اقامت بلغارستان از طریق سرمایه گذاری
امتیاز 3.8/5
مشاهده : 5196 مرتبه
17 فروردين، 1398
مریم فهیمی
بلغارستان بخشی از شبه جزیرۀ شرقی بالکان است که با پنج کشور یونان و ترکیه در جنوب، مقدونیه و صربستان در غرب و رومانی در شمال هم مرز است است. بلغارستان با مساحت 110,994 کیلومتر مربع در رتبه 105 امین کشور بزرگ جهان و 16 امین کشور بزرگ اروپا قرار دارد. قابل توجه‌ترین ویژگی‌های توپوگرافی (ویژگیهای فیزیکی منطقه) بلغارستان دشت دانوب، کوه‌های بالکان، دشت تراسیان و کوه های رودپا است.
این کشور عضو اتحادیه اروپا، EEA، سازمان ملل متحد، ناتو، سازمان تجارت جهانی، سازمان امنیت و همکاری اروپا و سازمان همکاری اقتصادی دریای سیاه است و قصد دارد در آینده نزدیک به منطقه شینگن ملحق شود. دریافت اقامت دائم بلغارستان از طریق برنامه مهاجرت، باعث می‌شود سرمایه گذاران تمام حقوق یک شهروند بلغاری، به جز حق رأی دادن، داشته باشند. اقامت به متقاضیان حق ورود و ترک آزادانه بلغارستان و همچنین حق سفر در سراسر کشورهای اروپایی بدون ویزا را می‌دهد. بعد از پنج سال از دریافت اقامت دائم بلغارستان، می توان برای کسب شهروندی و دریافت پاسپورت بلغارستان اقدام کرد. اگر واجد شرایط اقامت بلغارستان نیستید، می‌توانید شرایط شهروندی مالتا ، شهروندی مولداوی ، شهروندی سنت لوسیا از طریق سرمایه گذاری را بررسی کنید.

شرایط متقاضی

  • داشتن حداقل سن 18 سال
  • اثبات قانونی بودن دارایی‌های بدست‌آمده و منشأ آن
  • داشتن دو سفر به این کشور در طول پروسه جهت انجام دادن کارهای قانونی
  • اثبات برخورداری از سلامت کامل جسمی
  • اثبات نداشتن هرگونه سابقه کیفری

مراحل اقامت بلغارستان

  • تنظیم برنامه‌ها و هزینه‌های روند اداری
  • تعیین وقت ملاقات در سفارت بلغارستان
  • ارسال برنامۀ سرمایه گذاری
  • گرفتن تاییدیه برنامۀ سرمایه گذاری
  • تعیین وقت دوم در سفارت بلغارستان جهت اخذ ویزای کشور بلغارستان
  • سفر به کشور بلغارستان پس از اخذ ویزا و ارسال درخواست اقامت دائم PR
  • دریافت کارت اقامت بعد از سه روز کاری از ورود به کشور بلغارستان

برنامه سرمایه گذاری اقامت بلغارستان

سرمایه گذاری در اوراق قرضه دولتی

متقاضیانی که این گزینه را انتخاب می‌کنند باید مبلغ ۱ میلیون لِو ( واحد پول بلغارستان) معادل 511.292 یورو را به صورت اوراق قرضه دولتی برای مدت سرمایه گذاری پنج ساله، سپرده گذاری نمایند. این مبلغ (بدون بهره) پس از یک دوره ۵ ساله به سرمایه گذار بازگردانده می‌شود. سرمایه گذاری در اوراق قرضه دولتی به طور کامل تضمین شده است.

سرمایه گذاری مالی

متقاضی در این حالت 180,000 یورو به طور بلاعوض به بانک‌ها به عنوان بهره پرداخت می‌کند. متقاضیان گزینه سرمایه گذاری مالی بایست به درخواست بانکِ دارای امتیازنامۀ رسمی بلغارستان اعتبار مالی 1میلیون یورویی خود را در هر جای دنیا نیز ارائه دهند.

هزینه‌های برنامه اقامت بلغارستان

هزینه‌های روند اداری، بررسی سوابق، هزینه‌های احراز هویت و درآمد باید پرداخت شود و دولت بلغارستان این هزینه را با توجه به ملیت، تعداد اعضای خانواده و پیچیدگی درخواست تغییر می‌دهد. 
 
  متقاضی همسر هر وابستۀ واجد الشرایط
هزینه های دولتی غیرقابل عودت 25000 یورو 25000 یورو 2500 یورو

 

مزایای اقامت بلغارستان

  • روند سریع اقامت (6 تا 9 ماه)
  • معافیت ویژه از اقامت فیزیکی طبق قانون تصویب شده
  • سرمایه گذاری تضمین شده و گزینه تامین مالی در دسترس
  • بدون نیاز به دانستن زبان برای اقامت
  • بدون نیاز به لغو تابعیت فعلی
  • کمترین نرخ مالیات و محیط تجارت آزاد در اتحادیه اروپا با ثبات مالی و اقتصادی
  • جابجایی آزادانه در کشورهای عضو شینگن بعد از پیوستن بلغارستان به این کشورها
  • دسترسی به مراقبت های پزشکی و آموزش عالی با کیفیت بالا در بلغارستان و اتحادیه اروپا
  • معافیت مالیاتی مشروط در خصوص درآمد جهانی
  • دریافت حق (نامحدود) زندگی و حق مالکیت زمین در بلغارستان

دریافت شهروندی سریع کشور بلغارستان

اگر فرد متقاضی حداقل یک سال اجازۀ اقامت دائم داشته باشد، می‌تواند با دو برابر کردن سرمایۀ خود به سرعت شهروندی بلغارستان (پاسپورت بلغارستان) را دریافت کند. در این روش متقاضی با قرار دادن 512 هزار یورو در یکی از بانک‌های دارای امتیاز رسمی بلغارستان و یا پروژه‌های شرکت‌های منتخب بلغارستان در الویت قرار می‌گیرد. همچنین متقاضی باید سرمایۀ اضافه شدۀ خود را به مدت 2 سال حفظ کند.

    در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح نمایید در بخش نظرات پاسخی دریافت نخواهید کرد.

    جهت ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید