ویزای سرمایه گذاری اسپانیا

امتیاز 3.7/5
view مشاهده : 5069 مرتبه
ardate 19 اسفند، 1397
ویزای سرمایه گذاری اسپانیا
کشور اسپانیا در سال 2013 این نوع ویزا را راه اندازی کرد.شما می توانید در کشور اسپانیا با سرمایه گذاری 500.000 یورو همراه خانواده تان اقامت این کشور را دریافت کنید.ویزای سرمایه گذاری اسپانیا هر دو سال تمدید می شود،بعد از 5 سال می توانید اقامت دائم و بعد از 10 سال شهروندی اسپانیا را دریافت کنید.برای حفظ و تمدید این ویزا نیازی به زندگی در اسپانیا نیست ولی اگر بخواهید اقامت دائم این کشور را به دست آورید باید هر ساله 6 ماه در اسپانیا زندگی کنید.

مزایای ویزای سرمایه گذاری اسپانیا

  1. اقامت در کشور اسپانیا به همراه اعضای خانواده.
  2. امکان سفر بدون ویزا به کشور های حوزه شنگن و اتحادیه اروپا.
  3. امکان بدست آوردن اقامت دائم و شهروندی کشور اسپانیا.

شرایط اخذ ویزای سرمایه گذاری اسپانیا

متقاضی اخذ اقامت اسپانیا باید قبل از درخواست ویزای سرمایه گذاری،سرمایه گذاری خود را در حوزه املاک انجام داده باشد.در هر صورت متقاضی باید در یکی از حساب های بانکی اسپانیا آماده سرمایه گذاری باشد.معمولا متقاضیان برای انتخاب و دیدن ملک یک سفر 3 یا 4 روزه به اسپانیا دارند.

مدارک اخذ ویزای سرمایه گذاری اسپانیا

  • گذرنامه معتبر (حداقل 18 ماه اعتبار).
  • سند ملک خریداری شده.
  • برگه عدم سابقه کیفری.
  • تمکن مالی 500.000 یورویی برای سرمایه گذاری در املاک.
  • بیمه پزشکی و سلامت داشته باشد.
  • سابقه رد شدن ویزا در کشور های شنگن را نداشته باشد.
  • در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح نمایید در بخش نظرات پاسخی دریافت نخواهید کرد.

  • جهت ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید