اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک

امتیاز 3.78/5
view مشاهده : 5207 مرتبه
ardate 14 اسفند، 1397
اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک
در این مقاله روش سرمایه گذاری اخذ اقامت اسپانیا را پوشش میدهیم. روش های دیگری نیز برای اخذ اقامت اسپانیا فراهم است که در مقالات دیگر سایت آنهارا معرفی خواهیم کرد.
 

اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری

بوسیله خرید ملک با ارزش حداقل پانصد هزار یورو می‌توان اقامت کشور اسپانیا را گرفت. مساحت و موقعیت ملک نکته‌ای قابل توجه برای کشور اسپانیا نبوده و تنها نکته مهم داشتن ارزش پانصد هزار یورویی ملک خریداری شده می‌باشد.
 
قابل توجه است که متأسفانه تعدادی منابع از امکان خرید ملک با مبالغ بسیار پایین‌تر و گرفتن اقامت خبر می‌دهند. قابل ذکر می‌باشد که امکان خرید املاک ارزان‌تر موجود است، ولی برای سرمایه‌گذاری کمتر از پانصد هزار یورو، هیچگونه اقامتی صادر نمی‌گردد.
 

مزایای اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری 

  • سهولت دریافت ویزای نقاط مختلف جهان از جمله امریکا و کانادا و انگلستان
  • عدم محدودیت سنی
  • عدم نیاز به ثبت شرکت و راه اندازی تجارت
  • استفاده از بیمه های پزشکی و درمانی معتبر
  • معاف از پرداخت مالیات سالانه
  • متقاضی، پدر، مادر، همسر و فرزندان زیر 21 سال ایشان از ابتدا مشمول دریافت اقامت دائم می شوند.
  • مدت زمان فرآیند اخذ اقامت کشور اسپانیا بوسیله روش خرید ملک یک ماه است.
  • در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح نمایید در بخش نظرات پاسخی دریافت نخواهید کرد.

  • جهت ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید