اقامت کانادا از طریق اسپانسر شیپ

امتیاز 3.63/5
view مشاهده : 6574 مرتبه
ardate 20 تير، 1398
اقامت کانادا از طریق اسپانسر شیپ

مهاجرت به کانادا از طریق دعوت نامه خویشاوندی یکی از معمول ترین روش ها برای اخذ اقامت است اگر بخواهیم به این روش مهاجرت نگاه آماری داشته باشیم سالانه 25 % از افراد از طریق این روش اقدام به مهاجرت می کنند.مهاجرت به کانادا از طریق دعوت نامه شرایط خاصی را دارا می باشد اگر شما شهروند کانادایی و اقامت کانادا را داشته باشید می توانید از طریق اسپانسر شیپ اعضای خانواده خود را دعوت کنید. روابط خانوادگی که شامل اسپانسر شیپ می شوند عبارت است از: پدر، مادر، همسر، پدربزرگ، مادربزرگ و فرزندان، فرزندان وابسته(شامل فرزندان به سرپرستی گرفته شده نیز می باشد) و سایر افراد واجد شرایط. درمورد طلاق یا جدایی شما می توانید اسپانسر پدر و مادر، پدر بزرگ، مادر بزرگ و همسران سابق آن ها شوید.

شرایط فرد اسپناسر

  • فرد مقیم و یا شهروند کانادا باشد.
  • اسپانسرکننده باید درآمد کافی داشته باشد.
  • اسپانسر کننده جرایمی مرتکب نشده باشد.
  • اسپانسر کننده در بازداشت یا زندان نباشد.
  • حکم اخراج اسپانسر کننده صادر نشده باشد.
  • فرد اسپانسر باید حداقل 18 سال سن داشته باشد
  • اسپانسر کننده در 3 سال گذشته اسپانسر همسر دیگری نشده باشد.
  • اسپانسر نباید طی پنج سال گذشته  ازاین روش اسفاده کرده باشد.
  • اسپانسر کننده نباید بابت اسپانسرشیپ های قبلی خود به دولت کانادا بدهکار باشد.
  • هنگام ازدواج با همسر خود، همسر یا شریک زندگی دیگری نداشته باشد.
  • فرم های تقاضانامه برای مهاجرت همسر خود را به طور کامل تکمیل و برای اداره مهاجرت ارسال کرده باشد.
  • درآمد او در کانادا در سه سال گذشته کمتر از میزان مشخص شده نباشد البته درآمد همسر نیز می تواند برای جبران کمبود درآمد کلی خانواده محاسبه شود.
  • در مورد اسپانسرهای قبلی خود الزاماتی را به دولت کانادا نداشته باشد.

شرایط فرد اسپانسر شونده

  • پدر،مادر، پدربزرگ، مادر بزرگ فرد اسپانسرکننده باشد.
  • اجازه ورود به کانادا را به عنوان بازدید کننده داشته باشد.
  • معاینات پزشکی، گواهینامه پلیس، بیومتریک(تایید هویت) و مدارک مربوط به بیمه درمانی یک سال در کانادا را ارائه دهد.

انواع روش های مهاجرت از طریق اسپانسر شیپ

  • والدین
  • همسر
  • فرزندان

اسپانسر شیپ والدین

شما می توانید اسپانسر شیپ پدر و مادر خود شوید به این ترتیب که زمانی که درخواست کردید یکی از آن ها به عنوان متقاضی اصلی انتخاب شوند و دیگر به عنوان وابسته تعیین می شود.اگر مادر خود را به عنوان متقاضی اصلی تعیین کنید پدر شما وابسته خواهد بود و اگر پدر خود را به عنوان متقاضی اصلی تعیین کنید مادر شما وابسته خواهد بود.

اگر شما خواهر ویا برادری داشته باشید در صورتی می توان اسپانسر آن ها شد که آنها را به عنوان فرزندان وابسته واجد شرایط معرفی کنید.اگر آن ها مسن باشند و نتوانند نیاز های خود را برطرف کنند آن ها نمی توانند به عنوان فرزند وابسته در درخواست والدین خود اضافه شوند.

شرایط اسپانسر شدن برای والدین

  • بالای 18 سال سن داشته باشد.
  • باید فرزند و یا نوه فرد اسپانسر شونده باشد.
  • شخص اسپانسرکننده باید شهروند و یا مقیم دائم کانادا باشد.
  • متعهد شود که به مدت 20سال آن ها را ساپورت مالی می کند.
  • اگر شخص اسپانسرکننده در استان کبک زندگی می کند باید یه تعهد اضافی در این خصوص دهد.
  • چه افرادی شرایط اسپانسر کردن والدین را ندارند.
  • افرادی که به دولت بدهی داشته باشند.
  • افرادی که زندان باشند تا حکم  تحت تعغیب علیه آن ها صادر شده باشد.
  • افرادی که علیه یکی از اقوام درجه یک خود جرم جدی مرتکب شده باشد.
  • افرادی که از دولت کمک هزینه می گیرند و ناتوان جنسی نمی باشند.
  • حداقل درآمد لازم را در 3سال منتهی به اسپانسر شیپ نداشته باشد.

اسپانسر پدر و مادر ناتنی و پسرش

شخص واجد شرایط می توانند اسپانسر پدر و مادر ناتنی وبرادر ناتنی خود شود . به اینصورت که  پدر شما باید به عنوان متقاضی اصلی باشد،زیرا او به شما مربوط است و مادر ناتنی شما نمی تواند متقاضی اصلی باشد او به عنوان وابسته به پدر شما در نظر گرفته می شود . برادر ناتنی شما تنها می تواند به صورت کودک  وابسته در نظر گرفته شود.

اسپانسر پدربزرگ مادر بزرگ ، مادر و پدر ناتنی

 در این مواقع شما باید به صورت جداگانه 2 درخواست اسپانسرشیپ ارائه دهید. در درخواست پدربزرگ مادربزرگ یکی از آن ها به عنوان متقاضی اصلی تعیین می شود ودیگری به عنوان وابسته تعین می شود.در مورد در خواست مادر،مادر باید متقاضی اصلی باشد زیرا او به شما مربوط می شود. و پدر ناتنی به عنوان وابسته مادر درنظر گرفته می شود.

اسپانسر شیپ همسر

افراد مقیم و یا شهروند کانادا می توانند اسپانسر شریک زندگی خود شوند به این شرط که حداقل  یک سال با او زندگی کرده باشد.

شرایط اسپانسرشیپ شدن برای همسر

  • این قوانین در کشور کانادا برای هم جنس گرایان استثنا نمی باشد.
  • برای انجام این اقدام زوجین باید بالای 18 سال سن داشته باشند و اگر یکی از آن ها زیر 18 سال باشد باید صبر کنند.
  • در صورت طلاق بعد از اسپانسر شیپ فرد اسپانسر کننده باید به مدت 3 سال و فرد اسپانسر شونده به مدت 5 سال اجازه اسپانسر کردن فرد جدیدی را ندارند.
  • اگر در هنگام شروع درخواست همسر خود را اعلام نکنید هیچ وقت امکان اسپانسر کردن فرد را نخواهید داشت.

اسپانسر شیپ همسر(داخل خاک کانادا)

شما زمانی می توانید اسپانسرشیپ همسر خود شوید که هردوی شما داخل خاک کانادا باشید وهمسر شما ازطریق برنامه های تحصیل، بازدید،کار استفاده کند.

اسپانسرشیپ همسر( خارج خاک کانادا)

زمانی که همسر شما خارج از خاک کانادا قرار دارد باید از زیربرنامه مهاجرتی برای اسپانسرشدن استفاده کند هرچند که این درخواست ها از داخل خاک کانادا داده می شود و امکان دارد همسر شما بار ها برای سفر به خاک کانادا مجاز شود.

ویزای اسپانسرشیپ دیگر اعضای خانواده و خویشاوندان

شخص واجد شرایط  می تواند برای برادرزاده، خواهرزاده و نوه اسپانسر شود درصورتی که اسپانسر شونده سرپرست و همسر نداشته باشد و زیر 18 سال باشد.

اسپانسرشیپ فرزندان

افراد مقیم و یا شهروند کانادا همچنین می توانند اسپانسر شیپ فرزندان خود شوند. شخص اسپانسر شونده باید فرزند خود و یا فرزند خوانده باشد.علاوه بر شروط گفته شده شخص اسپانسر کننده باید دارای شرایط خاصی باشد.

شرایط اسپانسر شدن برای فرزندان

  • تعهدات خود را نسبت به خانواده مانند نفقه، کمک هزینه کودک را پرداخت کرده باشد.
  • به مدت 10 سال پس از اخذ اقامت دائم و یا تا زمانی که به سن 25 سال برسند باید فرد اسپانسر کننده تعهدات مالی لازم را به دولت کانادا تحویل دهد.

سوپر ویزا

یکی دیگراز برنامه هایی که برای بازید والدین، فرزندان، پدربزرگ و مادربزرگ می توان استفاده کرد سوپر ویزا می باشد. به این صورت که متقاضیان می توانند یک ویزا به مدت 10 سال بگیرند و در هر بار بازدید تا 2 سال حق اقامت داشته باشند.

نظرات شما