ویزای بازنشستگی پرتغال – ویزای D7 پرتغال

امتیاز 4.13/5
view مشاهده : 5467 مرتبه
ardate 21 اسفند، 1397
ویزای بازنشستگی پرتغال – ویزای D7 پرتغال
با توجه به برنامه‌های تشویقی دولت پرتغال، امروزه اقامت پرتغال با استقبال فراوانی از سوی بازنشستگان روبه‌رو شده است. از مزایای اقامت در پرتغال می‌توان به معافیت مالیات بر درآمد تا ۱۰ سال، آب و هوای متعادل، هزینه‌های پائین زندگی، سواحل زیبا، امنیت بالا، سلامت عمومی عالی، غذاهای لذیذ، و استانداردهای بالای زندگی اشاره کرد. ویزای D7 پرتغال یا ویزای بازنشستگی پرتغال یکی از بهترین و راحت‌ترین انواع ویزای اقامتی برای کشور پرتغال محسوب می‌شود و مختص افرادی است که بتوانند ثابت کنند علاوه بر حقوق خود، درآمدی بیشتر از ۶۰۰ یورو در ماه خواهند داشت. محل این در آمد می‌تواند اجاره بهای منزل و یا مغازه و یا سود بانکی و یا هر عایدی دیگری خارج از حقوق ثابت متقاضی باشد. با اثبات این درآمد ثابت ماهانه می‌توان اداره مهاجرت پرتغال را متفاعد کرد که شخص متقاضی از شرایط لازم برای قرار گرفتن در سیستم خود حمایتی برخوردار بوده و یا تمکن مالی لازم برای اخذ ویزای D7 پرتغال را دارد. ویزاهای دیگر پرتغال یعنی ویزای D2 پرتغال و ویزای طلایی پرتغال در مقالاتی جداگانه بررسی شده‌اند.

شرایط ویزای D7 پرتغال

ویزای D7 پرتغال از آن جهت ویزای ویژه بازنشستگان این کشور نیز نام گرفته است که بازنشستگانی که دارای حقوق و مستمری ثابت دست کم ۵۵۷ یورو در ماه باشند خود و خانواده‌شان نیز بر اساس ضوابط تمکن مالی شامل حال این ویزا خواهند شد.

شرایط ویزا برای سایر اعضای خانواده

شرایط ویزای بازنشستگی برای اقامت سایر اعضا خانواده بدین شکل است که برای شخص دوم خانواده نصف این هزینه یعنی ۲۷۸٫۵۰ یورو و به ازای هر فرزند ۱۶۷٫۱ یورو عایدی ثابت ماهانه نیاز است. بنابراین اگر یک خانواده ۳ نفره قصد مهاجرت و گرفتن ویزای اقامتی D7 را داشته باشند، کافی است فرد اول بزرگسال خانواده بتواند ثابت کند ماهانه عایدی ثابت حدود ۱۰۰۰ یورو دارد.

پروسه دریافت ویزای بازنشستگی پرتغال

ویزای بازنشستگی پرتغال به موجب قانون اتباع بیگانه پرتغال تجویز شده است. این ویزا به دارنده آن اجازه می دهد که وارد خاک کشور پرتغال شده و برای اقامت این کشور اقدام نماید. ویزای اولیه ورود به کشور پرتغال برای مدت ۴ ماه اعتبار دارد. اقدام جهت اخذ ویزای بازنشستگی پرتغال باید در سفارت پرتغال در کشوری که شخص بازنشسته در آن سکونت دارد آغاز شود. بعد از اقدام در سفارت پرتغال ممکن است شخص متقاضی ویزای بازنشستگی پرتغال جهت انجام مصاحبه و پرس و جو در خصوص توانایی‌ها و اهداف سفر به پرتغال به سفارت دعوت شود. به طور معمول انتظار می‌رود شخص متقاضی توان مالی و ابزارهای مالی خود را برای مدتی طولانی‌تر از ۱۲ ماه اثبات نماید. توصیه می‌کنیم که منابع مالی به یک بانک پرتغالی انتقال یابند. البته الزام قانونی بر این موضوع وجود ندارد اما مسلماً زمانی که منابع مالی به پرتغال انتقال یابد، اثبات توان مالی شما راحت‌تر خواهد بود.

مدت زمان اعتبار ویزای D7 پرتغال

ویزای بازنشستگی پرتغال در ابتدا با اعتباری ۴ ماهه صادر خواهد شد و در طی این مدت متقاضی می‌بایست با ورود به پرتغال و مراجعه به اداره مهاجرت این کشور ظرف مدت یک تا دو ماه، این ویزای اولیه تبدیل به اقامت یکساله خواهد شد. این ویزای یکساله سپس برای ۲ دوره دوساله دیگر تمدید خواهد شد تا درسال ششم، کارت اقامت دائم برای متقاضی و سایر اعضا خانواده وی صادر شود. با دریافت کارت اقامت یکساله در پرتغال، نه تنها نیاز به ویزا برای ورود مجدد به پرتغال نخواهد بود، بلکه برای سفر به هیچ یک از کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیز، متقاضی نیاز به ویزای شینگن نخواهد داشت. باید در نظر داشت که دارنده ویزای بازنشستگی پرتغال برای اینکه واجد شرایط تمدید ویزا باشد نباید بیشتر از ۶ ماه متوالی یا ۸ ماه متناوب  در سال خارج از پرتغال باشد. به عبارت دیگر دارنده ویزای D7 پرتغال باید حداقل 4 ماه در پرتغال سکونت داشته باشد.
 

مزایای دریافت ویزای بازنشستگی پرتغال

ویزای D7 پرتغال در واقع میانبری است برای اخذ اقامت دائم کشوری اروپایی که نه تنها فرصت کار و زندگی در این کشور جداب را فراهم می‌آورد، بلکه مزایای متعددی خواهد داشت که در پی به برخی از آنها اشاره شده‌است:
  • حق تحصیل رایگان فرزندان در مدارس
  • اجازه کار در قالب قراداد کارگر و کارفرما
  • اجازه کار به عنوان نیروی متحصص مستقل
  • دسترسی به بیمه سلامت سراسری و خدمات تامین اجتماعی
  • دسترسی به تمامی حقوق قضایی

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای D7 پرتغال

همانطور که پیشتر اشاره شد، مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای D7 می‌بایست پس از تکمیل و ترجمه برای بررسی و تایید به سفارت پرتغال تحویل داده شود. این مدارک سند اصلی برای صدور ویزای  بازنشستگی پرتغال خواهد بود.
  • تکمیل فرم درخواست ویزای شنگن بلندمدت پرتغال
  • دو قطعه عکس
  • گذرنامه‌ معتبر و تصویر کلیه‌ ویزاهای دریافت‌شدۀ قبلی
  • اصل و ترجمه‌ رسمی شناسنامه و کارت ملی
  • ترجمۀ رسمی حکم بازنشستگی
  • ترجمه‌ رَسمی حکم افزایش مستمری
  • تَرجمه‌ رسمی فیش مستمری
  • ترجُمۀ رسمی سابقه‌ بیمه
  • تَرجمه‌ رَسمی مدارک مالیاتی
  • اظهارنامه‌ شخصی مبنی بر مدت و محل اقامت
  • اظهارنامه‌ شَخصی مبنی بر اطلاع از ممنوعیت ورود به پرتغال بدون ویزا
  • گواهی عدم سوءپیشینه (حداکثر برای ۹۰ روز معتبر است)
  • وکالت‌نامۀ درخواست بررسی گواهی عدم سوءپیشینه توسط SEF   
  • بیمه‌ سلامت بین‌المللی
  • مدارک اقامت در پرتغال که در مرحله‌ اول می‌تواند شامل رزرو هتل یا دعوت‌نامه از شخص یا اشخاص مقیم پرتغال باشد که محل اقامت متقاضی را تضمین کنند
  • مدارک نشان‌دهندۀ منابع مالی (مثلاً تمکن و ریزحساب بانکی)
  • در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح نمایید در بخش نظرات پاسخی دریافت نخواهید کرد.

  • جهت ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید