سرمایه گذاری کبک

امتیاز 4.82/5
ardate 22 اسفند، 1397
سرمایه گذاری کبک
روش سرمایه گذاری کبک در جهت اخذ اقامت کانادا یکی از پر طرفدارترین روش های اقامت دائم کانادا می‌باشد و باعث شده که دولت ایالت کبک این برنامه را سهمیه‌بندی کند. کبک به مرکزیت مونترال همه ساله به حدود 45000 نفر مهاجر از 100 کشور دنیا خوش آمد می‌گوید و اقامت دائم می‌دهد. برنامۀ مهاجرت از طریق سرمایه گذاری کبک ، توسط دولت استانی آن، برای ترویج مهاجرت سرمایه گذارانِ برگزیده وخانواده‌شان طراحی شده است تا آنها بتوانند اقامت دائم استان کبک را بگیرند. با استفاده از این برنامه متقاضیانِ موفق و خانواده‌شان بدون هیچ قید وشرطی ویزای اقامت دائم را دریافت خواهند کرد. این برنامه همه ساله در زمان مشخصی بازگشایی خواهد شد که اطلاعات آن در وبسایت و تلگرام کانادا ارائه می‌شود. برنامه کارآفرینی کبک در مقاله‌ای جداگانه توضیح داده شده است.

شرایط برنامه سرمایه گذاری کبک

همۀ سرمایه گذاران کبک پیش از پذیرش، باید شرایط زیر را برآورده نمایند:

دارایی

حداقل دارایی خالص شخصی معادل با ۲ میلیون دلار باکانادا که  توسط خود فرد یا با کمک همسر همراه با او، از راه های قانونی بدست آمده باشد. دارایی هایی همانند ملک، حساب های بانکی، صندوق بازنشستگی و سهام را نیز می توان جزو این حداقل دارایی خالص در نظر گرفت.

سابقه مدیریتی یا تجاری

سرمایه گذار باید به مدت حداقل 2سال تجربۀ مدیریت و مسئولیت کاری خود را درامور اجرایی، برنامه‌ریزی، کنترل منابع مالی و نیروی انسانی در یک فعالیت قانونی را نشان دهد، مانند :
  • مالک شرکت ثبت شده در ایران ، دبی و ...
  • پزشک، داروساز، جراح   دارای مطب یا مدیر و سهامدار بیمارستان
  • کاسب دارای پروانه کسب معتبر از اتحادیه یا صنف مربوطه
  • وکیل دادگستری  دارای دفتر وکالت
  • سهامدار یا عضو هیات مدیره  شرکت تولیدی، خدماتی، پیمانکاری، واردات-صادرات و ...
  • مالک  هتل، مجموعه ورزشی، آژانس مسافرتی
  • مدیر ارشد  شرکت دولتی یا خصوصی
  • کشاورز یا مزرعه دار
شما می بایست حداقل 2 سال از پنج سال گذشته در حرفه های ذکر شده در بالا فعالیت داشته باشید. در مواردی نیز باید دو نفر یا بیشتر کارمند رسمی بیمه شده و حسابرسی مورد تایید داشته باشید.

سرمایه گذاری

شما می بایست مبلغ 1.200.000دلار کانادا سپرده در طی 5 سال یا سود بانکی آن برابر 350هزار دلار کانادا (طبق نرخ بهره روز کانادا) را به دولت کانادا پرداخت کنید. دو راه مختلف برای واجدین شرایط استفاده از برنامۀ مهاجرت از طریق سرمایه گذاری کبک ، وجود دارد. سرمایه گذاران می‌توانند از طریق پرداخت کل مبلغ سرمایه گذاری (سرمایه گذاری کامل)، یا با گرفتن وامی ازطرف مؤسسات مالی کانادا (تأمین مالی سرمایه گذاری)، سرمایه گذاری الزامی خود را کامل کنند.
سرمایه گذاری کامل
واریز سپردۀ ثابت 1.200.000 دلار کانادا از طرف سرمایه گذار. در پایان یک دورۀ ۵ ساله ، این مبلغ به طور کامل، بدون هیچگونه سودی به سرمایه گذار باز گردانده می‌شود. در ضمن این سرمایه گذاری به طور کامل توسط دولت کبک تضمین و گارانتی است.
تأمین مالی سرمایه گذاری
سرمایه گذار میتواند مقدار سرمایه گذاری الزامی خود را از طریق یک وام از پیش تأیید شده، به طور قابل توجهی کاهش دهد.  این مبلغ پیش پرداخت، در پایان دورۀ ۵ ساله، به سرمایه گذار باز نخواهد گشت. این مبلغ پیش پرداخت هزینۀ این وام بانکی ۵ ساله است و هدف آن کامل کردن سرمایه گذاری الزامی 1.200.000 دلار کانادا می‌باشد. هیچگونه وثیقه دیگری از سرمایه گذار درخواست نخواهد شد. این گزینۀ سرمایه گذاری، مورد نظر متقاضیانی است که مایل به حفظ دارایی‌های خود و رشد آن در فعالیت‌های تجاری دیگر می‌باشند.

سایر موارد

عدم وجود مشکل در بررسی های پزشکی و  سوء پیشینه
 

مزایای سرمایه گذاری کبک

  • دریافت اقامت دائم کانادا بدون راه اندازی بیزینس در کانادا
  • امکان زندگی در هر یک از ایالت های کانادا
  • عدم نیاز به تسلط به زبان انگلیسی یا فرانسه
  • انجام مصاحبه با حضور مترجم فارسی زبان
  • امکان تحصیل فرزندانتان در بهترین سیستم آموزش عالی
  • استفاده از کلاسهای زبان رایگان فرانسه (دولت به شما ماهانه 470دلار میدهد) و انگلیسی
  • استفاده از خدمات بهداشتی و درمانی کانادا به صورت کاملاً رایگان
  • استفاده از پاسپورت کانادایی جهت سفر به بیش از 142 کشور دنیا بدون محدودیت
  • اقامت همسر و تمام فرزندان زیر 22 سال

مراحل اقدام برای سرمایه گذاری کبک

  • جمع آوری و آماده سازی مدارک؛ برای فرستادن پرونده تمامی مدارک باید آماده و کامل باشند. پرونده‌های ناقص به همراه هزینه قانونی پس فرستاده خواهند شد.
  • دریافت نامه از طرف اداره مهاجرت؛ در این مرحله که تا 30 روز پس از اتمام مهلت ارسال پرونده‌ها به طول می‌انجامد، متقاضی نامه‌ای دریافت خواهد کرد که پرونده وی باز شده است و باید بقیه مدارک و فرمها را ارسال نماید. پرونده‌ها می‌تواند بدون مصاحبه و یا با مصاحبه پیش رود.
  • دعوت به مصاحبه؛ در این مرحله نیت متقاضی از اقامت در کبک، مدارک وی، قرارداد سرمایه گذاری، داراییها و نحوه بدست آوردن آنها بررسی می‌شود. این مصاحبه در کشور ترکیه صورت گرفته و یک ساعت و نیم طول می‌کشد.
  • درصورت قبولی متقاضی در بررسی پرونده CSQ را از طریق ایمیل خود دریافت می‌کند.
  • ارسال مبلغ سرمایه گذاری دلار در مهلت ۱۱۰ روز؛ نکته مهم این است که متقاضی باید از قبل با یکی از موسسات اعلام شده از سوی اداره مهاجرت کبک برای ارسال این مبلغ قرارداد نوشته و جای خود را رزرو کرده باشد. متاسفانه در حال حاضر به دلیل محدودیت‌هایی که از طرف دولت کبک در خصوص انتقال مبلغ سرمایه گذاری به بانک اعمال شده انتقال این مبلغ نیاز به اخذ مجوزهای دولت فدرال را دارد.
  • انجام آزمایشات پزشکی و عدم سوء پیشینه و اقدام برای دریافت  PR

مدارک مورد نیاز برای سرمایه گذاری کبک

  • کپی برابر با اصل پاسپورت‌ها (داشتن اعتبار برای حداقل 1 سال)
  • پرینت حساب فرد متقاضی در 6 ماه گذشته
  • فرم با امضا اصلی متقاضی و همسر (و در صورت داشتن فرزند گروه سنی ۲۲ سال و بالاتر)
  • قرارداد سرمایه گذاری با متقاضی (نسخه اصلی امضا شده توسط هر دو طرف)
  • هزینه پروسسینگ فی قابل پرداخت توسط چک از یک موسسه مالی کانادایی
  • ارزیابی املاک
  • اسناد مالکیت
  • درصورت داشتن سهام: اساسنامه شرکت، ثبت شرکت و آگهی تغییرات و صورتهای مالی شرکت
  • درصورت داشتن تجربه مدیریتی در یک شرکت: گواهی کاری با داشتن موارد زیر:
اطلاعات تماس
وظایف و شرح شغلی
حقوق دریافتی
همچنین فیش حقوقی
لیست بیمه کارمندان تحت نظر
سابقه کسب اموال
چارت سازمانی
مدارک تحصیلی و یا دیپلم های گرفته شده متقاضی اصلی
فرمهای مربوطه

نظرات شما

در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید. در بخش نظرات پاسخی دریافت نخواهید کرد.