ویزای توریستی آمریکا - ویزای B2 آمریکا

امتیاز 4.59/5
ardate 13 تير، 1398
ویزای توریستی آمریکا - ویزای B2 آمریکا
علاوه بر تحصیل و کار، می‌توان با ویزای توریستی آمریکا به این کشور سفر کرد. ویزاهای توریستی به شما اجازه می‌دهد برای گردشگری، کسب و کار یا درمان پزشکی به آمریکا سفر کنید.می‌توانید از معروف‌ترین جاذبه های گردشگری آمریکا دیدن کنید و حتی ارتباطات جدیدی خلق کنید که بتوانید در کسب و کار خود سرمایه گذاری کنید.

فعالیت های مجاز دارندگان ویزای B2 آمریکا

دارندگان ویزای توریستی آمریکا می‌توانند در فعالیت‌های زیر شرکت کنند:
  • در آمریکا تعطیلاتی داشته باشید. شهرهای مختلف آمریکا را ببینید.
  • دوستان یا خانواده‌تان را ملاقات کنید.
  • در رویدادهای اجتماعی که توسط سازمانهای مختلف میزبانی شده، شرکت کنید. 
  • برای درمان پزشکی به آمریکا بروید.
  • شرکت در رویدادها یا رقابت‌های موسیقی یا ورزشی که بابت آن پولی دریافت نخواهید کرد.
  • ثبت نام در دوره های کوتاه مدت تحصیلی که بابت آن هیچ اعتباری دریافت نخواهید کرد (مانند کلاس آشپزی).
اگر در هیچ کدام از دسته بندیهای بالا قرار نگیرید، نمی‌توانید ویزای B2 آمریکا را دریافت کنید. بنابراین دیگر ویزاهای غیرمهاجرتی آمریکا را بررسی کنید تا ویزای واجد شرایط را پیدا کنید.

تفاوت ویزای B1 و B2

تفاوت بین بسیاری از انواع ویزای آمریکا و ویزای B2 این است که ویزای B2 آمریکا هیچ محدودیتی ندارد. این به این معنی است تا زمانی که واجد شرایط هستید و الزامات را برآورده می‌سازید، می‌توانید این ویزا را برای بازدید از آمریکا دریافت کنید. متفاوت از ویزای B2 ، ویزای B1 آمریکا اجازه می‌دهد تا شما با هدف کسب و کار، مذاکره قرارداد یا حضور در کنفرانس‌ها و سایر رویدادهای مربوط به کسب و کار وارد آمریکا شوید.

آیا باید درخواست ویزای توریستی آمریکا را انجام دهم؟

تنها کسانی که در برنامه چشم پوشی از ویزا (Visa Waiver Program) نیستند، باید درخواست ویزای توریستی آمریکا را بدهند.  اگر از کشوری هستید که نیازی به درخواست ویزای آمریکا ندارد، پس شما خوش‌شانس هستید و می‌توانید از روشهای ساده درخواست خود را با ESTA (سیستم الکترونیکی برای مجوز سفر) پیگیری کنید و بعد ترتیب سفر خود را بدهید.

معیارهای واجد شرایط ویزای توریستی آمریکا

  • هدف شما برای بازدید مطابق ویزای B2 آمریکا باشد.
  • به اندازۀ کافی ابزار مالی برای پوشش اقامت خود در آمریکا داشته باشید.
  • قصد دارید به محض انقضای ویزا به کشور خود بازگردید و قصد اقامت در آمریکا را ندارید.

درخواست ویزای توریستی آمریکا

برای درخواست ویزای توریستی آمریکا باید مراحل سادۀ زیر را دنبال کنید:
  • ارسال فرم DS-160
  • پرداخت هزینه های ویزا
  • برنامه ریزی برای مصاحبه
  • پر کردن فایل سند ویزای B2
  • شرکت در مصاحبه ویزا

اطلاعات خود را به همراه جزئیات درباۀ هدف سفرتان ارسال کنید. شما باید بخش های ویزای توریستی آمریکا را پر کنید و سپس آنلاین ارسال کنید. بعد از آن یک صفحه و کد تایید را دریافت می کنید.

از طریق حامی مهاجر درخواست خود را ارسال کنید

  • کارکنان حامی مهاجر فرم DS-160 شما را پر می‌کنند و برای شما از سفارت یا کنسولگری آمریکا یک وقت برای ویزای B2 آمریکا رزرو می‌کنند.
  • آنها لیست کامل از اسناد مورد نیاز برای درخواست ویزای B2 به شما می‌دهند و پروندۀ تقاضای‌تان را چک خواهند کرد تا مطمئن شوید که درخواست شما بالاترین احتمال موفقیت را دارد.
  • از پشتیبانی آنلاین حامی مهاجر برای درخواست ویزا برخوردار می‌شوید.
  • اگر درخواست ویزای آمریکا موفقیت آمیز باشد، حامی مهاجر ویزای شما را دریافت می‌کند. 

پرداخت هزینه های ویزای توریستی آمریکا

برای درخواست ویزای توریستی آمریکا باید هزینه ای را پرداخت کنید، همچنین باتوجه به رابطۀ کشورتان با آمریکا، ممکن است مجبور باشید هزینه های دیگری هم پرداخت کنید که اینها هزینه های صدور ویزا نامیده می‌شود و از کشوری به کشور دیگر متفاوت است. بعد از پرداخت هزینه ها همۀ رسیدها را نگهداری و به پروندۀ اسناد B2 ضمیمه کنید.

زمانبندی برای مصاحبه

همه متقاضیان بین 14 تا 79 سال باید برای مصاحبه ویزای توریستی آمریکا به سفارت آمریکایی که در آنجا درخواست‌شان را ارائه داده‌اند، بروند. با توجه به حجم کاری بالای سفارت، هرچه سریع‌تر وقت سفارت خود را تنظیم کنید. هروقت این کار را انجام بدید، یک نامه تایید مصاحبه دریافت می‌کنید که در روز مصاحبه به آن نیاز دارید.
 

مدارک مورد نیاز ویزای B2 آمریکا

همه اسناد را باید در روز مصاحبه همراه خود ببرید. مدارک مورد نیاز ویزای توریستی B2 آمریکا به شرح ذیل است:
  • پاسپورت معتبر
  • یک عکس ویزای آمریکا
  • صفحه و کد تایید فرم DS-160
  • رسید هزینه های پرداختی
  • صفحه تایید مصاحبه
  • نامه ای که هدف شما از سفر را شرح دهد.
  • اثبات تمکن مالی: اظهارنامه بانکی و مالی که ثابت کند توانایی مالی برای ماندن در آمریکا را دارید . حداقل 266 دلار برای هر روز اقامت خود باید درنظر بگیرید.
  • اثبات روابط  قوی خود با کشور: خانواده، قرارداد کار، اجاره نامه یا سند خانه.
  • دعوت نامه ویزای بازدیدکننده آمریکا از طرف دوستان یا خانواده در آمریکا.
  • گواهی سوءپیشینه
  • مدارک بازدید قبلی از آمریکا (در صورت وجود)
  • ریز نمرات یا دیپلم (مربوط به دانشجویان است)
  • نامه ای از کارفرما که نشان دهد در سه ماه گذشته به شما حقوق داده است (در صورت کارکردن)
  • کپی از مدارک وضعیت خویشاوندان در آمریکا
  • نامه پزشکان درباره تشخیص و درمان (اگر بخاطر مقاصد پزشکی می‌روید)

شرکت در مصاحبه ویزا

در روز مصاحبه آفیسر سوالاتی در مورد سابقه شما و اینکه چرا می‌خواهید به آمریکا سفر کنید می‌پرسد. همچنین همۀ مدارک‌تان را چک می‌کند. مصاحبه طولانی نیست اما تمام اطلاعات لازم برای اجتناب از مشکلات بعدی را بیان کنید.

مدت زمان پردازش ویزای B2

پروسۀ ویزای B2 ممکن است چند هفته تا چند ماه طول بکشد و این زمان برای ویزای توریستی B2 و ویزاهای توریستی از کشوری به کشور دیگر متفاوت است. اگر از سفارت جوابی برای‌تان نیامد صبور باشید چون ممکن است حجم کاری‌شان بالا باشد.

مدت اعتبار ویزای B2

حداکثر مدت زمان اقامت با این ویزا، 6 ماه است. در طول این مدت به سراسر آمریکا با هر هدفی می‌توانید سفر کنید. اما به محض اتمام ویزا، باید به کشور خود بازگردید.

تمدید ویزای B2

اگر می‌خواهید بیشتر بمانید، می‌توانید ویزای خود را برای 6 ماه تمدید کنید. برای تمدید ویزای B2 باید حداقل 42 روز قبل از انقضای کارت I-94 ، درخواست دهید. با این‌حال شما نمی توانید زودتر از 3 ماه از سفرتان به آمریکا درخواست تمدید دهید.

مدارک لازم برای تمدید ویزای B2

  • تکمیل فرم I-539
  • پاسپورت معتبر
  • یک توضیح نوشتاری در مورد دلیل درخواست تمدید
  • گواهی حمایت مالی
  • پرداخت هزینه تمدید ویزا (حدود 370 دلار)
  • فتوکپی یا اصل کارت I-94

آیا با ویزای توریستی می‌توان گرین کارت آمریکا را دریافت کرد؟

اقامت دائم از طریق ویزای توریستی دشوار است زیرا ویزای B2 یک ویزای موقت می‌باشد. ویزای B2 اجازۀ کار یا تحصیل را به شما نمی‌دهد، بنابراین بیشتر از زمان مجاز نمی‌توانید در آمریکا بمانید.

دیدار والدین با فرزندان از طریق ویزای B2

اگر در آمریکا زندگی می‌کنید و در حال کار یا تحصیل هستید، می‌توانید برای والدین خود دعوت نامه بفرستید و آنها تحت ویزای B2 وارد آمریکا شوند. والدین تمام مراحل بالا را باید انجام دهند و فقط در مورد مدارک کمی متفاوت می‌باشد. مدارک ویزای B2 والدین به شرح ذیل است:
  • پاسپورت والدین
  • تکمیل فرم DS-160 
  • نامه تایید بانکی (فرزند باید نامه بانکی که نشان دهد از توانایی مالی برخوردار است و می‌تواند والدینش را در زمان اقامت آمریکا پوشش دهد)
  • نامه تایید اشتغال (فرزند باید از کارفرمای خود این نامه را بگیرد)
  • دعوت نامه

نظرات شما

در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید.

ثبت دیدگاه