اخذ ویزای سوئیس

امتیاز 4.55/5
view مشاهده : 5187 مرتبه
ardate 26 فروردين، 1398
اخذ ویزای سوئیس
سوئیس به دلیل برخورداری از ویژگی هایی مانند طبیعت بکر و زیبا، قدمتی تاریخی، جاذبه گردشگری و اماکن دیدنی، جامعه ای آرام و اقتصادی توسعه یافته به یکی از بهترین کشورهای جهان برای زندگی تبدیل گردیده است. همچنین، این موارد باعث شده اند تا سالانه تعداد زیادی توریست برای بازدید از این زیبایی ها و جاذبه های بی نظیر عازم سوئیس شوند.البته از آنجایی که سوئیس از اعضای شینگن است، ورود به خاک آن قبل از سفر مستلزم گرفتن ویزا می باشد.
 

انواع ویزای سوئیس

ویزای نوع A / ترانزیت

این نوع از ویزا در مبادی ورودی ( فرودگاه ) برا متقاضی صادر می گردد. با این نوع ویزا مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و فقط می تواند پرواز خود را در یکی از فرودگاه های شینگن تعویض و راهی کشوری دیگر در خارج از این منطقه شود.

ویزای نوع B / ویزای عبور

با این نوع ویزا مسافر اجازه خروج از فرودگاه را دارد و می تواند از شینگن به عنوان منطقه عبور استفاده کند. به عبارتی مسافر می تواند از طریق زمینی خود را به کشوری خارج از محدوده شینگن برساند.

ویزای نوع C / ویزای شینگن

این ویزا از جمله ویزاهای کوتاه مدت است که اعتبار آن 90 روزدر طول 6 ماه است و از آن می توان برای ملاقات بستگان، ماموریت های کاری یا سفر های درمانی استفاده کرد.این ویزا متداول ترین نوع ویزا در میان گردشگران ایرانی نیز می باشد.

ویزای نوع D / ویزای ملی

این نوع ویزا مختص افرادی می باشد که قصد اقامت بیش از 90 روز در سوئیس را دارند و از جانب اداره مرکزی کانتون صادر می گردد.اکثر تجار و بازرگانان از نوع ویزا استفاده می کنند و از طریق آن می توانند در طول سال بارها به منطقه شینگن ورود و خروج نمایند.
 

مدارک لازم برای ویزای توریستی سوئیس

  • تکمیل فرم درخواست
  • گذرنامه دارای اعتبار ( اعتبار گذرنامه حداقل باید 3 ماه بیشتر از تاریخ درخواست ویزا باشد )
  • کارت ملی و شناسنامه
  • 2 قطعه عکس جدید
  • در صورتی که فرد قبلا ویزای شینگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری را دریافت کرده است، کپی از مهر ورود و خروج
  • نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی
در صورتی که متقاضی دارای قدرت مالی کافی نباشد و یا مقامات مسئول در مورد وجود چینن تمکنی دچار شک و تردید گردند، ممکن است سفارت سوئیس از وی بخواهد تا اعلامیه مربوط به اسپانسر شیپی را ارائه دهد. در این تاییدیه شخصی که در واقع قصد حمایت مالی از متقاضی را دارد، باید متعهد به سایر هزینه های جانبی نیز از جمله هزینه های درمان، هزینه بروز تصادفات و سایر موارد را که ممکن است برای تضمین رفاه اجتماعی مورد نیاز باشد، ضمانت نماید. هزینه ای که باید به منظور اسپانسر شیپی در نظر گرفته شود مبلغ 30.000 فرانک سوئیس است و شامل مواردی می شود که شخص به صورت منفردانه یا به صورت گروهی تا 10 نفر می خواهد حمایت را انجام دهد.یان فرم تاییدیه فرمی است که بر خلاف فرم ویزا یا سایر فرم ها به صورت انلاین موجود نیست و در صورت لزوم می توان آن را از طریق سفارت سوئیس یا سایر مراکزی که اقدام به صدور ویزا می نمایند تهیه کرد.
 
  • گواهی اشتغال به کار که در آن، تاریخ استخدام- سمت- میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همرا فیش حقوقی ( برای کارمندان و کارگران )
  • پروانه کسب و یا ثبت شرکت و کارت بازرگانی ( برای صاحبان مشاغل )
  • گواهی بازنشستگی ( برای بازنشستگان )
  • گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان )
  • بیمه مسافرتی با پوشش حداقل 000 یورو جهت انتقال به وطن برای مداوا به دلایل پزشکی یا فوت
  • سند مالکیت ( در صورت وجود )
  • رزرو هتل و بلیط هواپیما
دعوت نامه ( این نامه باید از جانب بستگان یا کارفرمایی که خواستار حضور متقاضی می باشد صادر گردد ) این نامه دارای فرمت خاصی نیست ولی باید نکته های زیر در آن ذکر گردد:
  • فردی که دعوت نامه را ارسال می کند، چه به عنوان یک کمپانی باشد و چه به عنووان اقوام شخص متقاضی، باید ثابت کند که با فرد متقاضی در ارتباط بوده است.
  • جزئیات کامل از سوی شخص میزبان شامل نام و نام خانوادگی، آدرس، تاریخ تولد و تابعیت ارائه گردد.
  • تاریخی که دعوت نامه در ان تنظیم شده است.
  • امضای شخص میزبان، در صورتی که درخواست ویزا، جهت ویزای کاری باشد، نیازمند امضا از سوی مدیر کمپانی مورد نظر می باشد.
  • میزبان باید ثابت کند که محلی جهت اسکان فرد متقاضی ورود به کشور سوئیس، وجود دارد.
  • سایر مدارکی که جهت تکمیل و تقویت دعوت نامه می تواند ارائه شود.
  • بسته به این که شخص از سفارت کدام کشور می خواهد اقدام کند، دعوت نامه باید مستقیما از سوئیس به سفارت مورد نظر ارسال گردد یا اینکه از سوی شخص متقاضی به همراه سایر مدارکش ارسال شود.

مراحل لازم  برای دریافت ویزا سوئیس

  • تعیین وقت مصاحبه(مصاحبه فقط به صورت حضوری انجام می شود و برای تعیین وقت می توان به صورت تلفنی با سفارت تماس گرفت).
  • دانلود و تکمیل فرم درخواست.
  • تکمیل مدارک لازم و ترجمه آن ها به یکی از زبان های انگلیسی، المانی، ایتالیایی یا فرانسوی.
  • مراجعه به سفارت برای اقدام های حضوری(مصاحبه، تحویل مدارک و انگشت نگاری)

شرایط و نکته ها

متقاضیان کشور ایران فقط به صورت حضوری می توانند اقدام نمایند و امکان انجام اقدامات لازم به صورت انلاین، برخلاف بسیاری از کشورها ، برای شهروندان ایرانی وجود ندارد.
فرآیند صدور ویزای شینگن حداقل 10 روز کاری زمان می برد.
با توجه به میزان بالای تقاضا، سفارت به متقاضیان توصیه می کند تا 90 روز قبل ( 8 هفته ) از تاریخ سفر برای دریاافت وقت مصاحبه اقدام نمایند.
از دوم اکتبر سال 2012 سفارت سوئیس اقدام به ثبت اطلاعات بیومتریک متقاضیان ویزای شینگن نموده است. به این ترتیب که اثر انگشت کلیه متقاضیان ویزای نوع C ( توریستی، تجاری و دیدار از دوستان و اقوام ) اسکن می شود. بنابراین، لازم است تا کلیه متقاضیان بالای 12 سال شخصا مدارک و درخواست خود را به سفارت ارائه نمایند.

آدرس سفارت سوئیس در ایران

نشانی: تهران، خیابان الهیه، خیابان شریفی منش، کوچه یاسمن، پلاک 2
تلفن: 021-22008333
نمابر: 02122006002
 
 
  • در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح نمایید در بخش نظرات پاسخی دریافت نخواهید کرد.

  • جهت ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید