اقامت بلژیک از طریق سرمایه گذاری

امتیاز 4.49/5
view مشاهده : 5426 مرتبه
ardate 16 اسفند، 1397
اقامت بلژیک از طریق سرمایه گذاری
بلژیک یکی از قطب‌های اقتصادی اروپاست که حضور پررنگی در عرصه اقتصاد بین المللی دارد. این کشور به خاطر داشتن قوانین مالیاتی مناسب، زمینه را برای فعالیت سرمایه گذاران در این کشور فراهم کرده است. برنامۀ اقامت بلژیک از طریق سرمایه گذاری مانند کشورهای دیگر به واسطۀ مشارکت در پروژه‌های عمومی و دولتی نیست و اخذ اقامت بلژیک از طریق ثبت شرکت برای سرمایه گذاران فراهم می‌باشد. به وسیلۀ برنامۀ سرمایه گذاری و ثبت شرکت در بلژیک نمی‌توان به صورت مستقیم به اقامت دائم در این کشور رسید. اما به صورت غیرمستقیم می‌توان به پروسه اقامت بلژیک دست یافت و در قیاس با اقامت اتریش ارزان‌تر می‌باشد.
برنامه اقامت بلژیک (BBRP) حداقل شرایط اقامت دائمی ندارد، نیازی به اقامت یا زندگی در بلژیک نیست و با این وجود می‌توانید برای اقامت دائم (PR) یا پاسپورت درخواست دهید. این به شما کمک می‌کند بدون اقامت در بلژیک به طور گسترده برای کسب و کار سفر کنید، به همین دلیل است که این برنامه ایده آل برای صاحبان کسب و کار، به دنبال اقامت و شهروندی در اتحادیه اروپا است. اگر واجد شرایط این نوع اقامت بلژیک نیستید، می‌توانید اقامت ایرلند از طریق سرمایه گذاری ، اقامت ایتالیا از طریق سرمایه گذاری ، اقامت فرانسه از طریق تمکن مالی را بررسی کنید.

برنامه سرمایه گذاری اقامت بلژیک

اقامت بلژیک از طریق شکل‌گیری کسب و کار و ایجاد شغل در بلژیک بوجود می‌آید. حداقل سرمایۀ مورد نیاز 300000 یورو برای درخواست اقامت بلژیک است. افراد خارجی که در خارج از اتحادیۀ اروپا اقامت دارند، می‌توانند برای اخذ اجازه اقامت بلژیک به عنوان سرمایه گذار و در زمینۀ ایجاد کسب و کار اقدام نمایند، که معمولاً شامل سرمایه گذاری در یک شرکت بلژیکی یا تاسیس یک شرکت جدید همراه با دفتر کار در این کشور می‌باشد و فرد به عنوان کارمند این شرکت به راحتی واجد شرایط دریافت اقامت بلژیک می‌شود. دریافت مجوز اقامت برای سرمایه گذاران که شرکت خود را تشکیل می‌دهند، ۳-۴ ماه طول می کشد.

مراحل ثبت شرکت در بلژیک 

ابتدا فرد بایستی پلن خود را ارائه نموده و سپس با گرفتن وکیل و مشاور، business plan  خود را تهیه کرده و موافقت دولت بلژیک را نسبت به طرح اقتصادی خود بگیرد و سپس وقت مصاحبه در سفارت را گرفته و در کشور بلژیک با گرفتن وبزای D حضور پیدا کرده و بعد از گذشت مدت زمان ۱ سال و ارائه توضیح در باب شرکت و گزارش سالانه خود نسبت به تمدید اقامت بلژیک اقدام نماید و لذا بعد از گذشت مدت ۳ سال در بلژیک و پرداخت مالیات‌های شرکت و روند مثبت در طی پروسه اقامت بلژیک برای درخواست اقامت دائم اقدام نماید.
 

هزینه های اقامت بلژیک از طریق سرمایه گذاری

هزینه متقاضی اصلی

  • 10000 یورو پرداخت اولیه
  • 35000 یورو پس از امضای توافق‌نامه، ایجاد شرکت و درخواست مجوز کار
  • 20000 یورو به محض دریافت مجوز کار و ویزای ورود
  • 30 هزار یورو برای ثبت نام در شهرداری و اجازۀ اقامت
  • ۲۵۰۰۰ یورو برای تمدید سال دوم و سال‌های بعد
  • ۳۵۰۰۰ یورو برای درخواست تابعیت (امکان پذیر بعد از سه سال)

هزینه اعضای خانواده

این هزینه‌ها شامل همسر و فرزندان زیر 18 سال، به ازای هر نفر می‌باشد.
  • ۲۰۰۰۰ یورو برای بدست آوردن مجوز اقامت سال اول
  • ۱۰۰۰۰ یورو برای تمدید سالانه از سال دوم و سال‌های بعد
  • ۲۰۰۰۰ یورو برای درخواست تابعیت (بعد از سه سال در نزدیکترین زمان)

هزینه‌های شرکت

  • هزینه‌های ایجاد شرکت و حقوق مدیران، تقریبا ۱۰۰۰۰ یورو تا ۲۰۰۰۰ یورو در سال اول و ۵۰۰۰ یورو سالانه بعد از آن
  • اجاره دفتر : تقریبا ۶۰۰۰ یورو هر سال
  • هزینه های حسابداری، پرداخت مالیات، نگهداری و تعمیرات شرکت، آپارتمان مبله خصوصی: حدودا ۱۰۰۰ یورو در ماه

تابعیت بلژیک

گذرنامه بلژیک به عنوان چهارمین پاسپورت در جهان با سفر بدون روادید به ۱۷۴ کشور در جهان با توجه به شاخص محدودیت ویزا ۲۰۱۶ رتبه بندی می‌شود. معمولاً پس از ۵ سال اقامت در بلژیک یک درخواست شهروندی ارائه می‌شود، اما به دلیل طولانی بودن پردازش، معمولاً ۶ سال طول می‌کشد تا گذرنامه بلژیک دریافت گردد. متقاضی در هنگام تقاضای شهروندی نیاز به زبان فرانسه، آلمانی یا هلندی دارد. گذرنامه بلژیک، شهروندی کامل اتحادیه اروپا را به عهده دارد که بدین معنی است که شما می‌توانید در هر کجا و در اروپا زندگی و کار کنید.

مزایای اقامت بلژیک

  • بلژیک یک کشور فرانسوی زبان حوزه شینگن است
  • بهترین برنامه کسب و کار در اروپا
  • بدون آزمون زبان برای ۵ سال اول اقامت
  • بدون نیاز به تجربه کسب و کار
  • بدون نیاز به محل اقامت فیزیکی
  • هیچ محدودیتی برای تابعیت دوگانه (به عنوان مثال ایران) وجود ندارد
  • سفر آزادانه در ۲۶ کشور حوزه شینگن
  • سیستم سلامت عالی و آموزش و پرورش
  • بدون محدودیت ملیتی

نظرات شما