اقامت نیوزلند از طریق سرمایه گذاری
امتیاز 3.38/5
مشاهده : 44 مرتبه
16 اسفند، 1397
مریم فهیمی
بی شک کشور نیوزیلند که با نام مستعار "Aotearoa" سرزمین ابرهای سفید شناخته می‌شود، یکی از زیباترین و خوش عکس‌ترین کشورها در جهان خواهد بود، جزیره ای کوچک که بیش از 4.5 میلیون جمعیت را در خود جای داده است. کشور نیوزلند طبق رتبه بندی سال 2015 رتبه 9 ام را در بین 187 کشور دنیا از نظر شاخص‌های توسعه انسانی به خود اختصاص داد. نیوزلند کشوری است که سیستم آموزشی قوی و خدمات درمانی خوبی را به شهروندان خود ارائه می‌دهد. دریافت اقامت نیوزلند بی شک فواید زیادی دارد. یکی از راه‌های اخذ اقامت نیوزلند ، از طریق سرمایه‌گذاری می‌باشد. به همین منظور دو برنامه سرمایه گذاری در نظر گرفته شده است. اگر واجد شرایط این نوع اقامت نیوزلند نیستید، می‌توانید اقامت ایتالیا از طریق سرمایه گذاری ، اقامت ایرلند از طریق سرمایه گذاری ، شهروندی قبرس از طریق سرمایه گذاری را بررسی کنید.

سرمایه گذاری های قابل قبول

سرمایه گذاری در جهت کمک به اقتصاد نیوزلند می‌باشد. بنابراین سرمایه گذاری هایی که به منظور افزایش سرمایه برای متقاضی می‌باشند، قابل قبول نیست.
  • اوراق قرضه صادر شده توسط دولت نیوزلند
  • اوراق قَرضه صادر شده توسط شرکت‌های نیوزلند در بازار اوراق بهادار (NZDX)
  • اوراق قرضه توسط بانک‌های ثبت شده نیوزلند
  • اوراقِ قرضه در شرکت‌های مالی
  • سهم در بانک‌های ثبت شده نیوزلند
  • توسعه املاک مسکونی
  • توسعه ملک تجاری
  • سرمایه گذاری نامتعارف یا سرمایه گذاری شبکه‌ای
  • سرمایه گذاری بشردوستانه
  • سرمایه گذاری در شرکت‌های خصوصی یا دولتی نیوزلند

برنامه سرمایه گذاری اول

اگر شما 10 میلیون دلار برای سرمایه گذاری در طی یک دورۀ 3 ساله داشته باشید، می‌توانید برای اقامت نیوزلند اقدام کنید.
  • بدون محدودیت شرایط سنی
  • بدون پیش نیاز زبانی
  • بدون نیاز به سوابق تجاری و کسب وکار

برنامه زمان بندی و شرایط ویزا

  • نیازی به ایجاد ابراز علاقه (EOI) نیست، شما می‌توانید مستقیماً درخواست خود را برای مهاجرت به نیوزلند دهید.
  • تاییدیه درخواست برای برنامه مهاجرتی بستگی به کیفیت اطلاعات مندرج در پرونده شما و همچنین بررسی‌های امنیتی و بررسی سلامت شما دارد و معمولاً 3 ماهه دریافت می‌گردد.
  • تاییدیه برنامه سرمایه گذاری می‌تواند قبل از ارسال و اقدام سرمایه گذاری انجام شود، اما برای دریافت ویزای اقامت نیوزلند باید انتقال سرمایه و سرمایه گذاری انجام شود. بعد از این اقدام دریافت ویزا در زمان 2 تا 4 هفته امکان پذیر می‌باشد.
  • سرمایه گذاران می‌توانند در زمان 2 سال اولیه سرمایه گذاری خود آزادانه به نیوزلند و سایر کشورها سفر کنند. متقاضی اصلی باید در 2 سال اول یا 3 سال اول ( با توجه به نوع سرمایه گذاری) جمعا 44 روز در نیوزلند حضور داشته باشند. البته در بعضی حالات این مقدار متفاوت می‌باشد.
  • اگر در تمامی شرایط و پیش نیازهای لازم برای 2 سال اول سرمایه گذاری توسط متقاضی رعایت شده باشد، می‌تواند برای 2 سال بعدی به داخل و خارج از نیوزلند سفر کند.
  • در صورتی که تمامی شرایط لازم تا پایان سال سوم رعایت گردد، متقاضی و خانواده او می‌توانند درخواست اقامت دائم نیوزلند را دهند و پاسپورت آن را دریافت کنند.

برنامه سرمایه گذاری دوم

سرمایه گذاری انجام شده 3 میلیون دلاری باید در بخش‌های تایید شده سرمایه گذاری شود و همچنین می‌بایست به مدت 4 سال تداوم یابد.
  • دانش زبان انگلیسی برای متقاضی و اعضای خانواده‌اش لازم می‌باشد. شما می توانید با ارائه مدرک زبان آیلتس با نمره کل حداقل 3 دانش پایه در زبان انگلیسی را اثبات کنید.
  • حداکثر سن متقاضی 65 سال
  • داشتن حداقل 3 سال تجربۀ مدیریتی و کسب و کار

برنامه زمان بندی و شرایط ویزا

  • در این حالت بر خلاف حالت قبلی سرمایه گذاری نیاز به ابراز تمایل (Expression of Interest) می‌باشد، که شامل اطلاعات شخصی، سوابق کاری و سرمایه گذاری است.
  • در صورت تایییدیه EOI، سرمایه گذار و همسر او می‌توانند برای شهروندی و اقامت نیوزلند درخواست دهند. دعوت از آنها معمولاً طی 2 هفته بعد از پذیرش EOI می‌باشد.
  • هنگامی که از متقاضی برای درخواست شهروندی، دعوت صادر شد، او می‌تواند در طی زمان 4 ماه درخواست خود را ارائه دهد.
  • تاییدیه درخواست نیز معمولاً بین 3 تا 6 ماه طول می‌کشد، که البته بستگی به کیفیت پرونده، بررسی‌های امنیتی و بررسی سلامت سنجی متقاضی دارند.
  • درخواست ویزا نیز بعد از انتقال پول و سرمایه گذاری امکان‌پذیر می‌باشد، که در صورت تاییدیه طی زمان 2 تا 4 هفته صادر می‌گردد.
  • سرمایه گذاری انجام شده باید حفظ شود و در پایان سال دوم و چهارم درخواست اقامت نیوزلند مورد نیاز می‌باشد.
  • سرمایه گذار باید در سال دوم، سوم و چهارم سرمایه گذاری در هر سال 146 روز در نیوزلند اقامت داشته باشد.

اخذ پاسپورت نیوزلند از طریق سرمایه گذاری

متقاضیان و سرمایه گذاران که پیش نیازهای سرمایه گذاری را رعایت کرده باشند و مجموعاً 1350 روز در نیوزلند در طول 5 سال اقامت داشته باشند، در صورتی که هر ساله حداقل 240 روز در این کشور حضور داشته باشند، می‌توانند برای دریافت پاسپورت نیوزلند اقدام کنند.

مزایای اقامت نیوزلند

  • شهروندان و دارندگان پاسپورت نیوزلند می‌توانند بدون نیاز به ویزا به 172 کشور دنیا سفر کنند.
  • استانداردهای بالای زندگی، دارای ملیت با فرهنگهای متفاوت و تراکم جمعیتی پایین
  • شرایط سیاسی، اجتماعی و اقتصادی پایدار
  • دارای کمترین فساد در بین کشورهای دنیا
  • دارای شبکه مالیاتی منسجم و پایدار
  • به همراه بردن همسر و فرزندان وابسته تا 24 سال
  • با ویزای اقامت نیوزلند از طریق سرمایه گذاری حق زندگی، کار و تحصیل در نیوزلند را دارید.