ویزای تمکن مالی اسپانیا

امتیاز 4.52/5
ardate 20 اسفند، 1397
ویزای تمکن مالی اسپانیا
امروزه دریافت اقامت کشور های خارجی از دغدغه های افرادی است که مایلند به خارج از کشور مهاجرت کنند. بصورت تحصیلی یا برای کار و ... . یکی از روش های اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی برای افرادی است که توانایی مالی برای زندگی، بدون کار را دارا هستند. در این مقاله ما به روند دریافت ویزای تمکن مالی اسپانیا می پردازیم.

شرایط اخذ اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی

یکی از شرایط اصلی ویزای تمکن مالی اسپانیا، اعلام منابع مالی کافی و در دسترس برای فرد، سطح قابل قبول زندگی، به تناسب اعضای خانواده متقاضی، در طول مدت اقامت در نظر گرفته شده در اسپانیا بدون انجام کار یا فعالیت های اقتصادی می باشد. از لحاظ رقمی، این بدین معنی است که مبلغ ماهیانه نباید کمتر از 2130 یورو باشد. برای نگهداری از هر یک اعضای خانواده مبلغ 532 یورو اضافه می شود. داشتن سپرده مناسب بانکی سرپرست خانواده به علاوه 6500 یورو به ازای هر یک از دیگر اعضای خانواده از شرایط اخذ اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی می باشد. فرد متقاضی نباید سابقه کیفری در ایران و یا هر کشوری که در آن زندگی کرده است، داشته باشد.
 
 

فرایند ویزای تمکن مالی اسپانیا

برای ویزای تمکن مالی اسپانیا، ابتدا باید به سفارت اسپانیا مراجعه کرده و با ارائه مدارک لازم، درخواست خود را ثبت نمایید. در صورت موافقت با درخواست، ویزای 1 ساله اقامت اسپانیا به شما داده می شود. شما باید تا حداکثر 90 روز پس از دریافت ویزا به اسپانیا سفر نموده و تا 30 روز پس از ورود به اسپانیا، به اداره مهاجرت مراجعه نموده و درخواست دریافت کارت اتباع خارجی نمایید. این اقامت تا پنج سال و در هر نوبت یک تا 2 سال تمدید خواهد شد. ویزای تمکن مالی اسپانیا برای افرادی صادر می شود که به سبب تمکن مالی خوب، نیازی به اشتغال ندارند و این افراد مجاز به فعالیت اقتصادی در اسپانیا نیستند. کل پروسه دریافت ویزای تمکن مالی اسپانیا ممکن است بین 3 الی 6 ماه زمان ببرد.

مدارک مورد نیاز ویزای تمکن مالی اسپانیا

مدارک و اسناد مرتبط باید در کنسولگری مربوط به اسپانیا در کشور محل اقامت متقاضی تایید شوند. اسناد و مدارکی که تایید کننده بودجه مالی می باشد، باید به طور رسمی توسط مقامات مالیاتی اسپانیا تایید شود تا اثبات کنند که فرد از پس هزینه های زندگی در اسپانیا بر می آید.
  • اظهار نامه مالیاتی سالانه مربوط به 3 سال اخیر.
  • گواهی عدم بدهی مالی و انجام تمام تعهدات.
  • وجود املاک و مستغلات تحت مالکیت و یا اجاره بلند مدت در اسپانیا.
  • پاسپورت معتبر (حداقل 1 سال اعتبار).
  • گواهی عدم سوپیشینه.
  • مدارک درآمد به مبلغ لازم.(ماهیانه حداقل 2130 یورو)
  • گواهی سپرده بانکی به مبلغ مورد نیاز.(53300 یورو و به ازای هر نفر 6500 یورو)
  • اجاره نامه ملکی و یا سند ملک در اسپانیا.
  • بیمه درمانی.
  • گواهی آزمایش های پزشکی.
تمامی مدارک باید به زبان اسپانیایی ترجمه رسمی شوند و به تایید سفارت اسپانیا برسند.

تمدید ویزای تمکن مالی اسپانیا

دریافت این نوع مجوز اقامت، به شما حق زندگی در اسپانیا برای یک سال را می دهد. بعد از اتمام دوره یک ساله می توان به مدت 2 سال ویزای تمکن مالی اسپانیا را تمدید کرد. بعد از پایان دو سال می توان 2 سال دیگر این ویزا را تمدید کرد، پس از زندگی 5 ساله ویزای تمکن مالی اسپانیا، شخص می تواند برای دریافت اقامت دائم اقدام کند. باید بدانید که این مجوز اقامت برای مالکانی است که در واقع بیش از شش ماه در هر سال را در اسپانیا زندگی می کنند. زندگی در اسپانیا در این دوره نیاز به رسمیت شناختن و پرداخت مالیات مقیم بیگانه که شامل پرداخت مالیات بر درآمد مطابق با قانون اسپانیا می باشد.
 
 

مزایای ویزای تمکن مالی اسپانیا

  • زندگی و سکونت در اسپانیا.
  • آزادی سفر بدون مرز و محدودیت در تمامی کشورهای حوزه شینگن.
  • امکان بازکردن حساب بانکی در اروپا و دریافت کارت اعتباری بین المللی.
  • امکان تحصیل رایگان فرزندان.
  • معافیت از پرداخت مالیات سالانه.
  • آسان شدن دریافت ویزای دیگر کشورها.
  • امکان اخذ اقامت دائم کشور اسپانیا پس از 5 سال زندگی در این کشور.
  • امکان اخذ تابعیت اسپانیا پس از مدت 10 سال اقامت قانونی.

نظرات شما

در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید.

ثبت دیدگاه