ویزای هلند
امتیاز 3.5/5
مشاهده : 58 مرتبه
26 فروردين، 1398
مریم فهیمی
هلند از سال 1995 به عضویت شینگن و اتحادیه اروپا درآمد و پس از آن داشتن ویزای شینگن برای سفر به این کشور ضروری شد و هر فرد صرف نظر از اینکه برای تحصیل، کار، تفریح، یا اقامت دائم قصد ورود به هلند را دارد باید ویزای شینگن هلند را دریافت کند. برای سفر به هلند ویزاهای مختلفی وجود دارد و افراد باید با توجه به هدف سفر خود ویزای متناسب با هدف خود را تهیه کنند.

انواع ویزای هلند

 ویزای کوتاه مدت یا توریستی شینگن

اگر قصد دارید برای مدت کوتاهی برای تعطیلات، تجارت، یا ملاقات با خانواده‌تان به هلند سفر کنید باید یک ویزای شینگن تهیه کنید که به ویزای کوتاه مدت نیز شناخته میشود. این ویزا برای اقامت موقت 90 روزه در منطقه شینگن صادر میشود که هلند نیز شامل این منطقه میشود.

ویزای ترانزیت

ویزای ترانزیت یا ویزای حمل و نقل فرودگاه ویژه مسافرانی است که در یک فرودگاه هلند یا یک کشور دیگر حوزه شینگن در حال سفر به کشوری خارج از حوزه شینگن است. با این ویزا شما نمیتوانید فرودگاه را ترک کنید و اگر میخواهید از فرودگاه خارج شوید و سفر خود را بوسیله ماشین، قطار، یا اتوبوس ادامه دهید باید برای ویزای شینگن درخواست بدهید.

ویزای بازگشت

ویزای بازگشت برای خارجیانی است که در هلند زندگی میکنند و مجوز اقامتشان مفقود یا دزدیده شده یا در پروسه صدور است و به دلایل فوری مانند مراسم ازدواج، بیماری، یا مرگ اعضای خانواده میخواهند به خارج از هلند سفر کنند. این ویزا به این افراد اجازه میدهد که به خارج از کشور سفر کنند و دوباره به صورت قانونی به هلند بازگردند. ویزای بازگشت یک ویزای ملی است. بنابراین برای سایر کشورهای حوزه شینگن کاربردی ندارد.

ویزای بلندمدت (مجوز اقامت موقت MVV)

اگر میخواهید بیش از 90 روز در هلند اقامت داشته باشید ابتدا به یک ویزای شینگن نیاز دارید و سپس باید برای دریافت مجوز MVV درخواست دهید. هرچند این مجوز شبیه به ویزاست زیرا به شما اجازه ورود به هلند را میدهد اما درواقع فقط یک مجوز اقامت موقت است. مجوز MVV به شما این امکان را میدهد که بجای یک توریست به عنوان یک مقیم بالقوه وارد هلند شوید، همچنین به شما اجازه میدهد مادامی که درخواست اقامت شما در حال بررسی است در هلند بمانید.
 

مدارک لازم برای اخذ ویزای هلند

به طور کلی مدارک ضروری برای اخذ ویزای هلند به شرح زیر است:
  • دانلود و پر کردن فرم درخواست ویزا. همچنین می‌توانید فرم درخواست ویزای شینگن را به صورت الکترونیکی پر کنید و سپس پرینت بگیرید.
  • 2 قطعه عکس جدید با فرمت عکس پاسپورت.
  • کپی رزرو بلیط برگشت. البته توصیه میشود قبل از گرفتن ویزا بلیط تهیه نکنید، اما در صورت تهیه بلیط ارائه کپی آن ضروری است.
  • تاییدیه بیمه مسافرتی با پوشش  حداقل 30000 یورو در هلند و کل منطقه شینگن.
  • یک نامه حاوی شرح هدف و برنامه سفر.
  • برنامه پرواز شامل تاریخ، شماره پرواز رفت و برگشت.
  • مدرکی از محل اقامتی که در هلند برای خود در نظر گرفته اید.

اگر کارمند هستید

  • قرار داد استخدام
  • تمکن مالی 6 ماه اخیر
  • اجازه کارفرما
  • فرم پرداخت مالیات بر درآمد (ITR) یا گواهی مالیات بر درآمد که در منبع حقوق و دستمزد محاسبه شده است.
  • اگر شغل آزاد دارید:
  • کپی جواز کسب
  • تمکن مالی 6 ماه اخیر
  • فرم پرداخت مالیات

اگر محصل هستید

  • مدارک ثبت نام
  • گواهینامه مدرسه یا دانشگاه

اگر بازنشسته هستید

سند حقوق بازنشستگی 6 ماه اخیر
 

 مدارک اضافی مورد نیاز برای انواع ویزای هلند

ویزای شینگن توریستی هلند

  • دعوتنامه به همراه آدرس و شماره تلفن یکی از اقوام یا اسپانسر ساکن هلند
  • تمکن مالی 6 ماهه اخیر
  • کپی پاسپورت

ویزای تجاری هلند

  • دعوتنامه از شرکت هلندی که شما برای ملاقات با آنها به هلند سفر میکنید به همراه آدرس دقیق و تاریخ ملاقات شما با آنها.
  • گواهینامه از طرف کارفرمای شما مبنی بر اجازه سفر کاری
  • اگر روابط تجاری قبلی بین دو شرکت وجود داشته، مدارکی برای اثبات آن باید ارائه شود
  • تمکن مالی 6 ماه اخیر
  • نامه غیررسمی و شروط مشارکت در کپی رونوشت اصلی، مجوز تجاری، و اسناد مشارکت
  • با توجه به هزینه‌های اقامت در منطقه شینگن، یا کارفرما یا شرکت شریک باید پوشش هزینه‌های مربوطه را در نامه یا دعوتنامه اعلام کند.

ویزای پزشکی هلند

  • گزارش پزشکی محلی
  • گواهی پزشکی از بیمارستان یا پزشک در هلند، تاییدیه قرار ملاقات و همچنین وضعیت پزشکی فرد
  • مدرک پرداخت هزینه های پزشکی

ویزای هلند برای مقاصد فرهنگی، ورزشی، و مذهبی

دعوتنامه از طرف مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به رویدادها یا فعالیت ها، هدف بازدید و پوشش هزینه
نام متقاضیان )اعضای گروه)
طول مدت اقامت

ویزای هلند برای اعضای نمایندگی های رسمی

  • کپی دعوتنامه رسمی
  • هویت متقاضی
  • هدف سفر (مذاکره، ملاقات، مشاوره)
  • طول مدت اقامت
  • محل اقامت

ویزای هلند برای تحصیل، پژوهش، یا سایر اهداف کارآموزی

  • گواهی ثبت نام که امکان شرکت در دوره آموزشی را فراهم میکند
  • گواهی تکمیل یا شرکت در دوره های مربوطه
  • تمکن مالی

ویزای همسر هلند

  • (سند شهروندی هلند (کارت شناسایی، کارت کنسولی، ملیت هلندی
  • سند ازدواج هلندی
  • دفتر ثبت خانواده هلندی

ویزای ترانزیت هلند

  • ویزا یا سایر مجوزها  برای ورود به کشورهای واقع در مسیر عبور
  • کپی ویزای معتبر برای ورود به کشور مقصد

 ویزای هلند برای کودکان زیر 21 سال

  • مدرک درآمد منظم والدین (قرارداد کار با درآمد ماهیانه مشخص، صورت حساب بانکی، یا مجوز کسب و کار)
  • رضایت نامه رسمی پدر و مادر برای سفر فرزند
  • اگر یکی از والدین در کشوری دیگر زندگی میکند رضایت نامه رسمی او نیز لازم است