سرمایه گذاری در ژاپن

امتیاز 4.63/5
view مشاهده : 5144 مرتبه
ardate 20 اسفند، 1397
سرمایه گذاری در ژاپن
سرمایه گذاری در ژاپن یکی از بهترین روش‌های مهاجرت و اخذ اقامت ژاپن محسوب می‌شود. ژاپن در زمینه صنعت و تکنولوژی پیشرفت قابل توجهی داشته و در حال حاضر در زمینه‌های اقتصاد، فناوری، صنعت، و تکنولوژی یکی از قدرتمندترین کشورهای جهان به شمار می‌رود. از این رو مقصد بسیار مناسبی برای سرمایه گذاران خارجی می‌باشد. همچنین ژاپن معمولا امتیازات ویژه‌ای را برای سرمایه گذاران خارجی در این کشور در نظر میگیرد مانند: اجازه خرید مسکن، کمک هزینه رفت و آمد، و بودجه مرخصی برای کارفرما. البته برای داشتن یک کسب و کار موفق در ژاپن باید اطلاعات کافی درباره این کشور داشته باشید تا بتوانید میزان موفقیت تجارت خود را تخمین بزنید.
 به طور کلی دو راه برای سرمایه گذاری در ژاپن وجود دارد:
  1. خرید اوراق قرضه و سهام
  2. ثبت شرکت

سرمایه گذاری در ژاپن از طریق خرید اوراق قرضه و سهام

خرید اوراق قرضه و سهام یکی از راه‌های سرمایه گذاری کوتاه مدت در ژاپن است. همانطور که می‌دانید تمرکز اقتصادی ژاپن بر تولید اتومبیل و الکترونیک و ... است. بنابراین با خرید سهام در این بخش‌ها می‌توانید در ژاپن سرمایه گذاری موفقی داشته باشید. ارزش سهام در این بخش‌ها تقریبا 4200 تا 8500 دلار امریکا می‌باشد.

سرمایه گذاری در ژاپن از طریق ثبت شرکت

 شرایط عمده ثبت شرکت در ژاپن به شرح زیر است:
  • داشتن سرمایه به میزان حداقل 1 میلیون ین
  • اجاره مکان برای شروع کسب و کار
  • استخدام حداقل یک مدیر ژاپنی
  • استخدام دو نفر از اتباع ژاپنی
  • داشتن دست کم 3 سال سابقه کار و تحصیل در رشته مدیریت یا تجارت برای مدیر اصلی شرکت و سرمایه گذار خارجی

پس از مهیا کردن شرایط لازم برای ثبت شرکت و عبور از مرحله اول، زمان ارائه مدارک میرسد. این مدارک عبارتند از:

ارائه طرح اقصادی 

در ارائه این طرح از توضیح زیاد و طولانی بپرهیزید و فقط باید آنچه مد نظر است را بیان کنید. مانند توضیحات کسب و کار ، توجیهات اقتصادی، و خلاصه تجزیه و تحلیل طرح که باید به زبان ژاپنی باشد . 

 ارائه نسخه‌ای از گواهی شرکت ثبت شده

بعداز ثبت شرکت در دفاتر حقوقی ژاپن، گواهی‌نامه‌ای به نام (tokibo tohon) به شما ارائه میشود .
در این گواهی‌نامه تعداد سهام، مقدار هر سهم، نام هر یک  از مدیران، آدرس و ... ثبت می شود که باید نسخه‌ای از این گواهی‌نامه هم ارائه شود. 

ارائه بیانیه سود و زیان 

یک حسابدار حرفه‌ای ژاپنی باید سود و زیان کار شمارا پیش بینی کند که البته این بیانیه هم به زبان ژاپنی خواهد بود .

ارائه مدارک استخدام تمام وقت دونفر

باید دونفر از اتباع ژاپنی را به صورت تمام وقت استخدام کنید، در غیر این صورت باید با پرداخت جریمه‌ای به مبلغ 5 میلیون ین ژاپن، سهم استخدام آن دونفر را جبران کنید . 

اطلاعات حقوق دستمزد 

ارائه مدرکی دال بر مجازی نبودن شرکت یا اداره شما. این مدرک باید توسط یک فرد حرفه‌ای ژاپنی تهیه شود و قطعا شانس موفقیت شما را افزایش خواهد داد. 
علاوه بر موارد بالا ارائه مدارک زیر نیز الزامی است:
  • پاسپورت
  • مدارک تحصیلی که نشان دهنده فارغ التحصیلی فرد متقاضی در رشته‌های مدیریت و تجارت باشد.
  • گواهی تمکن مالی
  • مدارک و سوابق شغلی
  • گواهی عدم سوء پیشینه کیفری
  • گواهی سلامت از مراکز بهداشت
پس از ارائه مدارک فوق به صورت کامل فرد متقاضی سرمایه گذاری در ژاپن باید فرم COE را در اداره مهاجرت ژاپن پر کند. پس از 4 تا 6 هفته ویزای شما صادر خواهد شد و میتوانید کارت اقامت خود را دریافت کنید و  پس از 5 سال میتوانید برای اخذ اقامت دائم ژاپن اقدام نمایید.
توجه داشته باشید که باید به محض ورود به ژاپن، کارت اقامت خود را از اداره مهاجرت دریافت کنید. این کارت درواقع یک کارت شناسایی رسمی برای شما محسوب میشود.
 

 مزایای سرمایه گذاری در ژاپن

  • ژاپن از نظر اقتصادی کشوری سالم است و امنیت بالایی برای سرمایه گذاران خارجی دارد.
  • مالیات بر درآمد از سال 2008 از طریق ثبت شرکت در ژاپن کاهش یافته است.
  • اقتصاد ژاپن نسبت به سایر کشورها کمتر دچار فساد شده است.
  • امکان اخذ اقامت دائم بعد از 5 سال برای فرد متقاضی و خانواده وی وجود دارد.

نظرات شما