نحوه دریافت ویزای کار کانادا
امتیاز 4.67/5
مشاهده : 5028 مرتبه
26 فروردين، 1398
علی کریمی
یکی از راه های سریع  دریافت  اقامت موقت کانادا، اخذ ویزای کاری کانادا می باشد. هر ساله حدود 200000 هزار نفر  از طریق ویزای کاری وارد خاک کانادا می شوند. درهای کشور کانادا همیشه به روی متخصصین و افراد خود اشتغال باز است به شرطی که تخصص و فعالیت فرد متقاضی  جزو مشاغل مورد نیاز کشور کانادا باشد.

مهم ترین مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کار کانادا

  • نامه درخواست کامل و دقیق
  • داشتن پیشنهاد کاری از یک کارفرمای کانادایی 
  • مجوز کار از اداره کار کانادا. این مجوز از طریق افسر برای دادن اجازه کار به شخصی که شهروند کانادا نیست صادر می شود.

شرایط  اصلی دریافت ویزای کار کانادا

  • اثبات سلامت جسمی و ذهنی کامل
  • توانایی اقناع افسر سفارت مبنی بر اینکه قبل از انقضای اعتبار اجازه کارتان، کانادا را ترک خواهید کرد.
  • داشتن تمکن  و صلاحیت مالی  در زمان اقامت برای گذراندن معیشت خود و همراهانتان
  • و عدم سو پیشینه
توجه  باشید مجوز کار در کانادا به فعالیت های خاصی منتهی می شود. این فعالیت ها باید ارزشمند بوده و در جهت توسعه و رونق اقتصاد کشور کانادا باشد.
 

    در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح نمایید در بخش نظرات پاسخی دریافت نخواهید کرد.