تحصیل در فرانسه 2019

امتیاز 4.1/5
view مشاهده : 5154 مرتبه
ardate 17 اسفند، 1397
	تحصیل در فرانسه 2019
  • کشور
  • هزینه زندگی
  • هزینه تحصیل
یکی از راه های پرطرفدار جهت اخذ اقامت فرانسه تحصیل در فرانسه است. به طور کلی در میان کشورهای مطرح اروپایی، فرانسه یکی از بهترین گزینه‌ها برای ادامه تحصیل می‌باشد، زیرا نه تنها دانشگاه‌های آن از لحاظ علمی جایگاه ممتازی دارند بلکه فرهنگ غنی مردم آن نیز باعث شده این کشور یکی از محبوب‌ترین مقاصد برای زندگی باشد. از طرفی ویزای تحصیلی یکی از روش‌های پرطرفدار اخذ اقامت فرانسه است.  دانشگاه‌های فرانسه دروس خود را به دو زبان فرانسه و انگلیسی ارائه می‌دهند. اگر شما متقاضی ادامه تحصیل در فرانسه به زبان فرانسوی هستید می‌توانید از سیستم رایگان تحصیل در فرانسه استفاده کنید. بدین منظور قبل از ارائه درخواست ویزای تحصیلی فرانسه ابتدا باید دوره‌های زبان فرانسه را بگذرانید و در آزمون‌های TEF یا TCF که یک ماه در سال و توسط دانشگاه تهران یا سفارت فرانسه برگزار می‌شوند حداقل نمره B1 را کسب کنید. اما اگر می‌خواهید به زبان انگلیسی ادامه تحصیل بدهید باید به دنبال اخذ پذیرش از دانشگاه‌های خصوصی این کشور باشید.
دانشگاه‌های فرانسه در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، و دکترا دانشجو می‌پذیرند که طول هریک از این مقاطع به شرح زیر است:
  • کارشناسی: 3 سال
  • کارشناسی ارشد: 2 سال
  • دکترا: 3 تا 5 سال

شرایط لازم برای تحصیل در فرانسه در مقطع کارشناسی

  • مدرک دبیرستان و پیش‌دانشگاهی
  • حداقل معدل 15
  • حداکثر 20 سال سن
  • مدرک B2 زبان فرانسه
دانشجویان متقاضی تحصیل در این مقطع می‌توانند از خوابگاه استفاده کنند و 80 ساعت در ماه در رستوران‌ها، کتابخانه‌ها، سالن‌های آرایشی و مد، و شرکت‌های خصوصی کار کنند اما امکان استفاده از بورسیه تحصیلی برای این افراد وجود ندارد.

شرایط لازم برای تحصیل در فرانسه در مقطع کارشناسی ارشد

  • دانشجوی سال آخر کارشناسی در رشته مرتبط یا اینکه حداکثر 3 سال از فارغ‌التحصیلی گذشته باشد
  • حداقل معدل 15
  • مدرک B2 زبان فرانسه
  • ترجیحا مقاله ISI
دوره کارشناسی ارشد در فرانسه در 2 سال و دو مرحله M1 و M2 برگزار می‌شود. دانشجویان پس از یک سال و پایان مرحله M1 باید برای ورود به مرحله دوم یکی از دو گزینه research یا professional را انتخاب کنند. اگر تمایل دارید در مقطع دکترا ادامه تحصیل بدهید باید research و اگر می‌خواهید وارد بازار کار شوید باید professional را انتخاب کنید. همچنین دانشجویان این مقطع تمام مزایای دانشجویان کارشناسی را دارند به اضافه اینکه می‌توانند از بورسیه تحصیلی نیز استفاده کنند.
 

شرایط لازم برای تحصیل در فرانسه در مقطع دکترا

  • دانشجوی سال آخر کارشناسی ارشد در رشته مرتبط یا اینکه حداکثر 3 سال از فارغ‌التحصیلی گذشته باشد
  • حداقل معدل 14
  • مدرک B2 زبان فرانسه
  • مقاله ISI برای گرفتن بورسیه ضروری است
دانشجویان متقاضی تحصیل در این مقطع نیز می ‌توانند از خوابگاه، بورسیه تحصیلی، و امکان 80 ساعت کار در ماه استفاده کنند.
جالب است بدانید اگر در حین تحصیل در فرانسه در مقاطع مختلف تحصیلی کار کنید و کارفرما شما را بیمه کند میتوانید اقامت تحصیلی خود را به اقامت دائم تبدیل کنید.

مدارک لازم برای ثبت نام در دانشگاه فرانسه

  • اصل مدرک پذیرش دانشگاه
  • ارائه ترجمه شناسنامه
  • ارائه اصل ترجمه تایید شده مدارک و اصل مدارک تحصیلی از پایه متوسطه تا مقطع مورد نظر
  • پاسپورت و ویزای تحصیلی
  • 4 قطعه عکس تمام رخ و بدون روتوش
  • Cv و انگیزه‌نامه
  • اصل مدرک TCF, DELF , DALF,TEF
  • آدرس الکترونیکی و آدرس خوابگاه یا منزل دانشجویی در فرانسه
  • پرداخت هزینه بیمه دانشجویی و ثبت نام دانشگاه که حدود 280 یورو است.
  • در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح نمایید در بخش نظرات پاسخی دریافت نخواهید کرد.

  • جهت ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید