شرایط درخواست ویزای شینگن

امتیاز 3.2/5
ardate 10 آبان، 1398
شرایط درخواست ویزای شینگن

هنگام درخواست ویزا به اروپا، باید برخی از مدارك مورد نیاز را به عنوان بخشی از مراحل درخواست ویزای شینگن ارسال كنید.

کشورهای شینگن لیستی از اسناد مورد نیاز را برای هر هدف از ورود در این قلمرو ایجاد کرده اند و این شرایط برای اقامت در هر یک از آنها تقریباً یکسان است.

یک چک لیست از اسناد مورد نیاز را در این مقاله ، برای دریافت ویزای شینگن و همچنین مدارک مورد نیاز  برای هر نوع ویزا خاص را می توانید پیدا کنید.

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای شینگن

لیست زیر اسناد مورد نیاز برای هرگونه درخواست ویزای کوتاه مدت شینگن است.

  • فرم درخواست ویزا، کاملاً تکمیل و امضا شده
  • دو عکس که اخیراً گرفته شده باید ضمیمه شوند. هر دو عکس باید مطابق با شرایط عکس ویزا در طی سه ماه گذشته تهیه شوند.(قدمت عکس نباید بیش از سه ماه باشد)
  • گذرنامه معتبر. باید حداقل سه ماه بیشتر از تاریخی که قصد دارید از منطقه شینگن خارج شوید معتبر باشد. (گذرنامه های قدیمی با مهر ویزا در صورت وجود)
  • رزرو سفر یا برنامه سفر: این باید شامل تاریخ و شماره پرواز باشد که ورودی و خروج از منطقه شینگن را مشخص کند. می توانید از خدمات مشاوره ویزا در موسسه ما استفاده کنید. کارشناسان ما می توانند اکثر شرایط ویزای شما مانند برنامه های پرواز، رزرو هتل و ... را برای شما کنترل کنند.
  • بیمه نامه سفر: سندی که اثبات می کند بیمه سلامت مسافرتی را برای کل سرزمین شینگن داشته باشید، در صورت بروز هرگونه فوریت پزشکی به عنوان بیماری، تصادف و حتی بازگشت در صورت مرگ، حداقل 30،000 یورو را پوشش دهید.
  •  اثبات اسکان: سندی که نشان می دهد محل زندگی یا اقامت شما در کجا قرار دارد. در طول اقامت خود در شینگن. اثبات اسکان میتواند یکی از موارد زیر باشد:
  1. رزرو هتل یا خوابگاه
  2. یک قرارداد اجاره
  3. نامه دعوت نامه از میزبان و خانه ای که در آن اقامت خواهید کرد
  • اثبات تمکن مالی: شواهدی مبنی بر اینکه شما در طول اقامت خود در شینگن پول کافی برای حمایت مالی خود دارید. این اثبات می تواند شامل یکی از موارد زیر باشد:
  1. صورت حساب بانکی : که نشان می دهد پول کافی در حساب خود برای سفر دارید. در این صورت حساب نباید از 3 ماه قدیمی تر باشد.
  2. نامه حمایت مالی : توسط شخص دیگری که تأیید می کند از مخارج مالی شما برای سفر به شینگن حمایت می کنند. برای اینکه این نامه معتبر باشد، باید همراه با صورت حساب بانکی ضامن باشد.
  3. ترکیبی از صورت حساب بانکی و نامه حمایت مالی
  • فیش هزینه ویزای پرداخت شده که 60 یورو برای بزرگسالان و 35 یورو برای کودکان 6 تا 12 سال است.

 کلیه سفارتخانه های شینگن در سراسر جهان بسته به نوع وضعیت اشتغال، اسناد فوق را نیاز دارند، آنها همچنین چندین سند اضافی بسته به نوع ویزای شینگن، را از متقاضی درخواست خواهند کرد.

شرایط ویزای شینگن مطابق با وضعیت اشتغال متقاضی

اسناد خاص مورد نیاز، بر اساس وضعیت اشتغال متقاضی ویزای شینگن به شرح زیر است:

برای کارمندان

  • قرارداد استخدام
  • صورت حساب بانکی 6 ماه اخر
  • اجازه کارفرما را اخذ کنید
  • فرم اظهارنامه مالیات بر درآمد یا گواهی مالیات بر درآمد که در فیش یا صورت حساب حقوق کسر می شود.

برای خود اشتغالان

  • یک کپی از پروانه کسب و کار شما
  • صورت بانکی شرکت از  6 ماه اخر
  • بازده مالیات بر درآمد  (ITR)

برای دانش آموزان و دانشجویان

  • اثبات ثبت نام
  • هیچ نامه اعتراضی از طرف مدرسه یا دانشگاه وجود نداشته باشد.

برای بازنشستگان

  • صورت حساب بازنشستگی  6 ماه آخر

در صورت اشتغال و یا ازدواج با یک شهروند اتحادیه اروپا

  • تأیید نامه استخدام حداکثر سه ماه، یک نامه معتبر از طرف کارفرمای همسر مبنی بر بیان موقعیت موجود در شرکت و همچنین تاریخ شروع کار
  • گذرنامه معتبر همسر
  • یک گواهی ازدواج رسمی

مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن برای افراد زیر سن قانونی

والدین یا سرپرستان قانونی خردسالان متقاضی ویزای شینگن، باید برای متقاضی زیر سن قانونی مدارک اضافی ارسال کنند.

  • شناسنامه خردسال
  • فرم درخواست ویزا توسط هر دو والدین امضا شده باشد.
  • حکم دادگاه خانواده (در مواردی که فقط یک والدین حضانت کامل بر کودک داشته باشد)
  • نسخه های معتبر شناسنامه و گذرنامه هر دو والدین.
  • در صورتی که خردسال به تنهایی مسافرت کند، اجازه محضری والدین توسط هر دو آنها یا سرپرستان خردسال امضا شده باشد.

اسناد خاص مورد نیاز طبق قوانین ویزای شینگن

جدا از کلیه اسناد فوق، بسته به نوع ویزای شینگن که متقاضی آن هستید، باید چندین سند اضافی نیز ارائه کنید.

در زیر می توانید اطلاعات مربوط به کلیه اسناد اضافی مورد نیاز برای هر نوع ویزای شینگن را بطور جداگانه مشاهده کنید:

مدارک لازم هنگام درخواست ویزا ترانزیت فرودگاهی

مدارک مورد نیاز اضافی برای اخذ ویزای ترانزیت فرودگاه شینگن عبارتند از:

  • ویزای معتبر (در صورت نیاز) برای کشور نهایی که به آن سفر می کنید
  • بلیط پرواز برای کشور نهایی که به آن سفر می کنید

مدارک مورد نیاز هنگام درخواست ویزا برای بازدید از اقوام یا دوستان

اسناد اضافی لازم برای اخذ ویزای شینگن برای بازدید از بستگان یا دوستان عبارتند از:

  • حمایت و پشتیبانی: در صورتی که شخص حساب بانکی نداشته باشد و یا پول کافی برای تامین هزینه‌ های آن‌ ها در طی این سفر نداشته باشد، باید از دوستان و یا خویشاوندان بازدید کننده درخواست کند تا "نامه رسمی حامی خود " را در دفتر مربوطه در محل سکونت خود امضا کنند. اطمینان حاصل کنید که سند اصلی محل سکونت را هنگام درخواست ویزا، تهیه کنید.
  • شرح برنامه سفر خود: هدف سفر، مدت زمان و تمام تاریخ را که در یک نامه نوشته شده است را ارائه کنید.
  • امرار معاش: اگر متقاضی اعلام كند كه تمام هزینه های سفر را تأمین خواهد كرد، اثبات وضعیت مالی فرد باید ارائه شود در غیر این صورت خواسته می شود اگر خویشاوند یا دوست مقیم منطقه شینگن بتواند مخارج متقاضی را تأمین كند، یک سند رسمی كه توسط مقامات ذیصلاح برای یك ساكن شینگن صادر می شود را ارائه کنید.
  • دعوتنامه: توسط اقوام یا دوست ساکن در یک کشور شینگن انجام میگیرد. اگر متقاضی مخارج خود را تأمین کند، نام، اقوام یا دوست، آدرس و گذرنامه آنها کافی خواهد بود. (در صورتی که دوست یا خویشاوند شهروند یک کشور شینگن نباشد، کپی مجوز اقامت نیز لازم خواهد بود)

مدارک لازم هنگام درخواست ویزای توریستی

مدارک مورد نیاز اضافی برای اخذ ویزای شینگن برای اهداف گردشگری عبارتند از:

  • صورت حساب بانک: ترجیحاً برای 6 ماه گذشته
  • حمایت و پشتیبانی: در صورتی که شخص حساب بانکی نداشته باشد و یا پول کافی برای تامین هزینه ‌های آن ها در طی این سفر نداشته باشد، باید از دوستان و یا خویشاوندان بازدید کننده درخواست کند تا "نامه رسمی حامی خود " را در دفتر مربوطه در محل سکونت خود امضا کنند. اطمینان حاصل کنید که سند اصلی محل سکونت را هنگام درخواست ویزا، تهیه کنید.
  • شرح برنامه سفر خود: هدف سفر ، مدت زمان و تمام تاریخ را که در یک نامه نوشته شده است را ارائه کنید.

مدارک لازم هنگام درخواست ویزای آموزشی

مدارک مورد نیاز اضافی برای اخذ ویزای آموزش شینگن عبارتند از:

  • گواهی ثبت نام: در یک موسسه واجد شرایط برای دوره هایی که در یکی از کشورهای شنگن برگزار میشود.
  • هیچ نامه اعتراضی وجود نداشته باشد
  • سطح آموزشی که متقاضی ویزا در حال حاضر در آن ثبت ‌نام می‌کند.

مدارک لازم هنگام درخواست ویزای پزشکی

مدارک لازم برای اخذ ویزای پزشکی شینگن عبارتند از:

  • نامه ای از پزشک، کلینیک یا بیمارستان در کشور اصلی کاندیدای ویزا، مبنی بر اینکه وی به درمان پزشکی نیاز دارد.
  • تأیید رسمی درمان یا قرار ملاقات توسط موسسه پزشکی دریافت کننده (بیمارستان یا درمانگاه) در اتحادیه اروپا
  • اثبات تمکن مالی: اثبات این که متقاضی از منابع مالی کافی برای پرداخت هزینه های پزشکی و سایر هزینه های مرتبط در طول درمان برخوردار است. این می تواند شامل یکی از موارد زیر باشد:
  1. اظهارات بانک
  2. نامه حمایت مالی + صورت حساب بانکی حامی
  3. ارائه اسناد پیش پرداخت مراکز درمانی در کشور مورد نظر منطقه شینگن + صورت حساب بانکی برای سایر هزینه های مرتبط
  4. هماهنگی کلامی وزارت بهداشت کشور متقاضی که باید آمادگی دولت ذیربط کشور متقاضی را برای تأمین هزینه های درمانی وی اعلام کند (برای معالجه تحت پوشش پزشکی توسط دولت وطن متقاضی)

سایر اهداف سفر

اگر هدف ویزای شما متفاوت از هر کدام از موارد ذکر شده در بالا است، شما باید طبق اهداف خود برای سفر به اروپا، مدارک دیگری را که در زیر ذکر شده است ، جمع آوری کنید:

مدارک مورد نیاز هنگام سفر به اروپا به منظور تحصیل

  • اثبات تمکن مالی: اسنادی که نشان می دهد فرد قادر است در طول اقامت خود در منطقه شنگن اقامت داشته و از نظر مالی متقاضی تامین است.
  • ارائه دو فرم درخواست به جای یک فرم.
  • نامه قبولی در دانشگاه / کالج / دانشکده اتحادیه اروپا.

مدارک مورد نیاز هنگام سفر به اروپا به منظور اشتغال

مدارک مورد نیاز اضافی برای اخذ ویزای کار شینگن عبارتند از:

  • ارائه دو فرم درخواست به جای یک فرم.
  • قرارداد بین متقاضی و کارفرمای آینده که ساکن در منطقه شینگن باشد

مدارک مورد نیاز هنگام سفر به منظور پیوستن به همسر مقیم اتحادیه اروپا

اسناد اضافی لازم برای اخذ ویزای شینگن برای پیوستن به همسر مقیم اتحادیه اروپا عبارتند از:

  • دو فرم درخواست نسخه معتبر اصلی گواهی ازدواج
  • کپی گذرنامه همسر اگر شهروند اتحادیه اروپا باشد.
  • اگر همسر شهروند اتحادیه اروپا نباشد ، بلکه فقط در یک کشور شینگن زندگی می کند ، نسخه اجازه اقامت وی نیز باید ارائه شود.

مدارک مورد نیاز هنگام سفر به منظور شرکت در رویدادهای فرهنگی ، ورزشی یا مذهبی در اروپا

 اسناد اضافی لازم برای اخذ ویزای شینگن برای رویدادهای فرهنگی، ورزشی یا مذهبی عبارتند از:

  • اطلاعات رویداد: به عنوان مثال دعوت نامه ها، بلیط های ورود، شرایط ثبت نام، برنامه تفصیلی و سایر اسناد که اطلاعات مربوط به این رویداد را ارائه می دهند.
  • اثبات اجراهای قبلی: شرکت در جشنواره ها و مراسم های قبلی (فرهنگی ، مذهبی)، مسابقات ورزشی، گواهی برندگان، اثبات رتبه بندی جهانی یا بین المللی (ورزشی)

برای نحوه درخواست ویزای شینگن در کشورهای مختلف با ما در تماس باشید.

نظرات شما

در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید.

ثبت دیدگاه