اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری
امتیاز 4.06/5
مشاهده : 5069 مرتبه
17 فروردين، 1398
مریم فهیمی
پرتغال در شبه جزیره ایبری در جنوب غربی اروپا واقع شده است. در شمال و شرق با اسپانیا همسایه است و در غرب و جنوب به اقیانوس آتلانتیک می‌رسد. خط ساحلی پرتغال بیش از 800 کیلومتر است. پرتغال کشوری دموکراتیک است و رئیس جمهور، قدرتمندترین شخصیت کشور است که برای مدت 5 سال انتخاب می‌شود. رئیس دولت، نخست وزیر این کشور است. اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری برای افرادی که به دنبال محلی جدید برای زندگی و اقامت اروپا هستند، گزینه‌ای بسیار مناسب است. اگر چه پرتغال در مقایسه با اسپانیا توجه کمتری را به خود جذب می‌کند ولی در عین حال مزیت‌های زیادی برای افرادی که قصد اقامت در پرتغال را دارند ارائه می‌کند. اولین مجوز اقامت برای سرمایه گذار برای یکسال صادر می‌شود، سپس برای مدت 2 سال، و دوباره دو سال دیگر تمدید می‌شود. در صورتی که واجد شرایط این نوع اقامت پرتغال نیستید، شرایط اقامت بلغارستان از طریق سرمایه گذاری ، اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری ، شهروندی سنت لوسیا ، شهروندی مولداوی را بررسی کنید.

شرایط متقاضی

  • داشتن حداقل 18 سال سن
  • بدون سابقه کیفری
  • داشتن بیمه درمانی
  • سرمایه گذاری خارج از پرتغال
  • اقامت 7 روز در سال در پرتغال

فرآیند دریافت مجوز اقامت پرتغال

  • جمع آوری مدارک
  • سفر به پرتغال و انتخاب سرمایه گذاری
  • مراجعه به ادارۀ خدمات مهاجرت برای انگشت نگاری، گرفتن عکس و داده‌های بیومتریک
  • پرداخت وجه مورد نیاز سرمایه گذاری در حساب متقاضی در پرتغال
  • ارسال درخواست به ادارۀ مهاجرت پرتغال
  • تصویب درخواست
  • صدور کارت اقامت

برنامه‌های سرمایه گذاری اقامت پرتغال

دریافت اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری از روش های زیر امکان پذیر می باشد.

سرمایه گذاری در املاک

  • خرید زمین و ملک جدید به ارزش حداقل 500 هزار یورو
  • بازسازی ساختمان هایی با زمان بیش از 30 سال در مناطق شهری با ارزش حداقل 350 هزار یورو

سرمایه گذاری نقدی

  • سرمایه گذاری به میزان حداقل 350 هزار یورو برای کارهای تحقیقاتی در مراکز خصوصی و دولتی
  • سرمایه گذاری به میزان حداقل 250 هزار یورو برای سرمایه گذاری و حمایت در کارهای هنری- بازسازی میراث ملی
  • سرمایه گذاری به میزان 500 هزار یورو و بیشتر برای خرید سهام در صندوق های سرمایه گذاری یا سرمایه گذاری ریسکی
  • انتقال سرمایه با ارزش حداقل 1 میلیون یورو

سرمایه گذاری در اشتغال زایی

ایجاد حداقل 10 شغل

هزینه‌های اقامت پرتغال

علاوه بر هزینه‌های خرید املاک، هزینه‌های اضافی زیر هم باید پرداخت شود.
 
مالیات جابجایی ملک (IMT) تا 8 درصد (بسته به قیمت ملک خریداری شده)
مالیات سالانه ملک (IMI) 0.3 درصد الی 0.8 درصد
مالیات و عوارض اضافه سالیانه شهرداری (AIMI)        0.4 درصد الی 0.7 درصد
عوارض تمبر 0.8 درصد
بررسی مراحل اقامت خانواده 81.10 یورو
 
 
هزینه های جاری حین دوره اقامت دائمی اتحادیه اروپا (مقامات SEF)
 
کارت اقامت دائمی جدید (ARI) به ازای هر عضو خانواده 5202.60 یورو
تمدید 12 تا 36 ماهه 2601.30 یورو
تمدید 36 تا 60 ماهه 2601.30 یورو
اقامت دائم 60 تا 84 ماهه  2601.30 یورو
 

اقامت دائم پرتغال

پس از پنج  سال دارا بودن اقامت پرتغال به روش قانونی (تنها سالی یک هفته حضور فیزیکی نیاز است) می توانید به ترتیب برای اخذ اقامت دائم پرتغال یا تابعیت و پاسپورت پرتغال اقدام نمایید. درخواست مجوز اقامت دائم پرتغال باید به اداره مهاجرت پرتغال SEF ارائه گردد و تحت قوانین اتباع خارجی، اقامت دائم پرتغال به افرادی که دارای شرایط زیر باشند اعطا خواهد شد:
  • داشتن مجوز اقامت موقت پرتغال که در مورد برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال حداقل ۵ سال است
  • در طی این پنج سال فرد نباید به انجام جرمی متهم شده باشد که مجازات آن حبس به مدت بیش از یک سال باشد
  • داشتن تمکن مالی کافی
  • مدرک زبان پرتغالی در سطح مقدماتی

شرایط حضور فیزیکی برای کارت اقامت دائم پرتغال

 با این حال کارت اقامت باید هر ۵ سال یک بار یا هنگامی که تغییری در مشخصات فرد به وجود می آید، تمدید شود. کارت اقامت دائم پرتغال، حداقل شرط اقامت در پرتغال ندارد اما چنانچه دارنده اقامت دائم پرتغال بدون توجیه قابل قبولی به مدت ۲۴ ماه متوالی یا ۳۰ ماه غیر متوالی ظرف سه سال خارج از پرتغال باشد، ممکن است مجوز اقامت دائم او باطل شود. قانون به صراحت اقامت خارج از پرتغال برای هر مدت زمانی در کشور مبداء شخص به منظور انجام فعالیت های حرفه ای، کارآفرینی، فرهنگی یا اجتماعی را قابل قبول می پندارد. در عمل اداره مهاجرت پرتغال فقط از متقاضی می‌خواهد که مدرکی دال بر اقامت در پرتغال یا توجیهی بر غیبت خود از پرتغال در هنگام تمدید کارت پس از ابطال آن ارائه نماید. چنانچه متقاضی جهت تمدید کارت اقامت دائم خود پیش از تاریخ ابطال آن اقدام نماید، شرایط حداقل حضور در پرتغال جای نگرانی ندارد.
 

مزایای اقامت پرتغال

  • اقامت در کشورهای عضو اتحادیه اروپا
  • اقامت اتحادیه اروپا در 45 روز، تابعیت بعد از 6 سال
  • جابجایی آزادانه در کشورهای شینگن
  • تنها ۷ روز بازدید در سال از پرتغال، یکی از کمترین مدت ها در کشورهای عضو اتحادیه اروپا
  • هیچ نیازی به لغو شهروندی فعلی شما و اطلاع رسانی به کشورتان در مورد تابعیت جدید شما نیست
  • دارای رتبه ۴ در زمینۀ سفر بدون ویزا بعد از انگلستان و ایالات متحده اما بدون نیاز به اقامت ۶ ماه در سال
  • این برنامه مطابق قانون بوده و سال ۲۰۰۷ از طرف دولت تضمین شده است

    در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح نمایید در بخش نظرات پاسخی دریافت نخواهید کرد.

    جهت ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید