اقامت سوئیس از طریق سرمایه گذاری

امتیاز 4.43/5
ardate 16 اسفند، 1397
اقامت سوئیس از طریق سرمایه گذاری
کشور سوئیس از مطلوب‌ترین کشورها برای مهاجرت محسوب می‌شود. این کشور در قالب ایالت‌های مختلف که به آنها کانتون می‌گویند اداره می‌شود و قوانین در هر کانتون ممکن است با کانتون دیگر متفاوت باشد. سوئیس مشتاق این است که نه تنها شرکت‌های بزرگ، بلکه شرکت‌های کوچک و متوسط و کارآفرینان خصوصی را نیز جذب کند. سوئیس در تجارت، دوستانه رفتار می‌کند و برای هر نیاز و انتظاری، راه‌حلی ارائه می‌دهد، 26 منطقه در سوئیس، فرصت‌های زیادی را در اختیار شرکت‌ها قرار می‌دهد، که هر کدام از این مناطق، مزایای خاص خود را دارد. سیستم مالیاتی سوئیس، منطبق بر شهرت این کشور در زمینه‌های مالی و تجارت بین المللی است. اخذ اقامت سوئیس از طریق سرمایه گذاری بین 3 تا 4 ماه به طول می‌انجامد. اگر واجد شرایط این نوع اقامت سوئیس نیستید، می‌توانید اقامت بلغارستان از طریق سرمایه گذاری ، اقامت اوکراین ، اقامت موناکو از طریق سرمایه گذاری را مطالعه کنید.

شرایط اصلی دریافت مجوز اقامت سوئیس

  • شغل و حرفه ای در سوئیس نداشته باشد.
  • در ده سال اخیر در سوئیس سکونت نداشته است.
  • قبلا تابعیت سوئیس را نداشته باشد.
  • بدون محدودیت سنی برای شهروندان اتحادیه اروپا
  • داشتن محل سکونت اجاره‌ای یا خریداری شده در سوئیس
  • بیش از 18 سال سن داشته باشد. برای متقاضیان پرداخت مالیات سن باید بیش از 55 سال باشد.
  • بدون سابقه کیفری و شرایط اخلاقی خوب باشد.

برنامه سرمایه گذاری اقامت سوئیس

برای اخذ اقامت سوئیس دو نوع سرمایه گذاری وجود دارد. برای سرمایه گذاران و تجار معمولاً روش ثبت شرکت پیشنهاد می‌شود، در حالی که روش پرداخت مالیات عموماً برای ثروتمندان و بازنشستگان توصیه می‌شود.

سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت

سرمایه گذاران می‌توانند در سوئیس شرکت ثبت کنند و از این طریق اقامت سوئیس را کسب نمایند. البته شرکت ثبت شده باید در اقتصاد سوئیس تاثیر مثبت داشته باشد و برای شهروندان سوئیسی ایجاد شغل نماید. همچنین حجم معاملات تجاری باید به حداقل ۱ میلیون فرانک سوئیس یا بیشتر برسد. از این طریق می‌توان اقامت دائم و در نهایت پاسپورت سوئیس را اخذ نمود. موضوع حائز اهمیت این است که هیچگونه محدودیتی در خصوص ملیت افرادی که به عنوان سهامدار در شرکت استخدام می‌شوند وجود ندارد.

سرمایه گذاری از طریق پرداخت مالیات

می‌توان از طریق پرداخت سالیانه مالیات به دولت سوئیس اقامت این کشور را اخذ نمود. حداقل میزان پرداخت مالیات در این روش 150 هزار فرانک می‌باشد، که البته در برخی از کانتون‌های سوئیس می‌تواند مبلغ بیشتری باشد. این مبلغ در برخی کانتونها می تواند تا یک میلیون فرانک نیز باشد. مجوز اقامت سوئیس در این روش تحت عناوین خاصی اعطا می‌شود: بازنشستگی، ثروتمندان و کارفرمایان. لازم به ذکر است در این روش نیازی نیست که منبع پول خود را نشان دهید.
 
اقامت سوئیس از طریق سرمایه گذاری

تابعیت سوئیس

خارجیان مقیم سوئیس پس از 12 تا 15 سال اقامت در سوئیس می‌توانند برای اخذ تابعیت آن اقدام کنند. البته اخذ تابعیت ملزم به دانستن زبان محلی و ادغام با شهروندان سوئیسی و شناخت فرهنگ سوئیس می‌باشد. کشور سوئیس اجازه تابعیت دوگانه می‌دهد، بنابراین می‌توانید تابعیت قبلی خود را حفظ کنید و تابعیت سوئیس را نیز اخذ نمایید.

مزایای اقامت سوئیس

  • با سرمایه گذاری در سوئیس امکان سفر به کشورهای حوزۀ شینگن را خواهید داشت.
  • از امن‌ترین روش‌های سرمایه گذاری در اتحادیه اروپا است.
  • تقریباً محدودیت سنی ندارد.
  • امکان ادامۀ تحصیل برای فرزندان و خانوادۀ شخص متقاضی در اروپا وجود دارد.
  • موقعیت کار و زندگی در اروپا با سطح کیفیت بالا
  • امکان اخذ اقامت دائم
  • از آزادی‌های فردی و حریم خصوصی بهره‌مند خواهید بود.
  • کشوری ایده آل برای بازنشستگان و ثروتمندان
  • امکان خرید یا سرمایه گذاری در املاک

نظرات شما

در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید.

ثبت دیدگاه
پشتیبانی واتس اپ