ویزای شینگن تجاری - سفر به اروپا برای اهداف تجاری

امتیاز 2.85/5
ardate 20 آبان، 1398
ویزای شینگن تجاری - سفر به اروپا برای اهداف تجاری

ویزای شینگن تجاری یک مجوز از کشور یا کشورهای تعیین شده به مقصدی در ناحیه شینگن است که برای شهروندان کشورهایی که دارای شرایط ویزای اجباری از منطقه شینگن هستند و تنها با هدف تجارت در منطقه شینگن، صادر می شود.

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا شینگن تجاری

  • فرم درخواست ویزا، کاملاً تکمیل و امضا شده باشد.
  • گذرنامه معتبر، باید حداقل سه ماه بیشتر از تاریخی که قصد دارید از منطقه شینگن خارج شوید معتبر باشد.
  • رزرو پرواز رفت و برگشت یا برنامه سفر. مدرکی که نشان می دهد برای ورود و خروج از ناحیه شینگن، پرواز رزرو شده ای دارید. در این سند باید شماره پرواز و تاریخ مشخص شود.
  • بیمه ویزای مسافرتی شینگن. سندی که ثابت می کند بیمه درمانی مسافرتی برای کل منطقه شینگن که انواع فوریت های پزشکی از جمله بیماری، تصادف و حتی بازگرداندن به میهن در صورت مرگ را پوشش می دهد، دارید. حداقل پوشش بیمه درمانی برای منطقه شینگن 30،000 یورو است.
  • اثبات اسکان. سندی که نشان می دهد در تمام مدت اقامت شما در ناحیه شینگن کجا و چگونه اسکان خواهید یافت. این سند می تواند یک رزرو هتل، قرارداد اجاره یا دعوت نامه از میزبان خانه ای باشد که در آن خواهید ماند.
  • اثبات ملزومات مالی. شواهدی مبنی بر اینکه شما پول کافی برای حمایت مالی خود در طول سفر تجاری خود در اروپا دارید. که می تواند یکی از موارد زیر باشد:
    • صورت حساب بانکی - که نشان می دهد پول کافی در حساب خود برای سفر دارید. این بیانیه نباید از 3 ماه قدیمی تر باشد.
    • نامه حمایت مالی - توسط شخص دیگری (ضامن) که تأیید می کند از نظر مالی شما را برای سفر به ناحیه شینگن حمایت می کنند. برای اینکه این نامه معتبر باشد، باید همراه با بیانیه بانکی ضامن باشد، حداکثر مربوط به سه ماه اخیر باشد.
    • ترکیبی از صورت حساب بانکی و نامه حمایت مالی.
  • اثبات هزینه ویزای پرداخت شده.
  • نامه ای که هدف شما از بازدید کشور شینگن را توضیح دهد.
  • مشخصات كوتاهی از محل كار متقاضیان.
  • نامه کارفرما. توصیف دقیق هدف سفر و همچنین برنامه سفر در روزهایی که در منطقه شینگن می گذرد.
  • دعوتنامه. نوشته شده توسط شرکت شریک در منطقه شینگن، فکس به کنسولگری مربوطه. این نامه باید به عنوان دعوت نامه برای حضور در جلسات یا سایر برنامه های مرتبط با تجارت، صنعت یا کار ارائه شود.
  • اثبات وسایل مالی. باید در نامه کارفرما یا نامه دعوت شرکت شریک بیان شود که یکی از هر دو طرف در طول اقامت متقاضی در منطقه شینگن، هزینه سفر متقاضی را تأمین خواهد کرد.
  • اگر روابط تجاری قبلی بین دو شرکت وجود داشته باشد، اثبات چنین رویدادی لازم است.
  1. برای کارمندان
    • قرارداد استخدام.
    • صورت حساب بانکی 6 ماه اخیر.
    • رضایت کارفرما برای سفر
    • فرم اظهارنامه مالیات بر درآمد یا گواهی مالیات بر درآمد که از منبع حقوق کسر می شود.
  2. برای افراد خود اشتغال
    • یک کپی از پروانه کسب و کار شما
    • بیانیه بانکی شرکت از 6 ماه اخیر
    • بازده مالیات بر درآمد (ITR)

در کجا می توان درخواست ویزای شینگن تجاری را ارسال کرد؟

شما باید درخواست خود را برای ویزای شینگن تجاری به کنسولگری یا سفارت کشوری که به آن سفر خواهید کرد و یا بیشترین اقامت را در طول سفر کاری خود در آنجا دارید ارسال کنید.

  • اگر قصد بازدید فقط از یک کشور را دارید - پس باید در سفارت / کنسولگری / مرکز ویزا کشور مورد بازدید خود، اقدام کنید.
  • اگر قصد سفر به بیش از یک کشور را دارید - آن وقت جایی که باید درخواست کنید بستگی به تعداد روزهایی که در هر یک از کشورهایی که می خواهید بگذرانید، دارد.
  • در صورت گذراندن روزهای مساوی در هر یک - پس باید در سفارت / کنسولگری / مرکز ویزا کشور که ابتدا به آنجا می رسید ، اقدام کنید.
  • هنگام گذراندن روزهای نابرابر در هر یک - در اینصورت لازم است در سفارت / کنسولگری / مرکز ویزا کشور که در آن زمان بیشتری را سپری می کنید، اقدام کنید.

مراحل اخذ ویزای شینگن تجاری

هنگام درخواست ویزای شینگن تجاری چند مرحله ساده وجود دارد:

  1. بررسی کنید که در کدام سفارت / کنسولگری نیاز است که درخواست کنید. برای ثبت درخواست ویزای کاری خود در مکان مناسب، باید بدانید کدام کشور باید ویزای کار را برای شما صادر کند (اگر قصد بازدید از بیش از یک کشور شینگن را دارید). سپس باید بررسی کنید که چه بدنه ای از آن کشور خاص، تقاضاهای ویزا را اداره می کند یا اینکه درخواست ویزا را به طرف دیگری واگذار کرده است یا خیر.
  2. قرار ملاقات خود را در سفارت / کنسولگری / مرکز ویزا برنامه ریزی کنید.
  3. برای مصاحبه ویزا مراجعه کرده و آماده باشد. تمام مدارک مورد نیاز برای ویزای کار را با خود ببرید.
  4. منتظر پاسخ باشید. در همین حال، سفارت ویزای شما را پردازش می کند، که از طریق سیستم های امنیتی اتحادیه اروپا به عنوان سیستم اطلاعات ویزا و سیستم اطلاعاتی شینگن می گذرد.

چه موقع باید برای ویزای شینگن تجاری اقدام کنید؟

اولین زمانی که می توانید برای ویزای کار درخواست کنید سه ماه قبل از سفر برنامه ریزی شده شما است و دیرترین زمان حداکثر 15 روز کاری قبل از قصد سفر به اروپا برای اهداف تجاری است.

توجه: بهترین زمان برای درخواست ویزای شینگن حداقل سه هفته قبل از سفر کاری شما به اروپا است.

اعتبار ویزای شینگن تجاری چه مدت است؟

ویزای تجاری معمولاً برای اقامت بیش از 90 روز اعتبار ندارد. اگر برای مدت طولانی مسافرت خواهید کرد و قصد دارید در چند کشور شینگن سفر نمایید، توصیه می شود قسمت "ورودی چندگانه" را در فرم درخواست پر کنید. به این ترتیب شما می توانید برای مدت زمان مجازی که در ویزا صادر شده مشخص شده، به منطقه شینگن ورود و خروج داشته باشید.

لطفاً مطمئن شوید که برچسب های پیوست شده به ویزای تجاری خود را به خوبی متوجه شده اید. از جمله مدت زمانی که به شما اجازه می دهد در اروپا بمانید، در غیر این صورت می تواند عواقبی برای اضافه ماندن با ویزای شینگن تجاری داشته باشد.

چقدر طول می کشد تا ویزای شینگن تجاری را دریافت کنید؟

به طور متوسط ، زمان پردازش ویزای شینگن تجاری 10 روز کاری است. در این دوره به متقاضی اطلاع داده می شود كه ویزای شینگن تجاری اعطا شده یا رد شده است. با این حال، بسته به شرایط، زمان پردازش ویزای تجاری به اروپا ممکن است زمان طولانی تری طول بکشد.

برچسب ها

نظرات شما

در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید.

ثبت دیدگاه