اقامت دائم اروپا با ویزای طلایی
امتیاز 4.18/5
مشاهده : 5375 مرتبه
17 فروردين، 1398
مریم فهیمی
برنامه‌های ویزای طلایی اروپا فرصتی بسیار عالی برای  مهاجرت افراد غیر اتحادیه اروپا و افراد خارجی برای مهاجرت به اروپا است. خرید ملک، خرید اوراق قرضه دولتی، کمک مالی و یا ایجاد شغل از روش‌های سرمایه گذاری پیشنهادی برنامه ویزای طلایی می‌باشند. براساس این قانون سرمایه گذار خارجی به همراه اعضای خانواده و والدین خود واجد شرایط اخذ اقامت دائم ویزای طلایی می‌باشد.

بلژیک

  • طرح سرمایه گذاری 250 هزار یورویی در کسب و کار
  • برنامه ویزای طلایی بلژیک
  • اقامت بلژیک  با سرمایه گذاری در کشورهای شینگن
  • سرمایه گذاری‌های واجد شرایط (سرمایه گذاری‌های کسب و کار و ایجاد شغل)
  • شهروندی بلژیک پس از 5 سال زندگی در بلژیک (اقامت دائم در 5 سال)
  • محبوب‌ترین برنامه مهاجرت تجاری در اروپا
  • بدون نیاز به زندگی در بلژیک پس از دریافت اقامت
  • سفر آزادانه در کشورهای شینگن با اجازۀ اقامت (VERBLIJFSTITEL) صادر شده توسط بلژیک
  • فرآیند درخواست آسان، بدون نیاز به مدرک زبان یا تجربۀ مدیریتی

لتونی

  • 275 هزار یورو سرمایه گذاری در املاک یا 300 هزار یورو سپردۀ بانکی یا 200 هزار یورو سرمایه گذاری کسب و کار در لتونی
  • برنامه سرمایه گذار مهاجر (ویزای طلایی لتونی)
  • طرح اقامت با سرمایه گذاری در اروپا
  • ارزانترین برنامۀ سرمایه گذاری املاک در اروپا
  • سرمایه گذاری‌های واجد شرایط (250 هزار یورو در املاک، 80 هزار یورو در کسب و کار، 300 هزار یورو در سپردۀ بانکی)
  • شهروندی لتونی بعد از 10 سال زندگی کردن (باید اقامت دائم داشته باشید)
  • نیازی به اقامت در لتونی نیست
  • لتونی یک برنامه مجبوب در میان شهروندان روسی است
  • مجوز اقامت لتونی (Uzturesanas) اجازۀ جابجایی و سفر در 26 کشور شینگن را می‌دهد

انگلستان

  • 200 هزار پوند (ویزای سرمایه گذار کارآفرین) یا 2 میلیون پوند (سرمایه گذارTier 1 )
  • اقامت با سرمایه گذاری در انگلستان
  • سرمایه گذاری‌های واجد شرایط (شرکت‌های تجاری)
  • شهروندی انگلستان بعد از 6 سال زندگی در آن (اقامت دائم ضروری است)
  • برنامه جذاب برگزیت (برونرفت انگلستان از اتحادیه اروپا) بخاطر ارزش پوند ارزان‌تر
  • زمان بررسی درخواست 2 ماه است
  • شرایط اقامت: شما باید 9 ماه در سال در انگلستان باشید

پرتغال

  • 350 هزار یورو سرمایه گذاری ویزای طلایی در املاک خارج از لیسبون و 500 هزار یورو در املاک شهر لیسبون
  • اقامت از طریق سرمایه گذاری در کشورهای شینگن
  • سرمایه گذاری انجام شده باید در زمینه‌های واجد شرایط باشد (املاک، کسب و کار، پژوهش، انتقال سرمایه، هنر)
  • متقاضی باید 7 روز در سال در پرتغال حضور داشته باشد
  • اخذ اقامت دائم پس از 5 سال زندگی بدون وقفه در پرتغال
  • یکی ازمحبوب ترین برنامه های سرمایه گذاری ملک در اروپا
  • امکان اخذ شهروندی پرتغال پس از پایان سال ششم
  • نیازی به اقامت در پرتغال نیست
  • زمان پردازش پروسه 3 ماه است
  • امکان رفت و آمد و سفر آزادانه در حوزه شینگن با مجوز اقامت (TÍTULO DE RESIDÊNCIA) که توسط پرتغال صادر می‌شود.

مالتا

  • سرمایه گذاری به میزان 275هزار یورو (برنامه اقامتی مالتا)
  • سرمایه گذاری‌های واجد شرایط (در املاک و یا اوراق قرضه دولتی)
  • عدم شرط حضور فیزیکی
  • اقامت شینگن برای خانواده متقاضی وکودکان
  • امکان اخذ اقامت دائم مالتا پس از 5 سال زندگی
  • بدون نیاز به دانش زبان و سابقه کار
  • امکان اخذ شهروندی توسط این برنامه وجود ندارد
  • سفر آزادانه بدون نیاز به ویزا در 26 کشور اروپایی (مانند سوئیس، آلمان، فرانسه، سوئد)

یونان

  • 250 هزار یورو (برنامه اقامتی یونان)
  • اقامت توسط طرح سرمایه گذاری (ویزای طلایی یونان)
  • سرمایه گذاری‌های واجد شرایط (مالکیت املاک و مستغلات)
  • اجازه اقامت برای 5 سال صادر می‌شود.
  • این اقامت اجازه کار ندارد
  • اخذ شهروندی یونان پس از 7 سال
  • سفر آزادانه به 26 کشور شینگن با مجوز اقامت صادر شده توسط یونان
  • عدم نیاز به حضور فیزیکی
  • ارزان ترین، بهترین و پربازدیدترین برنامه سرمایه گذاری ملک در اروپا
  • بدون نیاز به مدرک زبان، مدرک تحصیلی و تجربۀ مدیریتی
  • زمان پروسه 3 ماهه است

اسپانیا

  • حداقل میزان سرمایه گذاری 500 هزار یورو
  • اقامت از طریق سرمایه گذاری در کشورهای شینگن
  • سرمایه گذاریهای واجد شرایط (املاک و مستغلات، اوراق قرضه و سهام شرکت)
  • امکان اخذ شهروندی اسپانیا پس از 10 سال زندگی (برای افراد کشورهای غیراسپانایی زبان) و کسانی که به زبان اسپانیایی صحبت می کنند پروسه شهروندی 3 سال زودتر انجام میشود (نیازی به اقامت دائم نیست)
  • پس از اخذ اقامت نیازی به زندگی در اسپانیا نیست (باید چندین روز در سال از اسپانیا بازدید کنید).
  • سفر آزادانه با مجوز اقامت (PERMISO DE RESIDENCIA) صادر شده توسط اسپانیا

ایرلند

  • 500 هزار یورو برنامه سرمایه گذار مهاجر
  • اقامت با سرمایه گذاری در کشورهای عضو شینگن
  • سرمایه گذاری های واجد شرایط  (املاک، شرکت یا پروژه، اوراق قرضه، کمک مالی)
  • شهروندی ایرلندی پس از 5 سال زندگی بدون وقفه (بدون نیاز به اقامت دائم)
  • بدون نیاز به زندگی در ایرلند
  • برنامه محبوب برای شهروندان بریتانیایی که بعد از بریگزیت دنبال پاسپورت ایرلندی هستند

قبرس

  • 300 هزار یورو برنامه اقامتی قبرس
  • اجازه اقامت دائم در قبرس
  • برنامۀ ویزای طلایی قبرس
  • سرمایه‌گذاریهای واجد شرایط (املاک یا کسب و کار)
  • اقامت قبرس در اروپا برای خانواده، همسر و فرزندان
  • بدون نیاز به مدرک زبان
  • مالیات پایین املاک، بدون مالیات بر ارث، بدون مالیات بر سود سرمایه
  • پردازش سریع برنامه در سه ماه
  • حداقل یک بار در سال باید به قبرس سفر کنید.

هلند

  • یک میلیون و 250 هزار یورو (ویزای طلایی هلند)
  • طرح سرمایه گذار خارجی هلند
  • اقامت از طریق سرمایه گذاری در هلند
  • سرمایه گذاری‌های واجد شرایط (کسب و کار، سهام، اوراق قرضه)
  • بدون نیاز به حضور فیزیکی (در سال چند روز باید به هلند سفر کنید)
  • اخذ شهروندی هلند پس از 5 سال زندگی (بدون نیاز به اقامت دائم)
  • اخذ اقامت دائم پس از 5 سال زندگی بدون وقفه
  • سفر آزادانه در ناحیه شینگن با کارت اقامت هلندی (VERBLIJFSKAART)

سوئیس

  • یک میلیون فرانک سوئیس (ویزای سرمایه گذار تجاری سوئیس)
  • برنامه سرمایه گذاری تجاری سوئیس (ویزای طلایی سوئیس)
  • اقامت با سرمایه گذاری
  • اخذ شهروندی هلند پس از 12 سال زندگی بدون وقف (بدون نیاز به اقامت دائم)
  • کارت اقامت دائم سوئیس بعد از 10 سال زندگی بدون وقفه
  • پردازش برنامه در 3 ماه
  • سفر آزادانه به 26 کشور اتحادیه اروپا با اجازۀ سوئیس
  • اجازه خرید یک خانه یا ملک در سوئیس
  • بدون نیاز به حضور فیزیکی

بلغارستان

  • 512 هزار یورو (برنامه سرمایه گذار مهاجر)
  • اقامت دائم از طریق سرمایه گذاری در بلغارستان
  • امکان تردد در حوزۀ شینگن وجود ندارد
  • سرمایه گذاری‌های واجد شرایط (اوراق قرضه، املاک و کسب و کار)
  • شهروندی پس از 5 سال (نیاز به اقامت دائم دارد)
  • پردازش برنامه در 2 ماه
  • بدون نیاز به حضور در بلغارستان برای زندگی

موناکو

  • یک میلیون یورو (ویزای سرمایه گذار)
  • اخذ اقامت با سرمایه گذاری (ویزای طلایی موناکو)
  • اقامت در ثروتمندترین و دومین کشور کوچک جهان
  • امکان زندگی در فرانسه یا موناکو
  • سرمایه گذاری‌های واجد شرایط (سپردۀ بانکی، خرید ملک)
  • سفر آزادانه به 26 کشور شینگن
  • بدون نیاز به حضور فیزیکی
  • سرمایه گذاری در خرید خانه یا ملک تحت این طرح مجاز است.
  • برای تمام شهروندان اتحادیه اروپا و غیر از آن امکان‌پذیر است.

آندورا

  • 400 هزار یورو (برنامه اقامتی آندورا)
  • اخذ اقامت آندورا با سرمایه گذاری
  • سرمایه گذاری‌های واجد شرایط (سرمایه گذاری املاک)
  • شهروندی آندورا بعد از 20 سال زندگی
  • عدم اجازه تردد در حوزه شینگن
  • زمان انجام پروسه 2 ماه است

فرانسه

  • 300 هزار یورو (سرمایه گذاری کسب و کار)
  • اخذِ اقامت فرانسه با سرمایه گذاری (ویزای سرمایه گذار فرانسوی تحت طرح استثنایی)
  • سرمایه گذاریهای واجد شرایط (سرمایه گذاری کسب و کار در فرانسه با ایجاد شغل)
  • شهروندی فرانسه بعد از 10 سال از زندگی
  • بدون نیاز به زندگی در فرانسه
  • زمان پردازش 2 ماه است
  • بدون نیاز به مدرک زبان، بدون مصاحبه و بدون نیاز به مدرک تحصیلی
  • سفر ازادانه در حوزۀ شینگن با کارت de sejour

مونته نگرو

  • اهدای 100 هزار یورو به دولت به اضافۀ 250 هزار یورو سرمایه گذاری در منطقۀ شمال
  • اهدای 100 هزار یورو به دولت به اضافۀ 450 هزار یورو سرمایه گذاری در خط ساحلی
  • اخذ شهروندی مونته نگرو با سرمایه گذاری سریع (ماده 8 قانون شهروندی مونته نگرو)
  • خانواده و کودکان واجد شرایط پاسپورت مونته نگرو می‌باشند.
  • بدون نیاز به حضور فیزیکی و بدون نیاز به مدرک زبان
  • پاسپورت مونته نگرو امکان سفر بدون ویزا به 105 کشور جهان از جمله بریتانیا، روسیه، تمام اروپا را می‌دهد.
  • تابعیت دوگانه مجاز نیست.

ایتالیا

  • 500 هزار یورو برای شروع کسب و کار
  • اخذ اقامت ایتالیا از طریق سرمایه گذاری (قانون بودجه سال 2017، توسط پارلمان ایتالیا در تاریخ 7 دسامبر 2016 مورد بحث و تصویب قرار گرفت و از تاریخ 1 ژانویه 2017 تأیید شد)
  • سرمایه گذاری‌های واجد شرایط (500 هزار یورو در شروع کسب و کار یا 2 میلیون یورو در اوراق قرضه دولتی، سهام یا 1 میلیون یورو در پروژه‌های منافع عمومی از قبیل فرهنگ، آموزش، مدیریت مهاجرت، تحقیق و توسعه، هنر و میراث)
  • ویزای اقامت ایتالیا برای دو سال است و پس از آن تمدید می‌شود (شامل اعضای خانواده هم هست)
  • سفر آزادانه به کشورهای شینگن با مجوز اقامت ایتالیا
  • شهروندی ایتالیا بعد از 10 سال زندگی در ایتالیا

آلمان

  • آلمان برای بسیاری از خارجی‌ها، سرمایه گذاران، کارآفرینان و اشخاص حقیقی برای زندگی و کار جذاب است.
  • آلمان عضو کشورهای شینگن است.
  • بدون نیاز به حداقل اقامت
  • سفر آزادانه در منطقه شینگن
  • همچنین اعضای خانواده می‌توانند اقامت را بدست آورند.
  • کارت اقامت دائم بعد از 3 سال زندگی
  • اخذ شهروندی آلمان پس از 8 سال زندگی
  • پاسپورت آلمان رتبه 1 را در میان کشورهای جهان دارد.
  • بهترین مقصد سرمایه گذاری در اروپا
  • سرمایه گذاری در بازار املاک
  • سرمایه گذاران کسب و کار و افراد خوداشتغال می‌توانند طبق پاراگراف 21 قانون اقامت، با خرید یا ایجاد شرکت مجوز اقامت را بدست بیاورند. حداقل سرمایه گذاری مورد نیاز 250-200 هزار یورو است که باید توسط مقامات آلمان بررسی شود.

    در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح نمایید در بخش نظرات پاسخی دریافت نخواهید کرد.

    جهت ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید