اقامت تمکن مالی اروپا

امتیاز 4.83/5
view مشاهده : 6045 مرتبه
ardate 21 فروردين، 1398
اقامت تمکن مالی اروپا

اقامت تمکن مالی اروپا

شهروندان کشورهای غیر اتحادیه اروپا که از لحاظ اقتصادی مستقل هستند، واجد شرایط دریافت مجوز اقامت تمکن مالی اروپا هستند، اگر منابع کافی در سطح درآمد سالانه ثابت داشته باشند تا بتوانند هزینه های زندگی خود را پوشش دهند. اقامت تمکن مالی اروپا بدین صورت است که، بدون این که کار یا فعالیت اقتصادی یا سرمایه گذاری مستقلی انجام شود.

یونان

  • میزان درآمد ماهانه باید 2000 یورو باشد که برای همسر متقاضی 400 یورو و برای هر فرزند 300 یورو اضافه می شود.
  • تمکن مالی حداقل به مدت 24 ماه
  • آسانی دریافت روادید نقاط مختلف جهان از جمله آمریکا و کانادا و انگلیس
  • سریعترین و آسان ترین روش گرفتن مجوز اقامت شینگن در اتحادیه اروپا
  • مدت زمان پردازش پروسه دو ماه و نیم می باشد.
  • وجود نداشتن محدودیت سنی
  • اجازه دریافت اقامت از طریق تمکن مالی دو ساله می باشد.

فرانسه

  • میزان درآمد ماهیانه باید 1184 یورو باشد.
  • روش تمکن مالی فرانسه، ساده ترین و سریع ترین روش اخذ اقامت فرانسه می باشد.
  • اقامت فرانسه از طریق تمکن مالی فاقد ریسک می باشد.
  • عدم وجود محدودیت سنی برای متقاضیان
  • عدم نیاز به سطح زبان
  • اجازه دریافت اقامت از طریق تمکن مالی یک ساله می باشد و قابل تمدید است.
  • تمدید آسان و سریع اقامت
  • سفر به تمامی کشورهای عضو اتحادیه شینگن بدون نیاز به ویزا
  • افرادی که به مدت حداقل 5 سال در فرانسه اقامت داشته باشند، می توانند برای دوره 10 ساله اقامت خود را تمدید کنند.

اسپانیا

  • داشتن درآمد حداقل 2500 یورو در ماه که برای همسر متقاضی 1000 یورو و برای هر فرزند 500 یورو اضافه می شود. (حداقل درآمد سرپرست یک خانواده 4 نفره باید 4500 یورو باشد).
  • آزادی سفر بدون محدودیت در تمامی کشورهای حوزه شینگن
  • امکان بازکردن حساب بانکی در اروپا و دریافت کارت اعتباری بین المللی
  • اجازه دریافت اقامت از طریق تمکن مالی یک ساله می باشد.
  • معافیت از پرداخت مالیات سالانه
  • امکان تحصیل رایگان فرزندان
  • امکان اخذ تابعیت اسپانیا پس از 10 سال اقامت
  • امکان اخذ اقامت اسپانیا پس از 5 سال زندگی در اسپانیا
  • داشتن تمکن مالی معادل با درآمد یک سال سرپرست خانواده و به ازای هر یک از اعضای خانواده 6500 یورو.
  • نداشتن سابقه کیفری

اتریش 

  • درآمد ماهیانه برای حمایت از خانواد 1800 یورو می باشد که برای همسر متقاضی 900 یورو و برای هر فرزند زیر 18 سال 300 یورو نیز اضافه می شود.
  • داشتن تمکن مالی معادل با درآمد یک سال سرپرست خانواده
  • معاف از پرداخت مالیات سالانه
  • عدم نیاز به هیچ گونه سرمایه گذاری یا ثبت شرکت
  • ساده ترین روش اخذ اقامت اروپا
  • عدم محدودیت سنی
  • امکان سفر به تمامی کشورهای عضو اتحادیه شینگن
  • امکان استفاده از بیمه های پزشکی و درمانی معتبر در عرصه بین المللی
  • دریافت کارت اقامت یک ساله اتریش و قابل تمدید می باشد
  • سهولت در تمدید مجوز اقامت

سوئیس 

  • اجازه دریافت اقامت از طریق تمکن مالی یک ساله می باشد.
  • حداقل درآمد برای حمایت از خود و خانواده باید 2000 یورو باشد.
  • می توانید به راحتی در بانکهای اروپایی و سراسر دنیا حساب باز کنید.
  • معافیات از پرداخت مالیات
  • زندگی در یک کشور امن و دارای ثبات اقتصادی و سیاسی
  • امکان بهره مندی از مزایای تحصیلات رایگان
  • تمدید اقامت سوئیس به آسانی صورت می گیرد.
  • اخذ اقامت سوئیس از طریق تمکن مالی فاقد ریسک است.
  • عدم وجود محدودیت سنی برای متقاضیان
  • عدم نیاز به مدرک زبان
  • امکان سفر به تمامی کشورهای عضو اتحادیه شینگن
  • می توانید به آسانی جهت اخذ ویزای آمریکا، کانادا و انگلستان اقدام کنید.
  • پس از 5 سال اقامت می توانید درخواست تابعیت داشته باشید و پاسپورت دوم را دریافت کنید.

پرتغال 

  • امکان دریافت اقامت دائم پرتغال پس از 5 سال
  • درآمد برای حمایت از خود و خانواده باید 1200 یورو باشد که برای همسر 720 یورو و برای هر فرزند زیر 18 سال 360 یورو اضافه خواهد شد.
  • اجازه دریافت اقامت از طریق تمکن مالی یک ساله می باشد و قابل تمدید می باشد.
  • حق تحصیل رایگان در پرتغال
  • امکان بهره مندی به بیمه سلامت و امکانات بهداشتی
  • امکان سفر به تمامی کشورهای عضو اتحادیه شینگن بدون ویزا
  • عدم نیاز به ثبت شرکت و انجام هیچ فعالیتی
  • عدم نیاز به مدارک زبان
  • بدون هیچ گونه محدودیت سنی
  • تمدید آسان مجوز اقامت پرتغال
  • دسترسی به تمامی حقوق قضایی

ایتالیا 

  • بهره مندی از کلیه امکانات شهروندی نظیر خدمات بیمه ای، حساب بانکی و ...
  • تحصیلات رایگان برای فرزندان
  • اجازه دریافت اقامت از طریق تمکن مالی یک ساله و قابل تمدید می باشد.
  • بعد از گذشت 5 سال می توانید برای اقامت دائم ایتالیا اقدام نمائید.
  • امکان سفر به تمامی کشورهای اتحادیه اروپا بدون نیاز به ویزا
  • مدت زمان پردازش پروسه بین 4 تا 6 ماه به طول می انجامد.
  • عدم نیاز به سطح زبان
  • عدم نیاز به راه اندازی کسب و کار، سرمایه گذاری یا ثبت شرکت
  • سهولت تمدید مجوز اقامت
  • امکان استفاده از بیمه های پزشکی و درمانی معتبر
  • امکان بازکردن حساب بانکی در اروپا و سراسر دنیا
  • معافیت از پرداخت مالیات
  • عدم وجود محدودیت سنی برای متقاضیان

مالتا

  • عدم وجود محدودیت سنی
  • اجازه دریافت اقامت از طریق تمکن مالی یک ساله و قابل تمدید می باشد.
  • امکان سفر به تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا
  • سهولت در تمدید مجوز اقامت
  • امکان استفاده از بیمه های پزشکی و خدمات درمانی
  • بدون محدودیت زمانی برای اقامت مالتا
  • عدم نیاز به ثبت شرکت و راه اندازی تجارت
  • ساده ترین و سریع ترین روش مهاجرت به مالتا از این طریق می باشد.
  • معاف از پرداخت مالیات سالیانه
  • امکان درخواست اقامت دائم اروپا پس از سه سال
 

نظرات شما