ویزای تحصیلی پرتغال

امتیاز 4.15/5
ardate 19 مرداد، 1398
ویزای تحصیلی پرتغال

پرتغال یکی از کشورهای بسیار زیبا با سابقه طولانی فرهنگی و دریانوردی می باشد. این کشور دارای آب و هوایی بسیار متنوع بوده ودرهمسایگی کشور اسپانیا قرار دارد. پرتغال یک کشور جذاب نه تنها برای سیستم آموزشی بلکه به دلیل شیوه زندگی فعال و هزینه‌های قابل ‌دسترس، برای زندگی است. این کشور دارای سیستم آموزش و پرورش متنوع است و دوره‌های دانشگاهی (لیسانس و کارشناسی‌ارشد) در بسیاری از حوزه‌های مطالعاتی ارائه می‌شوند. این کشور یکی از کشورهای اروپایی عضو پیمان شینگن است که ورود به خاک آن مستلزم دریافت ویزا می باشد. دانشجویانی که به دنبال مدرک تحصیلی هستند می‌توانند در دانشگاه ثبت‌نام کنند در حالی که دانشجویانی که به دنبال تخصص فنی هستند این فرصت را دارند که از دانشگاه های پلی تکنیک پرتغال مدرک دانشگاهی کسب کنند . برای اینکه بتوانید مدرک خود را در پرتغال به پایان برسانید، باید هم به زبان انگلیسی و هم پرتغالی صحبت کنید. همچنین شما در صورت تمایل می توانید براحتی در اغلب کشورهای غربی اروپا فرصت مطالعاتی داشته باشید.

انواع ویزای پرتغال

  • ویزای توریستی
  • ویزای تجاری
  • ویزای پزشکی
  • ویزای شرکت در رویدادهای فرهنگی، ورزشی و ...
  • ویزای مقام‌های رسمی
  • ویزای تحصیلی/تحقیقاتی
  • ویزای کودکان زیر سن قانونی

ویزای تحصیلی پرتغال

قبل ازاقدام برای ثبت نام دریک دوره برای دریافت مدرک پلی تکنیک یا دانشگاه در پرتغال ، باید بررسی کنید که آیا به ویزای دانشجویی احتیاج دارید و در صورت نیاز باید اقدامات لازم برای  دریافت ویزای دانشجویی را انجام دهید.
برای افرادی که عضو اتحادیه اروپا هستند و دارای ویزای شینگن می باشند نیازی به دریافت ویزا برای کشور پرتغال و تحصیل در آن وجود ندارد و این افراد براحتی می توانند وارد کشور پرتغال شده و در دانشگاه موردنظرشان مشغول به تحصیل باشند .این شرایط برای افراد غیر از اتحادیه اروپا کاملا متفاوت می باشد. این افراد باید برای دریافت ویزای تحصیلی اقدامات مربوط به دریافت ویزا را سپری نمایند.

درخواست از دانشگاه موردنظر برای دریافت ویزای تحصیلی پرتغال

اگر هنوز مطمئن نیستید که درکدام دانشگاه پرتغال می خواهید تحصیل کنید بایستی قبل از شروع مراحل درخواست ویزای دانشجویی تصمیم خود را بگیرید. زیرا پس از پذیرفته شدن در دانشگاه پرتغال، یک نامه پذیرش مورد نیاز برای درخواست ویزا دریافت خواهید کرد. شما باید مرتبط با رشته تحصیلی خود دانشگاه مناسب را پیدا کنید

بهترین دانشگاه های پرتغال

  • دانشگاه دی آویرو
  • دانشگاه کویمبرا
  • دانشگاه لیسبون
  • دانشگاه پورتو
  • دانشگاه نوا دی لیسبو

انواع ویزای تحصیلی پرتغال

برای تحصیل در پرتغال می توانید از طریق یکی از ویزاهای ذکر شده در زیر اقدام نمائید.

ویزای اقامت کوتاه مدت شینگن (ویزاC)

این نوع ویزا برای دانشجویانی که متقاضی تحصیل کوتاه مدت و یا دوره زبان هستند  مناسب می باشد که این دوره حداکثر 6 ماه طول خواهد کشید. با این ویزا شما  قادر خواهید بود به دفعات وارد خاک پرتغال شوید.

ویزای اقامت طولانی مدت (ویزاD)

این نوع ویزا برای دانشجویانی که متقاضی دریافت مدرک تحصیلی آکادمیک هستند مناسب  و کاربردی می باشد.

مراحل اقدام برای دریافت ویزای تحصیلی پرتغال

برای دریافت ویزای تحصیلی پرتغال بهتر است از طریق سفارت یا کنسولگری پرتغال در کشور خود و یا نزدیکترین محل اقدام نمائید. بنابراین با پیدا کردن مکان کنسولگری پرتغال براحتی خواهید توانست مراحل بعدی برای دریافت ویزا را طی نمائید.

نکاتی درباره درخواست ویزای تحصیلی پرتغال

  • برای تنظیم و دریافت وقت مصاحبه از طریق وب سایت سفارت پرتغال درمنطقه محل سکونت خود اقدام نمائید.
  • سعی کنید قرارملاقات برای مصاحبه ویزا را هر چه زودتر برنامه‌ریزی کنید چون ممکن است ۲ تا ۳ ماه طول بکشد تا صادر شود.
  • تمام الزامات و مدارک را دوباره بررسی کنید و قبل از ارسال آنها اطمینان حاصل کنید که تمام اسناد کامل می باشد. باید دقت داشته باشید که از تمام نسخه های پرونده خود یک نمونه یا کپی نزد خود داشته باشید زیرا ممکن است به برخی ازآن اسناد نیاز داشته باشید .
  • در نظر داشته باشید پس از دریافت ویزا ممکن است لازم باشد جهت رعایت برخی شرایط پزشکی ، اقدامات موردنیاز برای انجام واکسیناسیون را طی کنید.

زبان مورد نیاز برای تحصیل در پرتغال

به منظور اخذ ویزای تحصیلی برای پرتغال ، هیچ الزام خاصی در زمینه ارائه مدرک زبان پرتغالی وجود ندارد. اما باید در نظر داشته باشید که برای تحصیل در این کشوردانستن زبان انگلیسی و پرتغالی الزامی می باشد از اینرو می توان گفت داشتن مدرک زبان یکی از شرایط اجباری برای پذیرش در دانشگاه پرتغال است . بنابراین متقاضیان ویزای تحصیلی باید مدرک مربوط به اثبات مهارت زبان خود را به کنسولگری ها ارائه دهند.

با این حال درنظر داشته باشید اگر شما حداقل در سطح محاوره‌ای قادربه صحبت به زبان پرتغالی  باشید، افسران ویزا بیشتر تحت‌تاثیر قرارخواهند گرفت و از شما تقدیر خواهند کرد.

مدارک موردنیاز برای درخواست

  • فرم درخواست تکمیل شده است
  • یک عکس گذرنامه رنگی
  • گذرنامه معتبری که حداقل پس از سه ماه از بازگشت به خانه منقضی شود وحداقل دارای یک صفحه ویزا خالی باشد
  • ارائه مدرکی مبنی بر پرداخت هزینه تقاضانامه. هزینه این تقاضانامه می تواند مبلغی تا 170 یورو باشد.
  • نامه قبولی از دانشگاه / پلی تکنیک که متقاضی آن بوده اید.
  • اثبات منابع مالی برای حمایت از خود در طول اقامت در پرتغال
  • اثبات پوشش بیمه درمانی
  •  بلیط سفر معتبر یا رزرو تأیید شده به پرتغال
  • تأیید شرایط اسکان
  •  سوابق کیفری

کاردرپرتغال به عنوان یک دانشجوی بین المللی

دانشجویان اتحادیه اروپا مجاز به کار در پرتغال بدون انحصار و محدودیت زمانی هستند .
دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا می توانند به مدت 20 ساعت درهفته دریک کارموقت مشغول به کار باشند.

شرایط درخواست اجازه اقامت در پرتغال

همه دانشجویان باید ظرف چهار ماه از ورود خود به پرتغال در سالن شورای محلی شهر درخواست کارت اقامت داشته باشند.

مدارک مورد نیاز برای اجازه اقامت

  • فرم درخواست
  • گذرنامه معتبر به همراه یک فتوکپی
  • دو عکس مشابه پاسپورت
  • اثبات درآمد / استقلال مالی
  • اثبات محل اقامت

نظرات شما

در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید.

ثبت دیدگاه