اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک

امتیاز 4.49/5
ardate 14 اسفند، 1397
اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک
در این مقاله روش سرمایه گذاری اخذ اقامت اسپانیا را پوشش میدهیم. روش های دیگری نیز برای اخذ اقامت اسپانیا فراهم است که در مقالات دیگر سایت آنهارا معرفی خواهیم کرد.
 

اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری

بوسیله خرید ملک با ارزش حداقل پانصد هزار یورو می‌توان اقامت کشور اسپانیا را گرفت. مساحت و موقعیت ملک نکته‌ای قابل توجه برای کشور اسپانیا نبوده و تنها نکته مهم داشتن ارزش پانصد هزار یورویی ملک خریداری شده می‌باشد.
 
قابل توجه است که متأسفانه تعدادی منابع از امکان خرید ملک با مبالغ بسیار پایین‌تر و گرفتن اقامت خبر می‌دهند. قابل ذکر می‌باشد که امکان خرید املاک ارزان‌تر موجود است، ولی برای سرمایه‌گذاری کمتر از پانصد هزار یورو، هیچگونه اقامتی صادر نمی‌گردد.
 

مزایای اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری 

  • سهولت دریافت ویزای نقاط مختلف جهان از جمله امریکا و کانادا و انگلستان
  • عدم محدودیت سنی
  • عدم نیاز به ثبت شرکت و راه اندازی تجارت
  • استفاده از بیمه های پزشکی و درمانی معتبر
  • معاف از پرداخت مالیات سالانه
  • متقاضی، پدر، مادر، همسر و فرزندان زیر 21 سال ایشان از ابتدا مشمول دریافت اقامت دائم می شوند.
  • مدت زمان فرآیند اخذ اقامت کشور اسپانیا بوسیله روش خرید ملک یک ماه است.

نظرات شما

در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید.

  1. مهدی دولت آبادی
    ۲۷ شهريور، ۱۳۹۸
    سلام می خواستم بدونم که مراحل اخذ این خرید خانه به چه صورت هست ؟
  2. حامی مهاجر در پاسخ مهدی دولت آبادی گفته است :
    ابتدا با دریافت ویزای توریستی سه ماه به اسپانیا سفر کرده و در مدت ویزای خود اقدام به خرید ملک در اسپانیا می نمایید
  1. شهاب احمدی
    ۲۷ شهريور، ۱۳۹۸
    آیا در مدت پنج سال اول که اقامت موقت دارم محدودیت سفر به کشورهای دیگر وجود دارد؟
  2. حامی مهاجر در پاسخ شهاب احمدی گفته است :
    شما بدون هیچ محدودیتی مجاز به سفر به تمامی کشورهای حوزه شنگن هستید. اما اگر بخواهید به خارج از حوزه شنگن سفر کنید،در هر ۱۸۰ روز تنها ۹۰ روز مجاز به سفر هستید.
ثبت دیدگاه