مهاجرت به فرانسه

امتیاز 4.03/5
ardate 20 مرداد، 1398
مهاجرت به فرانسه

فرانسه یک مقصد محبوب برای مهاجرت است،  به این دلیل که سال هاست روند مهاجرت به آن آسان است. ما در شرکت حامی مهاجر (کارشناس در مهاجرت بین المللی) کاملاً به توانایی های خود اطمینان داریم و اعتقاد و اطمینان داریم که به مشتریان خود بهترین پشتیبانی ممکن را برای ساده سازی مهاجرت آن ها به فرانسه ارائه خواهیم داد.

مأموریت ما فراهم آوردن شرایط مناسب برای به دست آوردن اقامت فرانسه برای شما و راهنمایی گام به گام شما در هر زمان تا تحقق کامل پروژه‌تان است. شرکت ما در حرفه ای بودن شهرتی بی همتا دارد و مشتری های ما وقت زیادی دارند و با پیشنهاداتشان ما را در ایجاد فضایی به دور از استرس که برای آن شهرت یافته ایم، یاری می کنند. تیم ما افرادی ماهر متشکل از مترجمان، نمایندگان املاک و مستغلات، کارشناسان مالی و وکلای مهاجرت هستند که برای خدمت به شما اینجا هستند.

ما با نهایت دقت و رعایت حریم خصوصی پرونده های شما را حفظ می کنیم، به شما کمک می کنیم تا موقعیت (ملک) خود را بر اساس نیازهای خاص خود انتخاب کنید، اسناد شما را با دقت ترجمه کرده و در همه زمان ها برای پاسخگویی به سوالات مالی شما آماده ایم.

فرانسه، مهاجرت برای افراد ثروتمند

این برنامه برای افراد مستقل از نظر مالی که درآمد شخصی کافی دارند، امکان اقامت در کشور فرانسه و همچنین مسافرت بدون محدودیت به کشورهای توافقنامه شینگن را فراهم می کند، همچنین شامل مالکیت املاک ، گرفتن وام های بانکی، تعویض گواهینامه رانندگی، خرید اتوموبیل و غیره می شود. ویزای اقامت بلندمدت فرانسه برای افراد ثروتمند به آن ها اجازه می دهد بدون کار کردن در فرانسه اقامت کنند.

در اینجا یک لیست ساده از الزامات برنامه مهاجرتی افراد مستقل از لحاظ اقتصادی (ثروتمند) آورده شده است.

  • تأییدیه اعتبار کافی (تمکن مالی)
  • مستندات مربوط به اجاره یا مالکیت املاک در فرانسه.

ظاهر شخص متقاضی از نظر افسر ویزا مهم است. زمان درخواست برای ویزا، متقاضی توسط یک کارمند خدمات ویزا مصاحبه می شود. لطفاً دقت کنید، متقاضی باید کلیه اسناد و مدارك اصل مورد نیاز و همچنین كپی آنها را به كارمند خدمات ویزا ارائه دهد. میانگین زمان پردازش درخواست ویزا تقریباً بین 2 تا 8 هفته است.

مدارک لازم برای اخذ ویزای فرانسه

  • گذرنامه
  • فرم درخواست
  • عکس جدید
  • اثبات مربوط به درآمد برای کل مدت اقامت در فرانسه، مانند گواهی بانکی و اظهارنامه، اطلاعیه مالیاتی، اسناد مربوط به ثبت مشاغل ، نامه کاری.
  • عدم سابقه
  • مدارک مربوط به اقامت در فرانسه، از جمله اجاره نامه یا عنوان ملک و قبض EDF (قبض برق)
  • مدارک مربوط به ثبت نام در یک مدرسه فرانسوی برای کودکان 6 تا 16 ساله
  • بیمه پزشکی معتبر برای کل مدت اقامت در فرانسه و پوشش کلیه هزینه های پزشکی از قبیل دارو، بستری، بازگشت به کشور با حداقل پوشش 30000 یورو

پس از اعطای تأییدیه ، اجازه اقامت برای مدت یک سال با امکان تمدید برای شما صادر می شود. شناسنامه کودکان به مدت پنج سال با امکان تمدید اعتبار دارد. هزینه بررسی باید پس از ارسال پرونده درخواست پرداخت شود.

هنگامی که فردی به صورت قانونی حداقل 5 سال در فرانسه اقامت داشته باشد، می تواند یک بار دیگر به مدت ده سال آن را تمدید کند.

فرانسه، مهاجرت برای سرمایه گذاران

این برنامه مهاجرتی با هدف تسهیل و ترغیب سرمایه گذاران و افراد ماهر برای ورود و سرمایه گذاری در فرانسه انجام می شود. در عوض به آنها اجازه اقامت دائم در فرانسه داده می شود. قانون مهاجرت فرانسه (ماده (L313.-20 اجازه می دهد برای اتباع خارجی که یک همکاری اقتصادی استثنایی دارند کارتهای اقامت دائم 4 ساله صادر شود.

علاوه بر مدارک استاندارد (گذرنامه ، شناسنامه ، سوابق قضایی...) متقاضی موظف است:

  • سرمایه گذاری حداقل 300000 یورو در خاک فرانسه انجام دهد
  • ایجاد یا حفظ شغل در فرانسه

متقاضی می تواند کمک مالی اقتصادی استثنایی خود به فرانسه را شخصاً یا به واسطه ی شرکتی که خود آن را هدایت می‌کند یا حداقل 30٪ سهم آن را در اختیار دارد، انجام دهد. اگر اقدامات در پاریش انجام می شود، درخواست باید به کنسولگری فرانسه یا به بخشداری که متقاضی در آن سکونت دارد، یا قصد اقامت در آن را دارد، یا به اداره پلیس ارسال شود.

فرانسه، ماجرت برای تاجران

کارت خرید (Carte commerçant)

هیچ تجارتی برای شهروندان کشورهای خارج از حوزه اقتصادی اروپا در فرانسه بدون ویزا و اجازه اقامت، چه شخص در فرانسه اقامت داشته باشد یا نه، نمی تواند فعال باشد. هنگامی که درخواست مهاجرتی کاری (تجاری) فرانسه توسط مقامات فرانسوی تایید شود، اجازه تجارت کنسولگری فرانسه صادر می شود. زمان پردازش این درخواست حداکثر 3 ماه است.

  • یک خارجی، برای اداره ی یک تجارت باید ویزای بلند مدت و اجازه تجارت داشته باشد
  • متقاضی باید برنامه های اقتصادی و مالی ارائه دهد
  • یک شرکت در فرانسه ایجاد کند
  • بودجه کافی برای سرمایه گذاری در تجارت و زندگی در فرانسه داشته باشد.

کارت های مهارت و استعداد (Carte compétences et talents)

این معیارها توسط کمیسیون Nationale des Compétences et Talents تعریف شده است، برای کسانی که حداقل دو بار در سال در فرانسه حضور داشته باشند. متقاضی به احتمال زیاد می تواند از طریق مهارت ها و استعدادها به توسعه اقتصادی فرانسه، یا به اعتبار فرهنگی، فکری، علمی یا ورزشی آن کمک شایسته ای کند. این پذیرش بر اساس سودمندی و کیفیت پروژه، انگیزه و تعهد متقاضی، مهارت ها و کیفیت مهارت ها در جهت پیشبرد پروژه و منابع موجود برای تحقق آن، بررسی می شود. در صورت پذیرش درخواست، ویزای مهاجرت فرانسه "مهارت و استعداد" توسط خدمات ویزا فرانسه صادر می شود.

متقاضی ممکن است کارت اقامت فرانسه 3 ساله Compétences et Talents (مهارت و استعداد) قابل تمدید دریافت کند. به همسر و فرزندان زیر سن قانونی آن ها کارت Vie privée et familiale (شخصی و خانوادگی) اعطا می شود. این کارت به همسر متقاضی اجازه می دهد تا به طور قانونی در فرانسه فعالیت کند.

الزامات:

  • فارغ التحصیلان دانشگاه و متخصصان واجد شرایط که حداقل یک تا سه سال تجربه حرفه ای در زمینه درخواست ویزا دارند
  • یک پروژه تجاری داشته باشید و حداقل 300000 یورو در آن سرمایه گذاری کنید
  • حداقل 2 شغل در فرانسه ایجاد یا حفظ کنید (متقاضی یا یکی از اعضای خانواده وی)

مدارک لازم:

  • فرم های مربوط و تصاویر گذرنامه
  • گذرنامه و کارت شناسایی
  • سوابق قضایی اخیر
  • رزومه تحصیلی
  • نامه تحصیلی برای توصیف پروژه حرفه ای و مشخص کردن جالب بودن آن برای فرانسه
  • هرگونه اسنادی که احتمال تکمیل پروژه متقاضی را تأیید می کند
  • اسناد این که متقاضی بودجه لازم را برای اقامت خود در فرانسه را دارد
  • گواهینامه، اسناد ثبت مشاغل، قرارداد کار و نامه کار، توضیح در مورد استخدام کارمند و تعیین وظایف.

فرانسه، مهاجرت برای کارگران بسیار ماهر

یک شهروند کشور خارج از اتحادیه اروپا که مایل به کار در فرانسه است ابتدا باید شغل خود را پیدا کند. سپس کارفرمای فرانسوی باید یک قرارداد کار تهیه کند و آن را به اداره اشتغال محلی وزارت کار فرانسه ارسال کند (Direction Départementale du Travail et de l’emploi). این متقاضی در صورت تأیید، برای تصویب نهایی به OFII ارجاع داده می شود (Office Français de l’Immigration et de l’Integration). پس از تأیید OFII، درخواست به طور مستقیم به کنسولگری فرانسه منتقل می شود، یعنی جایی که ویزا صادر می شود. اگر متقاضی بخواهد به همراه همسر و فرزندان خود به فرانسه مهاجرت کند، کارفرمای فرانسوی باید فرایند همراه با اعضای خانواده را از طریق OFII به همراه پرونده کارمند، دنبال کند.

الزامات:

  • شما باید مدرکی داشته باشید که نشان دهنده ی حداقل 3 سال تحصیلات عالی باشد یا می توانید با ارائه شواهدی از 5 سال تجربه حرفه ای در سطح معادل مدارک تحصیلی، خود را ثابت کنید.
  • شما باید یک توافقنامه کاری با حداقل 1 سال اعتبار داشته باشید و کمتر از 53.331 یورو در سال درآمد نداشته باشید.
  • یک کارفرما در فرانسه که می خواهد یک خارجی را استخدام کند باید مجوز وزارت کار فرانسه را دریافت کند.

فرانسه، مهاجرت برای مدل ها

اتباع خارجی که قصد دارند در فرانسه به عنوان یک مدل کار کنند باید دارای مجوز کار از طرف مقامات فرانسوی باشند، که توسط بخش محلی وزارت کار فرانسه کار تایید شده است.

فرانسه، شهروندی

برخی از الزامات، که شما باید برای رسیدن به شهروندی فرانسه انجام دهید.

  • داشتن اقامت حداقل 5 ساله قبل از درخواست برای شهروندی فرانسه (یا 2 سال برای سرمایه گذاران)
  • تسلط به زبان فرانسوی در حد قابل قبول
  • سوء سابقه قضایی
  • به خوبی با جامعه فرانسه منطبق شده باشید
  • فعالیت هایی را که در ابتدا ورود به شما اجازه داده شده است را رعایت کرده باشید.

فرانسه، اطلاعات تکمیلی شهروندی

در صورت ازدواج با یک شهروند فرانسوی، می توانید بعد از 4 سال درخواست شهروندی از فرانسه کنید. در شرایط زیر، کودکان بین 14 تا 18 سال می توانند درخواست شهروندی کنند.

  • باید حداقل 5 سال در فرانسه به طور مستمر زندگی کرده باشند.
  • اقامت و تحصیلات کودک در فرانسه بوده باشد.

خدمات ما در فرانسه

نظرات شما

در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید.

ثبت دیدگاه