اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری
امتیاز 4.17/5
مشاهده : 5073 مرتبه
17 فروردين، 1398
مریم فهیمی
کشور اسپانیا در جنوب غربی اروپا و شبه جزیره ایبریا واقع شده است. پرتغال تنها کشور همسایه اسپانیا در این شبه جزیره است. کوه‌های پیرنه در شمال شرقی اسپانیا مرز طبیعی این کشور با فرانسه و سایر کشورهای اروپایی است؛ همین امر باعث شده که اسپانیا از بسیاری از حوادث و وقایع قاره اروپا دور بماند. ۹۷ درصد جمعیت اسپانیا مسیحی هستند. از این نظر، اسپانیا بعد از ایتالیا  – که مقر استقرار پاپ است –  بیشترین میزان کاتولیک ها را دارد. این کشور به ۱۱ قلمرو سراسقف نشین و ۵۲ قلمروی دستیار اسقف نشین تقسیم می شود. اسپانیا عضو سازمان‌های بین‌المللی مهم مانند سازمان ملل، شورای اروپا (OEC) و (OEI)، ناتو، OECD، WTO و سازمان‌های دیگر است. اگر واجد شرایط این نوع اقامت اسپانیا نیستید، می‌توانید اقامت بلغارستان از طریق سرمایه گذاری ، شهروندی سنت لوسیا ، شهروندی مالتا ، شهروندی قبرس را بررسی کنید.

شرایط متقاضی

  • داشتن حداقل 18 سال سن
  • بدون سابقه کیفری
  • اقامت در اسپانیا به مدت 7 روز در سال
  • داشتن بیمه درمانی از یک شرکت بیمه مجاز در اسپانیا
  • مبلغ سرمایه گذاری‌های انجام شده خارج از اسپانیا باشد

مراحل دریافت مجوز اقامت اسپانیا

  • انتخاب گزینه سرمایه گذاری
  • تهیه اسناد و مدارک
  • ارسال درخواست به وزارت کشور اسپانیا
  • بررسی اسناد
  • دریافت کارت اقامت

برنامه‌های سرمایه گذاری اقامت اسپانیا

گزینه‌های سرمایه گذاری برای اخذ مجوز اقامت دائم در اسپانیا به صورت زیر می‌باشد:

سرمایه گذاری در املاک

خرید هرگونه ملک در اسپانیا حداقل به ارزش 500 هزار یورو برای این گزینه در نظر گرفته شده است. سرمایه گذار باید این ملک را برای 5 سال حفظ کند. ۵۰۰ هزار یورو سرمایه می تواند صرف خرید چند ملک شود و محدودیتی در تعداد املاک نیست.

سرمایه گذاری در سهام شرکت یا سپردۀ بانکی

سرمایه گذاری حداقل یک میلیون یورویی به صورت سهام در یک شرکت اسپانیایی یا داشتن سپرده بانکی به مبلغ حداقل یک میلیون یورو در یکی از بانک‌های اسپانیا برای این گزینه تعریف شده است.

سرمایه گذاری در اوراق قرضه دولتی

سرمایه گذاری حداقل دو میلیون یورویی به صورت خرید اوراق قرضه دولتی یکی دیگر از برنامه‌های سرمایه گذاری اقامت اسپانیا می‌باشد. سررسید اوراق قرضۀ دولتی 5 ساله است.

سرمایه گذاری در کسب و کار

سرمایه گذار باید یک پروژۀ کسب و کار حداقل یک میلیوم یورویی را ایجاد کند و این پروژه باید نظر دولت را به خود جلب کند. مدت زمان پروژه مشخص نشده است.

اقامت دائم اسپانیا

در ابتدا شما یک اقامت موقت دو ساله دریافت خواهید کرد که از آن پس قابل تمدید است. نیازی به زندگی در اسپانیا نیست، تنها باید سالی یک بار به اسپانیا سفر کنید. بعد از پنج سال در صورتی که ملک خریداری شده در اسپانیا را نفروخته باشید و سالانه ۶ ماه را در اسپانیا گذرانده باشید، اقامت دائم اسپانیا را دریافت خواهید کرد. در صورتی که سالی شش ماه را در اسپانیا نمانده باشید تنها می توانید اقامت موقت خود را با شرط نگاه داشتن ملک تمدید نمایید و به اقامت دائم منجر نخواهد شد.
 

مزایای اقامت اسپانیا

  • شما می‌توانید به طور مستقیم از کشور مبدأتان به هر یک از کشور منطقه شینگن از جمله انگلستان سفر کنید
  • بدون نیاز به اقامت در اسپانیا
  • روند سریع مسیر (2 الی 3 ماه)
  • دسترسی به آموزش عالی و مراقبت‌های پزشکی برای خود و خانواده‌تان
  • برنامه ویزای طلایی اسپانیا برای همۀ ملیت‌ها می‌باشد
  • برنامه ویزای طلایی ممکن است منجر به شهروندی اسپانیا و گذرنامۀ اسپانیایی شود
  • اسپانیا یک کشور بسیار پیشرفته است که از کیفیت بالای زندگی و ثبات سیاسی، محیط طبیعی زیبا و آب و هوای آفتابی مدیترانه‌ای برخوردار است
  • باز کردن حساب‌های بانکی و گسترش سرمایه گذاری در سراسر جهان

    در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح نمایید در بخش نظرات پاسخی دریافت نخواهید کرد.

    جهت ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید