مهاجرت به هلند از طریق کار

امتیاز 3.84/5
view مشاهده : 5358 مرتبه
ardate 21 اسفند، 1397
مهاجرت به هلند از طریق کار
چنانچه شما مایل به کار کردن در کشور هلند باشید، می بایست اجازه اقامت و اجازه کار (TWV) داشته باشید. دریافت اجازه اقامت هلند و اجازه کار بستگی به شرایط هر متقاضی و نوع شغلی که برای آن اقدام کرده است دارد. نوشتن یک رزومه خوب برای اخذ مهاجرت به هلند اَز طریقِ کار، بسیار اهمیت دارد. هدف اصلی از ارسال رزومه، ارائه اطلاعات مورد نیاز شغل مورد نظر شما به کارفرمای هلندی است. هرچه فرد سابقه اجرایی قوی تری داشته باشد امکان مجاب کردن کارفرما برای استخدام آسانتر است. شرایطی که به واسطه آن یک کارفرمای هلندی می تواند نیروی خارجی استخدام نماید:
کارفرما موفق به یافتن کارمند مورد نظر خود از میان کشورهای اروپائی نشده باشد
پوزیشن شغلی مورد نظر به مدت حداقل 5 هفته در روزنامه ها و بر روی سایت های اینترنتی تبلیغ شده باشد

مهاجرت به هلند از طریق Highly Skilled Migrant

حالتی است که شخص قصد کار در یک پوزیشن کاری در سطح بالا را دارد. به عنوان مثال کار به عنوان استاد دانشگاه یا پژوهشگر علمی، مهندس و غیره. برای دریافت این نوع اجازه اقامت، شخص به تنهایی نمی‌تواند درخواست خود را ارسال نماید، بلکه کارفرمای او باید اقدام نماید. این نوع اجازه اقامت این امکان را به کارفرمایان هلندی می‌دهد تا متخصصین با استعداد خارجی را برای کار به کشور هلند دعوت کنند. این به این معنی است که کارفرمایان هلندی قادر خواهند بود اجازه کار در هلند را با سرعت بیشتری برای کارمندان بسیار ماهر بین المللی دریافت کنند. کارفرمای شخص متقاضی می‌بایست مورد تائید کشور هلند باشد.

شرایط متقاضی

شرایطی که می‌بایست متقاضی برای این نوع مهاجرت داشته باشد عبارتند از:
  • عقد قرارداد همکاری با یک کارفرما یا موسسه تحقیقاتی در کشور هلند. کارفرما می‌بایست مورد تائید اداره مهاجرت هلند (IND) باشد
  • داشتن تجارب و مهارت‌هایی که خاص هستند
  • تحصیلات مقطع ارشد یا دکتری خود را در یک دانشگاه بین المللی شناخته شده گذرانده‌اید
  • حداقل مدرک زبان آیلتس 6 دارید (سایر مدارک زبان نظیر تافل نیز مورد قبول است)
  • دوره ارشد یا دکتری خود را به زبان انگلیسی به اتمام رسانده‌اید
  • عدم داشتن سابقه حضور در کشور هلند به صورت غیر قانونی
  • فرد متقاضی باید درآمد کافی در کشور هلند داشته باشد
  • دستمزد توافق شده می‌بایست مطابق با شرایط بازار کار در کشور هلند باشد
  • شما سابقه اجازه اقامت به منظور یافتن شغل بعد از اتمام تحصیلات نداشته اید
  • پاسپورت معتبر
  • داشتن بیمه درمانی در کشور هلند

مهاجرت به هلند از طریق Intra Corporate Transferees

حالتی است که شخص کارمند شرکتی است که در خارج از اتحادیه اروپا تاسیس شده است و قرار است شخص متقاضی به یکی از شعب این شرکت در کشور هلند منتقل شود. برای دریافت این نوع اجازه اقامت، شخص به تنهایی نمی‌تواند درخواست خود را ارسال نماید، بلکه کارفرمای او باید اقدام نماید. کارفرمای شخص متقاضی می‌بایست مورد تائید کشور هلند باشد.
 

مهاجرت به هلند از طریق  Work in paid employment

روش استاندارد دریافت اقامت هلند برای افرادی است که قصد کار کردن در هلند را دارند.
  • شخص در یک شرکت خارجی کار می‌کند که در یک پروژه مشترک با یک شرکت هلندی است و قرار است فرد متقاضی برای انجام این پروژه به کشور هلند مهاجرت کند.
  • کارمند در کترینگ آسیایی نظیر سرآشپزها
  • شخص کارمند یک شرکت خارجی است و برای تحویل یا تعمیر دستگاه به کشور هلند سفر خواهد کرد
  • شخص کارمند یک شرکت خارجی است و قرار است برای انجام دوره های آموزشی و یا به عنوان متخصص به کشور هلند سفر کند
  • استخدام در یک پوزیشن مشخص در زمینه فرهنگ و هنر
  • کارمند یک سازمان غیر انتفاعی بین المللی
  • و غیره

مهاجرت  به هلند از طریق کارت آبی اروپا  (EU Blue card)

کارت آبی شامل اجازه اقامت و اجازه کار توام با یکدیگر بوده و برای افراد متخصص بسیار مجرب که عضو کشورهای اتحادیه اروپا نیستند. شرایط احراز صلاحیت برای کارت آبی دشوارتر از سایر انواع مهاجرت به هلند است. به طور کلی:
  • کارمند حداقل دستمزد پایه که برای کارت آبی تعریف شده است را دریافت نماید.
  • قرارداد همکاری برای حداقل یک سال تنظیم شده باشد.
  • متقاضی کار حداقل تحصیلات کارشناسی در یکی از دانشگاه های مورد تائید کشور هلند را داشته باشد.
  • در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح نمایید در بخش نظرات پاسخی دریافت نخواهید کرد.

  • جهت ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید