 را دریافت کنید و در سال قبل از اقدام برای مهاجرت حداقل 9 ماه در ایالت انتاریو سکونت داشته باشید.

امتیازات برنامه کارآفرینی انتاریو

سابقه کار مدت سابقه کار
امتیاز 
 
مالک کسب و کار 0 تا 3  سال
0
 
مالک کسب و کار 3 تا 4 سال
13
 
مالک کسب و کار 4 تا 5 سال
19
 
مالک کسب و کار 5 سال 
25
 

امتیازات قابل کسب برنامه کارآفرینی انتاریو برای مدیران رده بالا

سابقه کار مدت سابقه کار

امتیاز

مدیر رده بالا 0 تا 3 سال
0
 
مدیر رده بالا 3 تا 4 سال
13
 
مدیر رده بالا 4 تا 5 سال
19
 
مدیر رده بالا 5 سال

25

امتیازات مربوط به سابقه کار

سابقه کار
امتیاز
 
داشتن سابقه کار با افزایش درآمد بیش از 20% در 2 سال پیاپی
15
 
داشتن سابقه کار که بیش از 20% از تولیدات یا خدمات را صادر می کند
25
 

امتیازات قابل کسب از طریق ارزش دارایی

ارزش دارایی
امتیاز
 
کمتر از 1.5 میلیون دلار کانادا
0
 
1.5 تا 2 میلیون دلار کانادا
2
 
2 تا 2.5 میلیون دلار کانادا
5
 
2.5 تا 3 میلیون دلار کانادا
8
 
3 تا 3.5 میلیون دلار کانادا
11
 
بیش از 3.5 میلیون دلار کانادا
15
 

امتیازات مربوط به ارزش دارایی خارج از شهر

ارزش دارایی خارج از شهر
امتیاز
 
800 هزار تا 1.3 میلیون دلار کانادا
2
 
1.3 تا 1.8 میلیون دلار کانادا
5
 
1.8 تا 2.3 میلیون دلار کانادا
8
 
2.3 تا 2.8 میلیون دلار کانادا
11
 
بیش از 2.8 میلیون دلار کانادا
15
 
 
امتیازاتی که افراد از طریق کسب و کار راه اندازی شده می توانند کسب کنند.
 
ارزش کسب و کار راه اندازی شده
امتیاز
 
کمتر از 1 میلیون دلار کانادا
0
 
1 تا 1.5 میلیون دلار کانادا
2
 
1.5 تا 2 میلیون دلار کانادا
6
 
2 تا 2.5 میلیون دلار کانادا
10
 
2.5 تا 3 میلیون دلار کانادا
14
 
بیش از 3 میلیون دلار کانادا
20
 
 
امتیاز قابل کسب از طریق راه اندازی کسب و کار خارج از شهر
 
راه اندازی کسب و کار خارج از شهر
امتیاز
 
500 هزار تا 1 میلیون دلار کانادا
3
 
1 تا 1.5 میلیون دلار کانادا
8
 
1.5 تا 2 میلیون دلار کانادا
13
 
2 تا 2.5 میلیون دلار کانادا
18
 
بیش از 2.5 میلیون دلار کانادا
25
 
 
امتیازاتی که افراد متقاضی برنامه کارآفرینی انتاریو می توانند از طریق استخدام کسب کنند.
 
تعداد افراد استخدام شده
امتیاز
 
2 نفر
5
 
3 یا 4 نفر
12
 
5 یا 6 نفر
19
 
بیش از 7 نفر
20
 

امتیازات قابل کسب از طریق سفر بازدید از انتاریو

تعداد سفر بازدید از انتاریو
امتیاز
 
0

0

1
2
 
2

5

 
امتیازی که متقاضی می تواند بر اساس مهم بودن کار دریافت کند.
 
کسب و کار جزو صنایع مهم است
امتیاز
 
خیر
0
 

بله 

10
 
افراد استخدام شده شما باید با نمرات NOC مشخص مشغول به کار شوند.
 

افراد استخدام شده با نمرات NOC

امتیاز

کد شغلی 0 یا A

15

کد شغلی B

10

کد شغلی C یا D

0

امتیازات قابل کسب از طریق تحصیلات متقاضی

تحصیلات متقاضی

امتیاز

دیپلم

0
6 ما تا 2 سال تحصیل بعد از مدرک دیپلم
2
 
بیش از 2 سال تحصیل بعد از مدرک دیپلم
5
 
 
امتیازاتی که متقاضی می تواند از مهارت زبان خود بدست آورد.
 

سطح زبان متقاضی

امتیاز
3 CLB و کمتر
3
 

CLB 4

10
5 CLB به بالا
15