اقامت لتونی از طریق سرمایه گذاری
امتیاز 3.94/5
مشاهده : 5440 مرتبه
17 فروردين، 1398
مریم فهیمی
لتونی کشوری اروپایی است، که در کنار دریای بالتیک قرار گرفته است. همسایه‌های این کشور از شمال استونی، در جنوب لیتوانی و در شرق و جنوب شرقی به ترتیب روسیه و بلاروس می‌باشد. لتونی از کشورهای اتحادیه اروپا، عضو سازمان تجارت جهانی است که از سال 2014 عضو منطقۀ یورو شد و یورو را به عنوان پول رایج قبول کرد. لتونی برنامه ویزای طلایی خود را در سال 2010 با هدف سرمایه گذاران خارجی (غیراتحادیه اروپا) معرفی کرد. ویزای طلایی لتونی یکی از ارزان‌ترین برنامه‌های سرمایه گذاری برای مهاجرت به اروپا است. با سرمایه گذاری حداقل 250 هزار یورویی می‌توان 5 سال اقامت موقت لتونی را بدست آورد و بعد آن را به اقامت دائم تبدیل کرد. اگر واجد شرایط این نوع اقامت لتونی نیستید، می‌توانید شرایط اقامت بلغارستان از طریق سرمایه گذاری ، اقامت قبرس از طریق سرمایه گذاری ، اقامت ایرلند از طریق سرمایه گذاری را بررسی کنید.

شرایط متقاضی

  • عدم سوء پیشینه
  • برخورداری از سلامت خوب
  • اثبات تمکن مالی
  • داشتن بیمه درمانی  

برنامه‌های سرمایه گذاری اقامت لتونی

3 سرمایه گذاری برای برنامه ویزای طلایی لتونی به شرح زیر است:

سپرده‌های بانکی

سرمایه گذار باید مبلغ 300 هزار یورو را به حساب بانکی لتونی که به مدت 5 سال توسط دولت مهر و موم می‌شود، پرداخت کند. این سرمایه گذاری بعد از 5 سال قابل استرداد است.

سرمایه گذاری املاک

سرمایه گذار باید یک ملکی به ارزش حداقل 275 هزار یورو در داخل لتونی خریداری کند و آن را به مدت 5 سال حفظ نماید

کسب و کار

ایجاد کنسرسیوم از شرکای تجاری، که هر کدام از آنها حداقل 200 هزار یورو به پروزۀ مورد تایید دولت لتونی اختصاص دهند. کسب و کار هم باید برای 5 سال حفظ شود.
 

اقامت دائم لتونی

بعد از 5 سال از اقامت لتونی به صورت موقت، می‌توان درخواست اقامت دائم داد. در این صورت متقاضی باید آزمون زبان بدهد و حداقل 4 سال از 5 سال گذشته را در لتونی زندگی کرده باشد.

شهروندی لتونی

تابعیت لتونی را می‌توان بعد از 10 سال اقامت قانونی در لتونی بدست آورد.برای اخذ تابعیت لتونی باید به زبان کشور لتونی تسلط داشته باشید، قانون اساسی و سرود کشور را بلد باشید، اطلاعات خوبی در مورد تاریخ و فرهنگ لتونی داشته باشید. برای این منظور از متقاضی آزمونی گرفته می‌شود و با انتخاب خود متقاضی می‌تواند کتبی یا شفاهی باشد. تست کتبی 18 سؤال است که 10 سؤال مربوط به تاریخ و 8 سؤال مربوط به قانون اساسی لتونی است. سرود ملی را هم متقاضی یا باید از حفظ بخواند یا آن را بنویسد. همچنین آزمون زبان هم از 4 بخش شنیدن، خواندن، نوشتن و صحبت کردن تشکیل شده است.
 

مزایای اقامت لتونی

  • اجازه دسترسی و سفر به منطقه شینگن
  • عدم نیاز به حضور فیزیکی
  • بدون مالیات بر درآمد جهانی متقاضی. نرخ مالیات بر درآمد شخصی در لتونی 23 درصد است.
  • بدون نیاز به مدرک زبان
  • اقامت لتونی شامل همسر و فرزندان متقاضی تا 18 سالگی می‌شود.
  • روند فرآیند 2 الی 4 ماه است.
  • افتتاح حساب بانکی و اجازۀ کار در لتونی
  • هدف نهایی سرمایه گذار تبدیل شدن به یک شهروند لتونی است که در این صورت از مزایای زیر برخوردار می‌شود:
  • سفر آزادانه در اتحادیه اروپا
  • حق کار و زندگی بدون محدودیت در هر کشور اتحادیه اروپا از جمله فرانسه، آلمان، اسپانیا، ایتالیا، سوئد و هلند
  • پاسپورت قوی و قدرتمند لتونی سفر بدون ویزا به 165 کشور جهان را می‌دهد از جمله کشورهای اروپای غربی مانند بریتانیا و ایرلند، اروپای شرقی، اوراسیا، کشورهای آمریکایی و استرالیا
  • برخورداری از مراقبت‌های بهداشتی عالی
  • اقتصاد رو به رشد و نظام مالیاتی مطلوب لتونی

    در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح نمایید در بخش نظرات پاسخی دریافت نخواهید کرد.

    جهت ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید