اقامت بلاروس از طریق سرمایه گذاری
امتیاز 4.83/5
مشاهده : 5036 مرتبه
15 اسفند، 1397
مریم فهیمی
برای دریافت اقامت بلاروس و تابعیت آن، از راه‌هایی همچون ازدواج در بلاروس ، تولد فرزند، سرمایه گذاری، تحصیل در بلاروس و کار می‌توانید وارد این کشور شوید. اما هر کدام از مبانی ذکر شده، دارای شرایطی می‌باشد. با توجه به قانون سرمایه گذاری در بلاروس ، سرمایه گذاری، هرگونه ملک و اموال و دیگر اشیاء حقوق مدنی هستند که شخص سرمایه گذار با حق مالکیت و استفاده از آن می تواند در آن دخل و تصرف کند.

تضمین سرمایه گذاری در بلاروس

کشور بلاروس یک چارچوب قانونی برای محافظت از منافع سرمایه گذاری بین المللی در میان کشورهایی با منافع مشترک، تأسیس کرده است. این چارچوب قانونی برای اطمینان و ضمانت سرمایه گذاری در این کشور به صورت زیر تشکیل شد:
  • مالکیت خارجی اموال
  • برابری کامل حقوق سرمایه گذاران خارجی
  • محافظت در برابر تبعیض در مورد نوع مالکیت و آزادی برای بازگرداندن سودها در خارج ازکشور

زمینه‌های مختلف سرمایه گذاری در بلاروس

  • داروسازی
  • بیوتکنولوژی
  • صنعت نانو و فناوری
  • صنعت نفت و شیمیایی
  • صنعت ساخت ماشین آلات و ساخت ابزار مهندسی
  • صنعت حمل و نقل
  • کشاورزی
  • توریسم
  • صنایع غذایی

اقامت بلاروس از طریق خرید ملک

سرمایه گذاری در بلاروس از طریق خرید ملک، یکی از راه‌های دریافت اقامت دائم و تابعیت کشور بلاروس می‌باشد. در این روش، متقاضی مهاجرت باید ملک یا خانه‌ای به ارزش حداقل 150,000 هزار یورو خریداری کند که در این صورت به فرد اقامت 7 ساله اعطا خواهد شد. این ویزا هر ساله توسط مقامات مسئول مهاجرت باید تمدید شود. بعد از مدت مذکور، شما کارت اقامتی وید دریافت خواهید کرد. برای دریافت دفترچه وید نباید در هر سال بیشتر از 90 روز از خاک بلاروس خارج شوید. یکی از امتیازاتی که این نوع از سرمایه گذاری در بلاروس دارد این است که برای استفاده از این نوع اقامت، نیازی به حضور ندارد و شخص می‌تواند در کشور خود نیز ساکن باشد. اما در این صورت دیگر نمی‌توان دفترچه وید را دریافت کرد.

نرخ مالیات بر املاک

نرخ مالیات بر املاک  برای شهروندان خارجی سالانه برابر با ۱% از ساختمان و  یا ارزش زمین می‌باشد، که  این مبلغ را مالک باید قبل از ۲۲ مارس هر سال به اداره مالیات بپردازد .مالک باید  مالیات های زمین را در اقساط سه ماهه  به اداره مالیات پرداخت نماید.
 

اقامت بلاروس از طریق ثبت شرکت

سرمایه گذاری در بلاروس از طریق ثبت شرکت یکی دیگر از راه های ورود و اخذ اقامت این کشور است. از آنجایی که کشور بلاروس عضو اتحادیه CIS می باشد، هزینه‌های زندگی و تحصیل و راه اندازی کسب و کار در این کشور، بسیار پایین‌تر از کشورهای هم رده می‌باشد. وقتی در کشور بلاروس ثبت شرکت می کنید، در ابتدا به شما ویزای سه ماهه اعطا می‌گردد. در صورت راه اندازی کسب و کار و گردش مالی مناسب، این ویزا به یکسال تمدید می‌شود. پس از 7 سال شما می‌توانید با مراجعه به مقامات ذی صلاح، در خواست دریافت اقامت دائم بلاروس (وید) را به عمل آورید. سرمایه اولیه ثبت شرکت در بلاروس 150,000 دلار می‌باشد که بعد از مدت مذکور می توانید دفترچه وید را دریافت کنید که از تمامی امتیازات یک فرد بلاروسی استفاده کنید به جز امکان رای دادن.

مراحل ثبت شرکت در بلاروس

  • ابتدا نوع ساختار شرکتی و سپس با توجه به آن تعداد سهامداران و میزان سهام مشخص می‌شود.
  • تهیه و تنظیم طرح توجیهی و ارسال برای دولت بلاروس
  • انتخاب نام مناسب برای شرکت
  • تهیه اساسنامه و ثبت آن در دفتر رسمی
  • گرفتن وقت سفارت و آماده کردن مدارک
  • صادر شدن ویزا

مزایای سرمایه گذاری در بلاروس

  • موقعیت استراتژیک مناسب
  • نظام سرمایه گذاری برتر و شرایط مالیاتی خوب
  • رتبه جهانی بانکداری بلاروس
  • زیر ساخت حمل و نقل توسعه یافته
  • فرصت های شغلی خاص
  • دارا بودن نیروی کار متخصص
  • استاندارد زندگی مناسب برای عموم افراد
  • در دسترس بودن ۶ منطقه اقتصادی رایگان