ازدواج در انگلستان

امتیاز 3.42/5
view مشاهده : 5318 مرتبه
ardate 27 اسفند، 1397
ازدواج در انگلستان

ازدواج در انگلستان

ازدواج در انگلستان با شهروند انگلستانی می تواند منجر به دریافت اقامت انگلستان شود. طرفین ازدواج باید رابطه و ازدواجشان واقعی باشد و باید ثابت کنند که ازدواج آنها سوری نیست. با استفاده از یکی از موارد زیر باید ثابت کنید شما و شریکتان حداقل 18 ماه در ارتباط هستید:
  • ازدواج کرده باشید.
  • نامزد شده اید تا ازدواج کنید.
  • حداقل دو سال با هم زندگی کرده باشید.

چرا ازدواج در انگلستان

برای این که انگلستان یک کشور با شکوه، زیبا، دارای تاریخ غنی و پیشرفته است که برای روابط عاشقانه مناسب است. آب و هوای کشور انگلستان برای جشن ها در طول سال مناسب است و محل های برگزاری مراسم اجازه می دهند، زوج ها جزئیات برگزاری مراسم را انتخاب کنند.

شرایط ازدواج در انگلستان

  • طرفین ازدواج باید حداقل 18 سال داشته باشند.
  • متقاضی باید واجد شرایط ازدواج باشد. (چند همسری در انگلستان قانونی نمی باشد، وضعیت تاهل باید مشخص باشد.)
  • متقاضی ازدواج در انگلستان باید ثابت کند در مدت اقامت توانایی پرداخت هزینه های خود را دارد.
با سرپرست منطقه ای که عروسی در آنجا برگزار و یا ثبت می شود، تماس بگیرید و هماهنگی های لازم را انجام دهید. اگر قصد ندارید که در کلیسا یا محل مذهبی دیگری ازدواج کنید، باید ازدواجتان را در دفتر مناسبی انجام دهید.

ویزای ازدواج در انگلستان

اگر شما و شریکتان نامزد باشید، برای دریافت ویزای نامزدی انگلستان باید ثابت کنید برنامه دارید تا حداکثر 6 ماه پس از ورود به انگلستان، ازدواج کنید. اگر شما و یا نامزدتان قبلا ازدواج کرده باشید، باید گواهی طلاق یا گواهی فوت را داشته باشید. همچنین باید اثبات کنید در حال حاضر غیر از نامزدتان با شخص دیگری ارتباط ندارید. برای درخواست ویزای نامزدی یا ازدواج در انگلستان درآمد شما باید:
  • 18.600 پوند در سال باشد، اگر فقط خودتان درخواست کنید.
  • 22.400 پوند در سال، اگر همراه با بچه (زیر 18 سال) هستید.
  • 2.400 پوند در سال، به ازای هر بچه دیگر
لازم به ذکر است که باید نام فرزندتان را در فرم درخواست ویزای ازدواج در انگلستان ذکر کنید، اما باید به صورت جداگانه برای ویزای آنها اقدام کنید.

شرایط ویزای ازدواج در انگلستان

اگر شما و شریکتان نامزد باشید، پس از دریافت ویزای نامزدی تا هنگام ازدواج حق کار را ندارید. در این صورت می توانید تا 33 ماه در انگلستان اقامت داشته و قبل از تمام شدن این مدت، برای تمدید ویزای ازدواج در انگلستان اقدام کنید. ولی تمدید ویزای ازدواج در انگلستان به صورت 33 ماهه صورت نمی پذیرد و باید هدف مورد نظر خود را انتخاب کنید. معمولا تا 8 هفته بعد از اقدام برای تمدید ویزا به درخواست ها پاسخ می دهند. با تمدید ویزای نامزدی می توانید تا 2 سال و 6 ماه دیگر در انگلستان اقامت داشته باشید.

هزینه های ازدواج در انگلستان

میانگین هزینه ازدواج در انگلستان حدود 27.000 پوند است، اما هزینه ها بستگی به سطح رسمی و مکان انتخابی شما دارد. به عنوان مثال یک عروسی در مرکز شهر لندن ممکن است قیمت بالاتری نسبت به شهرهای دیگر داشته باشد.
 
ازدواج در انگلستان
 
میانگین هزینه ازدواج در انگلستان
 
اقامت 30 مهمان (3 شب)
 
13.500 £
 
دعوتنامه مراسم
 
1000 £
 
گل ها- دکور
 
1200 £
 
حلقه های ازدواج
 
600 £
 
لباس عروس و داماد
 
2500 £
 
برنامه ریز عروسی
 
1500 £
 
عکاس
 
1200 £
 
کیک عروسی
 
500 £
 
غذا و نوشیدنی
 
3500 £
 
موسیقی
 
800 £
 
 

هزینه تمدید ویزای ازدواج در انگلستان

هزینه تمدید ویزای نامزدی و ازدواج در انگلستان به ازای هر نفر به صورت عادی 993 پوند و به صورت ویژه 1583 پوند می باشد.

مدارک لازم برای ازدواج در انگلستان

  • شناسنامه
  • پاسپورت
  • یک قطعه عکس رنگی (3.5 در 4.5)
  • مدارک اثبات کننده تمکن مالی
  • مدارک اثبات کننده برنامه آینده شما برای ازدواج (مانند محل سکونت بعد از ازدواج)
  • اثبات رابطه شما و شریکتان با عکس ها، فیلم ها، پرینت های تلفن و ...
  • گواهی وضعیت تاهل (گواهی طلاق، گواهی فوت همسر در صورت وجود)
  • در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح نمایید در بخش نظرات پاسخی دریافت نخواهید کرد.

  • جهت ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید