اقامت آفریقای جنوبی

امتیاز 4.46/5
ardate 14 اسفند، 1397
اقامت آفریقای جنوبی
 
زندگی در کشور آفریقای جنوبی با توجه به آب و هوا و محیط طبیعی بسیار زیبا  و همچنین وجود افرادی از کشورها و ملیت‌های مختلف می‌تواند لذت بخش باشد، به طوری که از آفریقای جنوبی به عنوان ملت رنگین کمان یاد می‌کنند. این کشور با وجود استقرار در قاره آفریقا، از لحاظ ظاهری بیشتر شبیه به کشورهای اروپایی است و رتبۀ پاسپورت آن ۵۹ بوده و با داشتن آن می‌توانید بدون ویزا به ۹۱ کشور سفر کنید. اخذ اقامت آفریقای جنوبی از روش‌های متفاوتی به دست می‌آید و به صورت کلی این راه‌ها شامل مهاجرت و اخذ اقامت از طریق ازدواج، سرمایه گذاری، کار، تحصیل، پناهندگی و… می‌باشد.
 

اقامت آفریقای جنوبی از طریق سرمایه گذاری

از طریق سرمایه گذاری می توان به کشور آفریقای جنوبی ورود کرده و در نهایت به اقامت و پاسپورت آفریقای جنوبی دست یافت. برای سرمایه گذاری و کسب اقامت و پاسپورت آفریقای جنوبی باید کسب و کاری را در این کشور راه اندازی کرد. به همین منظور باید مبلغ 5 میلیون رند سرمایه اولیه برای کسب و کار راه اندازی شده نشان دهید. منبع این سرمایه باید از بیرون از آفریقای جنوبی باشد. نیاز نیست کاملاً به صورت نقد باشد و می‌تواند شامل ماشین آلات و کالاهای مربوط به کسب و کار شما نیز باشد.
 

شرایط سرمایه گذاری

در صورتی که قصد سرمایه گذاری در آفریقای جنوبی را داشته باشید، باید طرح تجاری که برای اقتصاد این کشور سودمند باشد را ارائه داده، همچنین باید 60 درصد از کارمندان و کارگران شرکت خود را از شهروندان کشور آفریقای جنوبی انتخاب کنید.
 

شرایط دریافت پاسپورت

افرادی که می‌خواهند اقامت دائم را از طریق سرمایه گذاری در آفریقای جنوبی بدست آورند، باید این نکته را به خاطر داشته باشند که این مهم زمانی بدست خواهد آمد که شما گزارش مثبتی از عملکرد کاری خود به دولت آفریقای جنوبی ارائه داده باشید. همچنین باید طبق قوانین تمام مالیات‌ها را سر وقت به اداره مالیات تسلیم کرده باشید. از این روش ابتدا به شما اقامت 2 ساله و سپس اقامت 3 ساله داده می‌شود. در نهایت بعد از 5 سال اقامت دائم و بعد از 8 سال پاسپورت آفریقای جنوبی را دریافت خواهید کرد.
 

اقامت آفریقای جنوبی از طریق تحصیل

تحصیل در دانشگاه های آفریقای جنوبی می‌تواند در نهایت به اخذ اقامت و پاسپورت آفریقای جنوبی ختم شود. کشور آفریقای جنوبی دارای دانشگاه‌های خوبی همچون دانشگاه کیپ تاون، دانشگاه استنلبوش، دانشگاه ویتواترزلند و … می‌باشد که در سطح خوبی از آموزش قرار دارند. اغلب دوره‌های تحصیلی در این دانشگاه ها برگزار می‌شود که به زبان انگلیسی است. هزینه های تحصیل در دانشگاه‌های آفریقای جنوبی را می‌توان حدود 2.500 تا 4.500 دلار در سال دانست. اشخاصی که از طریق تحصیل به این کشور وارد می‌شوند برای دریافت پاسپورت آفریقای جنوبی باید ویزای خود را به ویزای تحصیلی یا ویزاهای تجاری تغییر دهند. در این صورت پس از تحصیل در آفریقای جنوبی به اقامت و در نهایت پاسپورت این کشور دست خواهند یافت.
 

اقامت آفریقای جنوبی از طریق کار

انواع مختلفی از ویزای کار آفریقای جنوبی وجود دارد که به شما اجازه خواهد داد تنها به صورت موقت اقامت این کشور را بدست آورید. از دو طریق می توانند برای اخذ ویزای کار اقدام نمایند در حالت اول شما می توانید در صورت داشتن یک کارفرما و پیشنهاد شغلی برای اخذ اقامت 2 ساله اقدام نمائید. در حالیکه اگر شما کارفرما یا پیشنهاد شغلی نداشته باشید می‌توانید برای ویزای جست و جوی کار اقدام نمایید این ویزا فرصت می‌دهد در مدت زمان مشخصی در کشور حضور داشته باشید و با توجه به مهارتی که دارید در جست و جوی کار باشید و در صورت یافتن کار می‌توانید برای دریافت اقامت بلند مدت درخواست دهید.
 

اقامت آفریقای جنوبی از طریق ازدواج

ازدواج یک شخص از اتباع خارجی با یک شخص که تابعیت آفریقای جنوبی را دارد، می‌تواند منجر به اخذ اقامت شود و برای اخذ اقامت آفریقای جنوبی از این طریق باید شرایط و ضوابط آن را رعایت فرمائید. متقاضی برای ازدواج با یک شخص که شهروند آفریقای جنوبی است یا اقامت دائم دارد می تواند در ابتدا یک ویزای دو ساله دریافت نماید و این ویزا معمولاً 2 یا 3 سال اعتبار دارد. با توجه به این که آفریقای جنوبی از سال 2007 تا 2010 بیش از 7000 ازدواج جعلی را ثبت کرده است و بنابراین شرایط اخذ این ویزا را بسیار سخت نموده است و شما باید مدارکی را جهت اثبات ازدواج رسمی خود ارائه دهید. برای این که بتوانید اقامت خود را به بلند مدت تغییر دهید باید 5 سال از ازدواج شما با شخص تبعه خارجی گذشته باشد.
 

اقامت آفریقای جنوبی از طریق پناهندگی

کشور آفریقای جنوبی هر ساله میزبان هزاران نفر پناهجو و پناهنده به خصوص از دیگر کشورهای آفریقایی است و درخواست پناهندگی تنها از سوی اشخاصی پذیرفته می‌شود که در خاک آفریقای جنوبی هستند، این درخواست باید به دفتر پذیرش پناهندگی که در چهار شهر کیپ تاون، ماراباستد، مسینا و دوربان مستقر است ارائه شود و باید مجوز پناهندگی که برای ۱۴ روز است دریافت دارد. سپس فرد باید فرم  BI-1590  را در دو نسخه تکمیل نماید، در این زمان افسر پذیرش پناهندگی مصاحبه‌ای با متقاضی انجام می‌دهد و هویت او و وابستگانش را که با او به این کشور آمده‌اند و دلایل درخواست را می‌پرسد و روز دیگری را برای دریافت تاییدیه رسمی تصمیم مربوطه تعیین می کند.
 

زمان‌های پاسخگویی به پناهندگان

دفاتر پذیرش پناهندگی (RRO) روزهای خاصی را برای پاسخگویی به پناهندگان تعیین نموده‌اند. برای افرادی که اهل شرق قاره آفریقا هستند روزهای دوشنبه و سه شنبه، برای افرادی که از غرب آفریقا آمده‌اند روزهای پنجشنبه و برای افرادی از باقی نقاط دنیا مثل آسیا آمده‌اند، روزهای جمعه، تعیین شده است.
 
موسسه حامی مهاجر هیچ‌گونه خدماتی در زمینۀ پناهندگی انجام نمی‌دهد.

نظرات شما

در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید.

ثبت دیدگاه