وقت سفارت یونان

امتیاز 4.88/5
ardate 20 مرداد، 1398
  وقت سفارت یونان
زمان باقی مانده تا پایان ثبت نام لاتاری 2021
ثانیه
دقیقه
ساعت
روز

   یونان، کشوری توسعه یافته در جنوب شرقی اروپاست و در بین سایر کشورهای اروپایی موقعیت مناسبی را داراست. یونان از جمله کشورهایی است که در اتحادیه اروپا، اتحادیه پولی اروپا، آژانس فضایی اروپا و سازمان ناتو عضو است. یونان با برخورداری از جایگاه نسبتاً قوی اقتصادی-سیاسی و جاذبه‌های طبیعی و گردشگری که یادگار تاریخ طولانی این کشور است، کشوری دارای نام در عرصه‌ی گردشگری و مهاجرت است. از آن جایی که روابط ایران و یونان همواره صمیمانه بوده است، درخواست ویزای یونان در کشور ما زیاد است.

   برای اخذ ویزای یونان ابتدا باید از سفارت یونان وقت رزرو کنید. گرفتن وقت از سفارت یونان خود، دارای مراحل و مستلزماتی است که بدون رعایت دقیق آن ها، رزرو وقت از سفارت یونان کاری دشوار خواهد بود. پس بهتر است برای انجام دقیق این مراحل با مدارک لازم جهت انجام مراحل آشنا شوید.

مراحل دریافت وقت سفارت یونان

اولین مرحله برای  رزرو وقت سفارت یونان اقدام به صورت آنلاین است، زیرا این تنها راه رزرو وقت سفارت یونان است. روند ثبت نام اینترنتی بدین گونه است که فرد ابتدا باید در سایت سفارت یونان عضو شود، سپس با پاسخ به پرسش های خواسته شده توسط سفارت، اطلاعات خود را ثب کند. پس از ثبت اطلاعات، برای تعیین وقت، از بین یکی از وقت های آزاد تعیین شده از سوی سفارت یونان یکی را انتخاب کند. البته این تعیین وقت به معنای قطعی شدن آن نیست بلکه این وقت رزرو شده باید به تایید سفارت یونان برسد. برای مطلع شدن از تایید تعیین وقت از سوی سفارت یونان تاییدیه ای به شخص درخواست کننده ارسال می شود. در صورتی که فرد تاییدیه دریافت نکند باید دوباره از سایت سفارت اقدام به تعیین وقت نماید.

مدارک لازم برای دریافت وقت سفارت یونان

  • عکس یا کپی صفحه اول گذرنامه
  • عکس 4*3 برای سفارت
  • شماره تماس در دسترس برای هماهنگی و پیگیری

    اگر تاییدیه توسط سفارت ارسال شود، در مرحله ی بعد شخص باید برای انجام مصاحبه و انگشت نگاری به صورت حضوری در تاریخ اعلام شده توسط سفارت یونان، در محل سفارت حضور پیدا کند.

مدارک الزامی برای حضور در سفارت یونان

  • اصل و ترجمه رسمی شناسنامه و کارت ملی
  • فرم تکمیل شده تقاضای ویزای شنگن یونان (فرم تقاضای ویزای شنگن یونان از سایت سفارت یونان یا از بخش صدور ویزای سفارت یونان قابل تهیه است.)
  • دعوتنامه (الزامی نیست اما شانس شخص برای دریافت ویزای شنگن یونان را افزایش می دهد پس بهتر است که فرد از اقوام، دوستان بخواهد که برای وی دعوتنامه ارسال کنند.)
  • ترجمه رسمی گواهی بانک مبنی بر تمکن مالی فرد به همراه پرینت گردش حساب مالی وی در سه ماه گذشته
  • سند مالکیت خانه، زمین و… (اسناد مالکیت نشان دهنده انگیزه مالی فرد برای بازگشت به کشور مبدا هستند)
  • معرفی نامه شغلی (معرفی نامه شغلی بسته به شغل شخص متفاوت است به عنوان مثال دانشجو ملزم به ارائه کارت دانشجویی بین المللی، کارمند دولت ملزم به ارائه حکم کارگزینی، کارمند بخش خصوصی ملزم به ارائه فیش حقوقی هستند.)
  • بیمه نامه مسافرتی

   البته در کنار این مدارک با توجه به قصد فرد از سفر به یونان، سفارت یونان ممکن است مدارک دیگری درخواست کند. مثلا برای ویزای تحصیلی پذیرش نامه از دانشگاه مبدا الزامی است. علاوه بر ویزای گردشگری یونان که بسیار پرطرفدار است، ویزای کاری و تحصیلی نیز متقاضیان خاص خود را دارد.

دریافت وقت تحصیلی از سفارت یونان

   اگر علاقه‌مند به تحصیل در یونان هستید و یا به مهاجرت از طریق تحصیل به یونان فکر کرده اید باید اطلاعات خاصی داشته باشید. یونان یکی از کشور های اروپایی و مدرن مناسب برای تحصیل شما می باشد. دانشگاه های یونان با اکثر دانشگاه های اروپا و جهان تبادل استاد و اطلاعات دارند و همچنین ارتباط خوبی بین اساتید و دانشجویان دانشگاه های یونان با سراسر دنیا برقرار است.

   تحصیل در اکثر دانشگاه های یونان به زبان یونانی انجام می شود که برای کسانی که به زبان یونانی تسلط ندارند، اما زمان برای گذراندن دوره های زیان یونانی دارند، می توانند با صرف هزینه 1500 یورو و مدت زمان ۳ ماه زبان یونانی را به حد کافی یاد بگیرند. همچنین در بعضی از دانشگاه ها و برخی رشته های خاص  در یونان تحصیل به زبان انگلیسی انجام میشود. هزینه ی سالیانه  تحصیل در یونان حدود ۶۵۰۰ یورو است.(البته در شهرها، رشته ها و دانشگاه های مختلف، این هزینه متغیر است.)

مدارک خاص برای دریافت ویزای تحصیلی یونان

  • مدارک شناسایی معتبر :گذرنامه، عکس
  • گواهی نامه تمکن مالی
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • گواهی سلامت
  • ریز نمرات تحصیلی
  • گواهینامه معتبر زبان
  • نامه پذیرش تحصیلی از دانشگاه­های یونان

دریافت وقت تجاری از سفارت یونان

   گرفتن اقامت کاری از یونان برای افرادی که اتباع کشورهایی به جز کشورهای اتحادیه اروپا هستند بسیار سخت است. بر اساس مقررات مهاجرت یونان، این اتباع برای اقامت بیش از ۹۰ روز (سه ماه) و کار کردن در یونان باید ویزایی مخصوص اجازه کار در یونان دریافت کنند. این ویزا به کسانی داده می شود که برای کار در یونان به آن ها  پیشنهاد کاری شده باشد یا افرادی که بخواهند درشعبه یونانی شرکتی که در کشور خود در آن مشغول به کار هستند، فعالیت کنند. برای اتباع غیر اتحادیه اروپایی که خواستار کار در یونان هستند، شاید ودیعه ای نیز درخواست شود.

مدارک خاص برای دریافت ویزای تجاری یونان

  • گواهی اشتغال به کار (تایید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت که باید به انگلیسی ترجمه شود و همچنین گواهی 6 ماه سابقه بیمه قبل از سفر) 
  •  سوء پیشینه از پلیس محل اقامت
  •  ضمانت نامه بانکی به ارزش صد میلیون ریال به ازای هر نفر
  •  پرینت حساب بانکی 3 ماه گذشته با گردش مالی مناسب
  • گذرنامه (به علاوه کپی از پنج صفحه ی اول)
  • دو قطعه عکس 4 * 3 (عکس رنگی , به تازگی گرفته شده باشد , واضح , بدون عینک , گردی صورت کاملا معلوم باشد , عکس از بالای شانه تا بالای سر باشد)
  • دعوتنامه (در صورت داشتن دعوتنامه)
  • شناسنامه (با ترجمه ی رسمی و کپی از تمامی صفحات آن)

دریافت وقت گردشگری از سفارت یونان

افرادی که قصد بازدید از کشور یونان را دارند باید اقدام به دریافت وقت گردشگری از سفارت یونان کنند.اعتبار این ویزا 30 روزه (یک ماه) است. در صورت تقاضا برای  ویزای یونان، از شخص مصاحبه انجام می‌گیرد و حضور متقاضی در سفارت یونان الزامی است. تنها به صورت تلفنی وقت مصاحبه داده می شود.

مدارک خاص برای دریافت ویزای گردشگری یونان

  • شناسنامه (ترجمه ی رسمی و کپی از تمامی صفحات آن)
  • گذرنامه (کپی از پنج صفحه ی اول)
  • فرم تکمیل شده ی ویزای شینگن
  • دعوتنامه (در صورتی که دعوتنامه دارید)
  • دو قطعه عکس 4 * 3 (عکس رنگی , به تازگی گرفته شده باشد , واضح , بدون عینک , گردی صورت کاملا معلوم باشد , عکس از بالای شانه تا بالای سر باشد)
  • پرینت حساب بانکی 3 ماه گذشته با گردش مالی مناسب
  • ضمانت نامه بانکی به ارزش صد میلیون ریال به ازای هر نفر
  • مدرک تحصیلی (ترجمه ی رسمی از آخرین مدرک تحصیلی و دو سری کپی از آن )
  • سند ملکی
  • پول نقد (مبلغ 60 یورو پول نقد برای ارائه به سفارت)
  • هتل (اصل و تصویر رزرو هتل)
  • بلیط هواپیما (رزرو بلیط هواپیما)
  • بیمه ی مسافرتی برای تمام زمان اقامت در کشور یونان به همراه اصل و کپی آن
برچسب ها

نظرات شما

در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید.

ثبت دیدگاه
پشتیبانی واتس اپ