اقامت ایتالیا از طریق بلو کارت

امتیاز 4.07/5
view مشاهده : 5149 مرتبه
ardate 27 اسفند، 1397
اقامت ایتالیا از طریق بلو کارت

اقامت ایتالیا از طریق بلو کارت

ایتالیا یک کشور زیبا و دارای اقتصادی پایدار است. زیبایی این کشور همراه با فرصت های حرفه ای، کارگران تحصیل کرده و ماهر خارجی را برای مهاجرت به این کشور تشویق می کند. اقامت ایتالیا از طریق بلو کارت ، مجوز مهاجرتی است که شبیه به کارت سبز آمریکا می باشد. این نوع اقامت به متخصصان خارجی اجازه ورود به کشور ایتالیا را می دهد و متخصصان غیر اتحادیه اروپا می توانند با این کارت در ایتالیا زندگی و کار کنند. کارت آبی اتحادیه اروپا به مدت 2 سال اعتبار دارد و اجازه می دهد خانواده شما، همراه شما باشد. برای واجد شرایط بودن اقامت ایتالیا از طریق بلو کارت کارگران ماهر باید دارای مدرک تحصیلی بالا باشند.

مشاغل مورد نیاز ایتالیا

بسیاری از گروه های کارگر برای کارهای واجد شرایط پذیرفته خواهند شد. به عنوان مثال، در سطح 1، مدیران برتر وجود دارند، در سطح 2 کارشناسان فناوری اطلاعات، مهندسان، پزشکان، متخصصان کشاورزی، استادان، و در سطح 3 تکنسین ها، حسابداران، تحلیلگران آزمایشگاهی، دستیار های اجتماعی، اپراتورهای تور، انیماتورهای گردشگری و ... وجود دارند. در کشور ایتالیا متقاضیان اقامت ایتالیا از طریق بلو کارت باید مدارک تحصیلی سطح 1، 2، و 3 را در لیست حرفه ای ISTAT کسب کنند. لیست ISTAT شامل موارد زیر می شود:
  • قانون گذاران، کارآفرینان و رهبری عالی
  • حرفه های هوشمند، علمی و تخصصی
  • حرفه های فنی
  • حرفه در اداره کار اجرایی
  • حرفه کسب و کار و خدمات
  • صنایع دستی، کارگران متخصص و کشاورزان
  • مدیران کارکنان کارخانه تجهیزات ثابت و موبایل و رانندگان وسایل نقلیه
  • مشاغل غیر طبقه بندی شده
  • نیروهای مسلح

درخواست ویزای ایتالیا از طریق بلو کارت

هنگامی که اجازه کار صادر می شود، کارگر خارجی می تواند، به سفارت یا کنسولگری ایتالیا در کشور خود مراجعه کند و برای درخواست ویزا اقدام کند. پس از ورود به ایتالیا، کارفرما و کارمند قرارداد اقامت در اداره مهاجرت را اجرا خواهند کرد. کارمند خارجی در اداره پست، درخواست مجوز اقامت می کند و سپس ادامه کار خود را در اداره پلیس انجام می دهد.

تعهداتی که کارفرما باید داشته باشد

کارفرما باید پیشنهاد یک قرارداد یا یک پیشنهاد شغلی قوی، برای موقعیتی که توسط یک حرفه ای پر شود داشته باشد. حداقل حقوق 25000 یورو در سال را در قرارداد قید کند و باید درخواست کار برای متقاضی را به اداره مهاجرت ارسال کند و باید ظرف 90 روز نتیجه را اعلام کند.

اطلاعات درباره بلو کارت ایتالیا

مجوزهای کاری صادر شده به موجب برنامه بلو کارت، به سیستم سهمیه ای اعمال نمی شود. افرادی که در اتحادیه اروپا در حال حاضر تحت شرایط بلو کارت کار نمی کنند، باید یک ویزای ورود نیز دریافت کنند. پس از 18 ماه تحت شرایط بلو کارت در کشور ایتالیا، کارگران می توانند بدون گرفتن ویزا به ایتالیا بروند. ظرف یک ماه پس از ورود به ایتالیا، کارفرما باید برای اجازه کار درخواست کند و کارگران خارجی حق دارند، اعضای خانواده خود را بدون توجه به مدت اعتبار بلو کارت در کنار خود داشته باشند.

مزایای اقامت ایتالیا از طریق بلو کارت

از مزایای اقامت ایتالیا از طریق بلو کارت می توان به یک مجوز اقامت موقت اشاره کرد که برای مدت 1 تا 3 سال صادر می شود. این مدت به این خاطر است که در طول مدت متقاضی بتواند قرارداد کار خود را تمدید کند و به اجازه اقامت طولانی مدت دسترسی پیدا کند. کارگران دارای بلو کارت به مدت 18 ماه در کشور ایتالیا می توانند بدون نیاز به درخواست ویزا وارد خاک ایتالیا شوند. شما برای اقامت دائم ایتالیا می توانید بعد از پایان 5 سال زندگی برای درخواست اقامت دائم ایتالیا اقدام کنید. متخصصان حرفه ای با درجه تحصیلات عالی کشور ایتالیا را به دلایل زیر ترجیح می دهند:
  • بیش از 2.5 میلیون شرکت خصوصی ثبت شده
  • فرصت های شغلی متنوع با حقوق های بالا
  • بهترین ارزش برای مردم و هزینه های پایین زندگی
  • آموزش عالی تحصیلی از ابتدا تا سطح دانشگاه
  • زندگی امن و ایمن برای شما و خانوادتان

هزینه های درخواست بلو کارت ایتالیا

  • هزینه صدور بلو کارت ایتالیا برای اولین بار: 140 یورو
  • هزینه تمدید بلو کارت ایتالیا: 100 یورو

مدارک لازم اقامت ایتالیا از طریق بلو کارت

  • مدرک فوق لیسانس
  • 5 سال تجربه کاری
  • شما باید یک قرارداد کاری داشته باشید که حقوق شما باید حداقل 25000 یورو در سال باشد.
  • اسناد برای اثبات محل اقامت شما
 
  • در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح نمایید در بخش نظرات پاسخی دریافت نخواهید کرد.

  • جهت ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید