20% تخفیف مشاوره های تحصیلی حضوری 20% تخفیف مشاوره های تحصیلی

چگونه بورسیه تحصیلی بگیریم؟

چگونه بورسیه تحصیلی بگیریم؟ (شرایط و مدارک)

الآن که مشغول خواندن این مقاله هستید، قطعا تنها دغدغه ذهنی شما، تحصیل در  یکی از دانشگاه‌های خارج از کشور است. اما! ممکن است مسئله دیگری نیز فکر شما را مشغول کرده باشد.
ممکن است میزان هزینۀ زندگی و تحصیل، مانع تحصیل شما در دانشگاه‌های خارج از کشور شده‌ باشد. خب چه باید کرد؟ این اصلا موضوع پیش پا افتاده‌ای نیست که ساده از آن گذر کنیم. 
راه‌حل این مشکل دست ماست! اخذ بورسیۀ تحصیلی
اینجاییم تا به‌طور کامل توضیح دهیم که چطور با دریافت بورسیۀ تحصیلی پا روی رویاهای خود نگذارید و به آرزوی قشنگ‌تان برسید که تحصیل در دانشگاه‌های شگفت‌انگیز جهان است. برنامه امروزمان واقعا شگفت‌انگیز است، وقت را تلف نکنید و سریعا با ما همراه شوید.

شرایط بورسیه تحصیلی

ببینید! درست است که هدف همۀ ما اخذ بورسیه تحصیلی به خارج از کشور است ولی باید همین‌لحظه موضوعی را برایتان شفاف سازی کنیم.
شرایط هر بورسیه تحصیلی فرق دارد. به‌عنوان مثال شرایط بورسیه تحصیلی کانادا با قاعدۀ بورسیه تحصیلی آلمان متفاوت است و برای هر کدام باید روش‌های مختص به خودش را پیمود.

بورسیه تحصیلی کانادا
مثلا شرایط عمومی برای اخذ بورسیه تحصیلی کانادا، داشتن نمرات خوب و مهارت زبان و شرکت در فعالیت‌های فوق‌برنامه است ولی شاید این شرایط برای اخذ بورسیه آلمان قابل قبول نباشد. پس ما نمی‌توانیم از یک قاعدۀ کلی برای هر بورسیه تحصیلی استفاده کنیم.
برخی دانشگاه‌ها به شرط معدل اهمیت می‌دهند. برخی دیگر فقط به کشورهایی خاص بورسیه اعطا می‌کنند و هزاران شرایط متنوع دیگر که مختص به هر رشته و دانشگاه است.
پس! بهتر است، به شرایط دانشگاهی که درخواست می‌دهیم توجه کنیم و مطابق با شرایط آن‌ها درخواست بورسیه خود را ثبت کنیم. با این حال یک‌سری شرایط کلی برای بورسیه تحصیلی وجود دارد که در ادامه با آن آشنا خواهید شد.

شرط سنی بورسیه تحصیلی

این شرط کاملا به نوع بورسیه شما و دانشگاهی که در آن پذیرش می‌شوید بستگی دارد. مثلا شاید شرط سنی برای اخذ بورسیه دانشگاه کانادا 18 سال باشد ولی برای برخی دانشگاه از 16 سالگی آغاز شود.
بنابراین! برای درس خواندن در هر کشوری، باید از شرایط سنی آن باخبر باشید. چطور؟ با مشاوره و کمک کردن از افراد متخصص در این حوزه (بورسیه تحصیلی)

آزمون‌های بورسیه تحصیلی

خب! اینجا صحبت‌مان کمی جدی‌تر می‌شود. به هرحال بحث قبولی شما در آزمون اخذ بورسیه تحصیلی‌ست؛ پس نمی‌توان ساده از آن عبور کرد.

آزمون بورسیه تحصیلی
آزمون ورودی بورسیۀ تحصیلی یک آزمون معمولی نیست. این آزمون برای ارزیابی مهارت‌های مختلف دانشجو گرفته می‌شود. در آزمون اخذ بورسیه خارج از کشور، توانایی حل مسئله و میزان درک منطقی و توانایی فکری شما مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. 
پس با این حساب، مهارت‌های آزمون بورسیۀ تحصیلی را نمی‌توانید ظرف مدت 24 ساعت کسب کنید. به‌عنوان یک دوست، پیشنهادی برایتان داریم. برای‌ عملکرد شما در انجام تمارین، بهتر است در این بازه خواب کافی و تعذیه مناسب و... رعایت کنید تا در مسیر افزایش مهارت‌هایتان موفق‌تر باشید.

راهنمای اخذ بورسیه تحصیلی

توقع ندارید که الان یک برنامه ثابت به شما بدهیم و بگوییم، «خب! هر کجا  که خواستید درخواست بورسیه تحصیلی بدهید، در هر دانشگاه و هر رشته‌ای همین مراحل را سپری کنید و حالا تبریک به شما! بورسیه تحصیلی به شما تعلق گرفت». اگر هم‌چنین توقعی دارید واقعا منصفانه نیست.
درست است! شاید برخی مراحل اخذ بورسیه‌ها در تمام دانشگاه‌ها یکسان باشد، اما حقیقتش را بخواهید نمی‌توان برای تمام بورس‌های تحصیلی خارج از کشور یک رویه را پیش‌رو بگیرید.
به‌طور مثال، شما هنگام انجام مراحل  اخذ بورسیه تحصیلی در ترکیه، آزمون ورودی نمی‌دهید . فقط نیاز به ثبت نام در ترکیه بورسلاری دارید. با این حال! ما در ادامه به برخی نکات مهم برای درخواست بورسیه اشاره خواهیم کرد.

نکات اخذ بورسیه تحصیلی

به‌عنوان اولین کار، باید تحقیق کنید. بله! تحقیق درمورد رشته و دانشگاهی که می‌خواهید به آن درخواست دهید؛ یعنی به‌قولی «مو را از ماست بکشید بیرون». آن‌قدر با دقت درمورد دانشگاه و شرایط بورسیه جست‌وجو کنید که هیچ شکی برای شما باقی ‌نماند.

اخذ بورسیه تحصیلی
سپس معیار‌های واجد شرایط بودن را بررسی کنید. مطمئن شوید که بورسیه مدنظر، شامل حال شما می‌شود. قدم بعدی، کمی زمان‌بر است اما! شانس شما را برای دریافت بورسیه به‌شدت افزایش می‌دهد.
برای هر بورسیه درخواست مختص به آن را بدهید. سعی کنید درخواست خود را بر اساس سوالات و الزامات مطرح شده ثبت کنید. انگیزۀ خود را صادقانه بنویسید و جزئیات لازم را به‌طور کامل مطرح کنید‌.
قدم بعدی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. قبل از ارسال درخواست حتما از شخصی مطمئن کمک بگیرید تا شما را به‌طور کامل راهنمایی کند. این شخص می‌تواند دوست، آشنا یا معلم شما باشد یا تیم حامی مهاجر! بدانید که حامی مهاجر همه‌جا همراه شما هست و شما می‌توانید با خیالی آسوده درخواست بورسیه تحصیلی خود را به کارشناسان حامی مهاجر بسپارید.

مدارک لازم برای اخذ بورسیه تحصیلی

رسیدیم به بخش مهم جمع‌آوری مدارک‌هایتان برای اخذ بورسیه تحصیلی!
بهتر است، تمام توجه‌تان به این قسمت باشد تا در بارگذاری و ارسال مدارک دچار مشکل نشوید و روند کاری‌تان با تاخیر انجام نشود.

  • اولین مرحله: تکمیل فرم درخواست بورسیه است. سپس از پاسپورت/ شناسنامه خود و هم‌چنین برگه ریز نمرات ( دیپلم/لیسانس/...)کپی بگیرید.

توجه داشته باشید گذرنامه شما باید حداقل 6 ماه پس از خروج‌تان اعتبار داشته باشد.

  • در هنگام جمع‌آوری مدرکتان، مدرک زبان انگلیسی یا هر زبان دیگری نیز باید داشته باشید.

این مدارک زبان برای اخذ بورسیه تحصیلی قابل‌قبول است.

  1. زبان انگلیسی: تافل، آیلتس، کمبریج
  2. زبان اسپانیایی: DEDE
  3. زبان فرانوسوی:  DELF یا DALF
  4. زبان آلمانی: TESTDAF  یا DSH

مدارک اخذ بورسیه تحصیلی

یکی دیگر از مدارک لازم، بیانیه هدف یا همان نامۀ انگیزه شما برای اخذ بورسیه تحصیلی است. شما به توصیه‌نامه نیز نیاز دارید. گام بعدی رزومۀ شماست. اگر سابقه‌کاری دارید در فایل رزومه آپلود کنید. اگر هیچ سابقه‌کاری نداشتید، اصلا ایرادی ندارد.
در فایل رزومه، از تجربیات تحصیلی، سرگرمی‌ها، علایق و دستاورد‌هایتان صحبت کنید. هم‌چنین برگه نمرات آزمون‌های استاندار (GAP،GRE ، SATو ..) نیز باید همراه خود داشته باشید.
توجه کنید! در روند اخذ بورسیه ممکن است به مدارک دیگری نیز نیاز داشته باشید. پس بهتر است با شماره 02148000957 تماس بگیرید تا کارشناسان تمام مدارک مورد نیاز شما را برایتان بازگو کنند.

بورسیه تحصیلی در مقاطع مختلف

علاوه بر این‌که برای اخذ بورسیه تحصیلی شرایط مختلفی وجود دارد، ما انواع بورسیه تحصیلی نیز داریم. برخی شرایط را  همین چند لحظه پیش توضیح دادیم حال! می‌خواهیم درمورد  بورسیه تحصیلی در مقاطع مختلف با شما صحبت کنیم. این‌که چطور در مقطع لیسانس، ارشد و دکتری بورسیۀ خود را دریافت کنید.

بورسیه تحصیلی برای لیسانس

بخواهیم با مثال برایتان توضیح دهیم این‌طور است که شما برای بورسیه در ترکیه برای مقطع لیسانس حداقل سنی که باید داشته باشید 21 سال است. درحالی که برخی از بورسیه‌های آمریکا برای مقطع لیسانس با سن 18 سال امکان‌پذیر است.
پس اگر انتخاب شما بورسیه آمریکاست باید با تمام شرایط گرفتن بورسیه تحصیلی آمریکا آشنا باشید و سپس اقدامات لازم را انجام دهید.
ضمنا! برای اخذ بورسیه در این مقطع پیچیدگی‌های کم‌تری وجود دارد؛ مثلا هنگام دریافت بورسیه، از شما ارائۀ مقاله علمی نمی‌خواهند.

بورسیه تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد

روش‌های مختلفی برای اخذ بورسیه تحصیلی در مقطع کارشناسی‌ارشد وجود دارد. روش‌هایی که در ادامه برایتان مثال می‌زنیم، از جمله مواردی است که اکثر دانشگاه‌ها برای دانشجویان ارائه می‌دهند.
توجه کنید! درست است، برخی از روش‌های بورسیه را در بخش پایین برایتان توضیح دادیم ولی حواستان باشد که امکان ارائه برنامه‌های دیگر برای هر دانشگاه وجود دارد.

انواع بورسیه دانشگاهی مقطع کارشناسی ارشد

روش‌های بورسیه هایی دانشگاهی در مقطع کارشناسی ارشد

  • تخفیف فارغ‌التحصیلان: بورسیه تخفیف فارغ‌التحصیلان شامل دانشجویان ارشدی می‌شود که قبلا مدرک کارشناسی خود را در همان دانشگاه انتخابی دریافت کرده‌اند. البته برای دانجشویان دیگر نیز اعطا می‌گردد ولی به‌صورت تخفیف درصدی.
  • معافیت از هزینه: در معافیت از هزینه، شهریه کارشناسی ارشد حذف می‌شود و دانشگاه هیچ هزینه‌ای برای تحصیل شما دریافت نمی‌کند. تنها هزینه‌ای که شما باید پرداخت کنید، هزینه‌زندگی شخصی خود در دوره تحصیل‌تان است.
  • بورسیه مبتنی بر نیاز: بورسیه مبتنی بر نیاز برای برخی  دانشجویان با شرایط خاص در نظر گرفته شده است. به‌عنوان مثال، دانشجویان مناطق محروم یا دانشجویان بین‌المللی از کشور‌های خاص می‌توانند این نوع بورسیه را درخواست دهند.

بورسیه تحصیلی برای دکتری

مسلما هر دانشگاهی برای جذب دانشجویان نخبه‌، شرایط و امتیازاتی در نظر می‌گیرد. حال این‌که شما کدام دانشگاه را برای بورسیه انتخاب کنید، تماما به خودتان بستگی دارد. شاید برای شما یک‌سری معیارهایی ملاک باشد که برای اشخاصی دیگر مهم نیست؛ اما موضوعی‌ که برای اکثر دانشجویان اهمیت زیادی دارد، زبان تحصیلی است!
خب، منطقی است که همۀ شما به زبان روسی، آلمانی، فرانسوی با هر زبان دیگری تسلط نداشته باشید ولی دانشگاهی که در آن تحصیل می‌کنید به زبانی جز زبان انگلیسی تدریس می‌کند. 

یک خبر خوش هم به دانشجویان رشته هنر بدهیم! در برخی دانشگاه‌ها دانشجویان رشته هنر می‌توانند بدون داشتن مدرک کارشناسی ارشد برای بورسیه دکتری خود اقدام کنند؛ ولی رشته‌هایی مانند علوم انسانی برای اخذ بورسیه دکترا باید حتما مدرک کارشناسی خود را اخذ کرده باشند.

پس در نظر داشته باشید چه در مقطع دکتری یا هر مقطع دیگری باید به زبان تدریس اساتید آن دانشگاه نیز توجه داشته باشید. با بورسیه استانی ایتالیا به انگلیسی تحصیلات خود را به زبان انگلیسی ادامه دهید!

بورسیه تحصیلی در مقاطع مختلف

گفتنی‌ها را گفتیم!

خیلی‌ها به‌علت آشنا نبودن با بورسیه‌های تحصیلی، خیلی وقت است، آرزوی تحصیل در برترین دانشگاه‌های دنیا را از یاد برده‌اند. اما شما این لطف را به خود کنید و با  آشنایی کامل از چگونگی اخذ بورسیه، رسیدن به این رویا را برای خود ممکن سازید.
بدون توجه به سن و سال، شرایط زندگی و هزاران دلایل دیگر این هدف را برای خود یک غول بی‌شاخ و دم نکنید. حامی مهاجر همراه‌تان می‌ماند تا ‌جایی که دیگر نیاز به هیچ‌گونه مشاوره‌ای نداشته و برنامه بورسیۀ تحصیلی خود را دریافت کرده باشید.
اگر هم شماره تماس ما را ندارید، کافی است با کلیک روی شماره 02148000957 با کارشناسان تیم ما ارتباط بگیرید و سوالات خود را بپرسید.

سوالات متداول بورسیه تحصیلی

تمام سعی خود را کردیم تا تمام سوالات و ابهامات ذهنی شما را نسبت به چگونگی اخذ بورسیه تحصیلی پاسخ دهیم. مجددا اگر سوالی داشتید، در کامنت با ما درمیان بگذارید تا در اسرع وقت پاسخ سوال خود را دریافت کنید.

  • آیا اخذ بورسیه تحصیلی بدون شرط معدل امکان پذیر است؟

بله. شما می‌توانید برنامه‌ای برای بورسیه تحصیلی خود بیابید که به شرط معدل نیاز نداشته باشد و در عوض به مواردیگری توجه کند.

  • برای گرفتن بورسیه تحصیلی چه باید کرد؟

بعد از پذیرش از دانشگاه، باید مطابق با شرایط دانشگاه موردنظر، مراحل گفته شده را طی کنید.

  • ثبت نام بورسیه چگونه انجام می شود؟

به‌طورکلی برنامه‌ای ثابت برای ثبت‌نام بورسیه وجود ندارد. ابتدا باید نوع بورسیه خود را متناسب شرایط‌‌‌تان تعیین و سپس فرم درخواست بورسیه را تکمیل کنید.

دیدگاه جدید
دیدگاه ها
کل دیدگاه های ثبت شده: 0 | کل دیدگاه های تایید شده: 0