ویزای d7 پرتغال

امتیاز 4.81/5
ardate 20 تير، 1398
ویزای d7 پرتغال
ویزای d7 پرتغال یک ویزای اقامتی است برای اتباع خارجی که با حقوق‌شان زندگی‌شان را می چرخانند. ویزای d7 باید در کنسولگری پرتغال درخواست داده شود و برای چهار ماه معتبر می‌باشد. این دورۀ چهار ماهه به شخص اجازه می‌دهد به منظور درخواست برای مجوز اقامتش وارد پرتغال شود، که دورۀ اولیه آن یک ساله است. هر خانواده باید در یک دورۀ 12 ماهه لوازم و ابزار امرار معاش زیر را داشته باشد:
  • متقاضی اصلی: 8120 یورو
  • شخص دوم خانواده و افراد بزرگسال: 4060 یورو
  • فرزندان زیر 18 سال و وابستگان مسن‌تر: 2436 یورو

روند ویزای d7  پرتغال

مامورین کنسولی پرتغال و بخش‌های کنسولی با حوزۀ اختیارات در بخش اقامت متقاضی، قدرت قانونی برای تصمیم گیری در مورد اعطای ویزای d7 پرتغال را دارند.  زمان لازم برای اعلام تصمیم مقام کنسولی 60 روز است. مقام کنسولی باید از پلیس مرزی و مهاجرت پرتغال (SEF) استعلام بگیرد، که این نظر را باید ظرف 20 روز صادر کند.

انواع و اعتبار ویزا

ویزای D7 یک ویزای اقامتی است که به دارندۀ آن اجازه اقامت در پرتغال را می‌دهد. ویزای D7 یک ویزای دوبار ورود است که به دارندۀ آن اجازه میدهد برای مدت 4 ماه در پرتغال بماند.

اجازه اقامت

ویزای D7 به دارندۀ آن این امکان را می دهد که برای مدت یک سال اجازه اقامت در پرتغال را داشته باشد. در پایان سال اول مجوز اقامت برای مدت 2 سال تمدید می‌شود. پس از 5 سال این مجوز به مجوز اقامت دائم پرتغال تبدیل خواهد شد.

همراهی اعضای خانواده

اعضای خانواده دارندۀ مجوز اقامت ویزای d7 ، براساس قانون الحاق خانواده، مجاز به اقامت در پرتغال می‌باشند.

حداقل طول اقامت در پرتغال

دارندۀ مجوز اقامت بدست آمده از ویزای d7 ، نمی‌تواند بیشتر از 6 ماه متوالی یا 8 ماه غیرمتوالی خارج از پرتغال باشد.

حقوق ساکنین

بدون تعصب به کاربرد مقررات ویژه و سایر حقوق درج شده در قانون و یا هر قرارداد بین المللی که پرتغال یک طرف آن است، دارنده اقامت بدون داشتن مجوز ویژه برای وضعیت خود حق دارد. به شرح زیر:
  • دسترسی به خدمات بهداشت و درمان عمومی
  • دسترسی به خدمات آموزشی و مدارس ملی پرتغال
  • اجازه کار به عنوان نیروی متخصص مستقل
  • دسترسی به مدارس فنی پرتغال، آموزش ابتدایی و حرفه ای بیشتر و بازآموزی
  • دسترسی و حمایت از قوانین و نظام حقوقی پرتغالی ها

ارائه درخواست ویزای D7

برای ارائه درخواست شما نیاز دارید که:
  • پاسپورت معتبر، اسناد مسافرتی و دو عکس یکسان
  • بیمه مسافرتی معتبر، که می‌تواند هزینه های لازم برای دلایل پزشکی، از جمله کمک فوری پزشکی و بازگشت احتمالی را پوشش دهد.
  • وکالت‌نامه‌ی درخواست بررسی گواهی عدم سوءپیشینه توسط  SEF
  • گواهی سابقه کیفری از کشور مبدا یا آخرین کشوری که متقاضی بیش از یک سال در آن ساکن است.
  • وضعیت مسکن
  • اثبات تامین معاش: اطلاعاتی در مورد منبع درآمد شخصی که معیشت شما را در پرتغال فراهم می‌کند (مالی، شرکت سهامی، املاک و غیره)

 نحوه درخواست ویزای D7 پرتغال

معمولا مدارک زیر مورد نیاز است:
  • فرم درخواست ویزا (نمونه در سفارت پرتغال یا SEF)
  • پاسپورت معتبر با 3 ماه اعتبار بیشتر از تاریخ برگشت برنامه ریزی شده (اصل و یک کپی)
  • یک عکس با اندازه 3 در 4 ، رنگی پس زمینه ساده، جدید و در شرایط مناسب برای اثبات شناسایی متقاضی
  • گواهی سابقه کیفری در سه ماه گذشته (کشور مبدا یا کشوری که متقاضی بیش از یک سال در آن ساکن است) که توسط وزارت امور خارجه مربوطه تایید شده باشد.
  • بیمه درمانی که هزینه های لازم برای دلایل پزشکی، از جمله کمک فوری پزشکی و بازگشت احتمالی را پوشش دهد (اصل).
  • درخواست برای پرس و جوی پرونده کیفری پرتغالی توسط توسط SEF (اصل)
  • اثبات وضعیت اقامتی (اصل)
  • اثبات ابزار معاش (اصل)
  • داشتن حساب بانکی پرتغالی
  • داشتن شماره مالیات پرتغالی
در هر حال شما نیاز به درخواست برای شماره مالیات شخصی خود در کشور پرتغال خواهید داشت، بنابراین می‌توانید هر نوع فعالیت یا سرمایه گذاری را در پرتغال شروع کنید.

نظرات شما

در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید.