اقامت ایرلند از طریق سرمایه گذاری

امتیاز 4.82/5
ardate 17 فروردين، 1398
اقامت ایرلند از طریق سرمایه گذاری
کشور ایرلند جزیره‌ای در شمال غرب اروپا است و پایتخت آن دوبلین است. ایرلند سومین جزیره‌ بزرگ اروپا و کشوری با قوانین و سنت‌های عجیب و غریب است. اقتصاد ایرلند در سال‌های اخیر بسیار قوی بوده و بالاترین نرخ رشد اقتصادی در سالهای گذشته را در اروپا حفظ کرده است. عضویت ایرلند در اتحادیه اروپا، و نیز استانداردهای زندگی عالی و محیط تجاری مطلوب این کشور آن را به گزینه ای بسیار جذاب برای سرمایه گذاران مایل به مهاجرت تبدیل کرده است. این برنامه اقامت طلایی دارای شرایط صریح امکان اخذ اجازه اقامتی را برای متقاضیان و خانواده های آنها تأمین می کند که می توان به صورت نامحدود آن را تمدید کرد. این برنامه توسط ایرلند در سال 2012 به منظور تحریک سرمایه گذاری پُر سود در ایرلند و گرفتن اقامت ایرلند و برخورداری از مزایای آن با موفقیت ثبت شده است. هدف نهایی این برنامه ایجاد شغل و تسهیل توسعه بیشتر اقتصادی ایرلند است. اگر به ویزای طلایی اروپا علاقه‌مند هستید، به شما توصیه می‌کنیم در مورد ویژگی‌ها و مزایای سرمایه گذاری در ایرلند حتماً تحقیق کنید. با رعایت یکسری شرایط، این برنامه، منجر به شهروندی ایرلند می‌شود و اقامت اروپا را فراهم می‌کند. همچنین می‌توانید شرایط اقامت بلغارستان از طریق سرمایه گذاری ، اقامت لتونی از طریق سرمایه گذاری ، اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری را هم بررسی کنید.

شرایط متقاضی

  • داشتن تمکن مالی
  • عدم سوء سابقه
  • اثبات منبع تامین وجوه

مراحل برنامه سرمایه گذاری اقامت ایرلند

  • جمع‌آوری مدارک
  • ارسال درخواست به مقامات مهاجرت ایرلند و پرداخت 1500 یورو
  • دریافت درخواست تاییدیه ویزای ایرلند از کمیته ارزیابی مهاجرت ایرلند
  • پس از تصویب و تایید وزیر دادگستری، متقاضی باید سرمایه گذاری خود را انجام دهد
  • نشان دادن بیمه درمانی خصوصی
  • تایید سرمایه گذاری به صورت رسمی
  • دریافت اقامت دو ساله ایرلند

شرایط تمدید اقامت ایرلند

تحت طرح ویزای طلایی IIP، سرمایه گذار و خانواده‌اش ویزای چندگانه یا اجازۀ اقامت دائم در ایرلند را برای 2 سال اول دریافت می‌کنند، بعد از دو سال، برای 3 سال دیگر تمدید می‌شود و سپس این اجازه برای هر 5 سال بدون محدودیت تمدید می‌شود اگر:
  • سرمایه گذاری حداقل 3 سال در موقعیت خود حفظ شده باشد
  • متقاضی برای ایرلند دارای بار مالی نباشد
  • متقاضی در مدت اقامت اولیه در رابطه با جرم و جنایت مورد تعقیب قرار نگرفته باشد.

برنامه‌های سرمایه گذاری اقامت ایرلند

در حالی که ویزای طلایی اروپایی در کشورهایی مانند اسپانیا، پرتغال و یونان عمدتاً بر روی املاک و مستغلات تمرکز می‌کنند، طرح اقامت سرمایه گذاران ایرلندی طیف گسترده‌ای از گزینه‌های سرمایه گذاری مختلف را در بر می‌گیرد.

سرمایه گذاری اقتصادی

سرمایه گذار در این حالت باید مبلغ 1 میلیون یورو را در تجارتی که در ایرلند وجود دارد قرار دهد، این پول باید به مدت 3 سال در آن شرایط تجاری یا سازمانی باقی بماند.

صندوق سرمایه گذاری

این صندوق برای اهداف برنامه سرمایه گذار مهاجر توسط ادارۀ خدمات مهاجرت ایرلند تصویب شده و توسط بانک مرکزی ایرلند اداره می‌شود. سرمایه گذار باید 1 میلیون یورو به این صندوق بدهد.

اوراق قرضه سرمایه گذار مهاجر

صندوق وام اوراق قرضه ایرلندی (IDLF) به سرمایه گذار این فرصت را می‌دهد تا در ایرلند سرمایه گذاری کرده و از ایجاد شغل در ایرلند حمایت کند. سرمایه گذار مبلغ 1 میلیون یورو به این صندوق می‌دهد، این سرمایه برای 5 سال باید حفظ شود و هیچ سودی به آن تعلق نمی‌گیرد.

اتحادیه سرمایه گذاری املاک

سرمایه گذار باید مبلغ 2 میلیون یورو در بنگاه سرمایه گذاری املاک ایرلندی که در بورس اوراق بهادار ایرلند لیست شده است، بدهد. این مبلغ ممکن است بین چند بنگاه مختلف تقسیم شود.
 

مزایای اقامت ایرلند

  • تابعیت دوگانه مجاز است.
  • نیاز نیست سرمایه گذار در ایرلند زندگی کند، فقط هر سال چند روز باید به ایرلند سفر کند.
  • اخذ شهروندی در سال ششم اقامت قانونی که برای این منظور شما باید 1825 روز در 5 سال گذشته به طور قانونی در ایرلند زندگی کرده باشید.
  • زمان بررسی درخواست 2 ماه است.
  • بدون محدودیت ملیتی
  • اجازۀ کار و تحصیل متقاضی و خانواده‌اش در ایرلند
  • بدون نیاز به تجربۀ مدیریتی
  • بدون نیاز به مدرک زبان
  • خانواده متقاضی شامل همسر و فرزندان تا 18 سالگی است، و فرزندان 18 تا 24 ساله اگر به متقاضی وابسته باشند، شامل این برنامه می‌شوند.
  • به عنوان یکی از ساکنان ایرلند، شما از حق مسافرت نامحدود در منطقه سفر مشتر (CTA)، شامل بریتانیا، ایرلند، و جزیره مان، جرسی و گرنزی برخوردار خواهید بود.
  • افتتاح حساب بانکی و گسترش سرمایه گذاری در جهان

نظرات شما

در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید.