ویزای جستجوی کار آلمان - ویزای JOB SEEKER آلمان

امتیاز 4.36/5
ardate 27 تير، 1398
ویزای جستجوی کار آلمان - ویزای JOB SEEKER آلمان
با داشتن ویزای جستجوی کار آلمان (که گاهی با نام ویزای کارجویان آلمان نیز شناخته می‌شود) شما ۶ ماه فرصت خواهید داشت تا در آلمان به دنبال شغل مناسب بگردید. اگر در این مدت موفق بشوید با کارفرمایی به توافق برسید و با وی قرارداد کاری ببندید، می‌توانید ویزای خود را به ویزای کار آلمان تبدیل نمایید. 

شرایط ویزای جستجوی کار آلمان

اگر تحصیلات، تخصص و سابقه شغلی شما مرتبط با مشاغل مورد نیاز در آلمان باشد، واجد شرایط دریافت این نوع ویزا هستید.
  • داشتن حداقل لیسانس از هر دانشگاهی
  • داشتن حداقل دو سال سابقه کار با بیمه تامین اجتماعی
  • داشتن مدرک زبان حداقل A2 یا    IELTS 5.5

فرآیند دریافت ویزای جستجوی کار آلمان

پس از تعیین وقت سفارت، در زمان مقرر سفارت مدارک را از شما تحویل گرفته و با شما مصاحبه انجام می‌شود. یک الی دو ماه پس از بررسی پرونده با شما تماس گرفته می‌شود. در صورتی که با درخواست شما موافقت شد، باید در زمان اعلام شده جهت دریافت ویزای خود به سفارت مراجعه کنید و پاسپورت خود را تحویل دهید تا طی 2 تا 3 هفتۀ بعد ویزای شما صادر گردد.

شرایط اعضای خانواده

این ویزا در ابتدا فقط به خود شخص داده می‌شود، و پس از یافتن شغل و دریافت ویزای کار، به خانواده شما هم ویزا تعلق می‌گیرد.

تمدید ویزای جستجوی کار آلمان

این نوع ویزا قابل تمدید نمی‌باشد و اگر پس از پایان دوره ۶ ماهه موفق به بستن قرارداد کاری با شرکتی در آلمان نشوید باید به ایران برگردید.

مزایای ویزای جستجوی کار آلمان

  • مدت زمان نسبتاٌ کوتاه انجام پروسه
  • الزاماً به مدرک زبان نیاز نیست
  • فرصت ۶ ماه زندگی در آلمان و جستجوی کار در این کشور
  • هزینه نه چندان زیاد
  • امکان جستجوی کار مناسب در یکی از بهترین کشورهای جهان
  • امکان تبدیل این ویزا به ویزای کار آلمان

 

نظرات شما

در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید.

ثبت دیدگاه