ویزای EB3 آمریکا

امتیاز 4.86/5
view مشاهده : 7458 مرتبه
ardate 11 ارديبهشت، 1398
ویزای EB3 آمریکا
ویزای EB3 مبتنی بر اشتغال، سومین اولویت ویزا است که به سه نوع از کارگران اجازه می‌دهد به طور دائم به آمریکا بروند و در آنجا کار کنند. این گروه کارگران عبارتند از:
  • کارگران ماهر: کسانی که حداقل 2 سال تجربۀ شغلی دارند یا آموزش دیده‌اند.
  • متخصصین: کسانی که مدرک تحصیلی بالاتری دارند یا معادل آن مدرک لیسانس آمریکا دارند.
  • کارگرهای بدون مهارت: کسانی هستند که کار غیرتخصصی انجام می‌دهند و کمتر از دو سال سابقۀ کاری یا آموزشی دارند.
تعداد محدودی ویزای EB3 در سال صادر می‌شود. 28.6 درصد از مجموع 140 هزار ویزای مهاجر صادر شده در زمینۀ اشتغال، به ویزای EB3 آمریکا اختصاص داده می‌شود.

مزایای ویزای EB3 آمریکا 

 با ویزای EB3 کارگران خارجی می‌توانند به آمریکا بروند و به طور دائم در آنجا زندگی کنند و بدون داشتن سند مجوز اشتغال (EAD) کار کنند. بعد از چند سال کار کردن در همان شغل، آنها می‌توانند کارفرما یا موقعیت کاری خود را عوض کنند. آنها گرین کارت را دریافت می‌کنند و لازمه‌اش این است که تمام مالیات‌های مربوطه را پرداخت کرده باشند. همچنین به آنها اجازۀ مسافرت در داخل و خارج آمریکا داده می‌شود و نیز آنها می‌توانند در ایالتی متفاوت از ایالت اولیه زندگی کنند.

افراد واجد شرایط ویزای EB3 آمریکا

برای دریافت ویزای EB3 آمریکا، کارگر خارجی باید موارد زیر را ثابت کند.
  • یک پیشنهاد شغلی معتبر و دائمی از کارفرمای آمریکایی دارد.
  • شرایط لازم برای برآورده کردن توضیحات شغلی از نظر سطح آموزش و تجربۀ کاری را دارند.
از سوی دیگر، کارفرمای آمریکایی باید شرایط لازم را برای حمایت از کارگر خارجی ویزای EB3 داشته باشد:
  • کارفرما نتواند یک کارگر ماهر، واجد شرایط و آمریکایی برای موقعیت شغلی خود پیدا کند.
  • کارفرما ثبات مالی داشته باشد تا بتواند حقوق کارگر خارجی را پرداخت کند و همچنین از کارگر حمایت کند.

نحوه درخواست ویزای EB3 آمریکا

درخواست ویزای EB3 دارای چندین مرحله است که هم کارفرما و هم کارمندان خارجی را در برمی‌گیرد. فرآیند درخواست ویزای EB3 آمریکا دارای دو بخش می‌باشد:
  • کارفرمای آمریکایی گواهی کار را دریافت می‌کند و فایل‌های لازم را ثبت می‌کند.
  • در صورت تصویب، کارمند خارجی برای ویزای EW-3 در سفارت آمریکا در کشور خود اقدام می‌کند.

روند درخواست EB3 از طرف کارگر خارجی

  • ثبت فرم DS-261 
  • معاینه کامل پزشکی و واکسیناسیون
  • جمع آوری اسناد حمایتی لازم ویزای EB3
  • شرکت در مصاحبه برای ویزا
  • دریافت پکیج NVC و سفر به آمریکا

اعضای خانوادۀ دارندگان گرین کارت EB3

دارندگان گرین کارت EB3 میتوانند برای ویزای وابسته برای همسر یا فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال خود درخواست دهند. همسر ممکن است از طریق ویزای E34 (کارگر ماهر) و یا ویزای EW4 (سایر کارگران) پذیرفته شود. کودکان صغیر از طریق ویزای E35 (کارگر ماهر) و یا ویزای EW5 (سایر کارگران) پذیرفته می‌شوند. در طول روند درخواست برای اقامت دائم، همسر ممکن است برای سند مجوز اشتغال  (EAD) درخواست دهد، که اجازه می‌دهد همسر آزادانه در ایالات متحده کار کند.

مدارک مورد نیاز برای ویزای EB3 آمریکا

  • پاسپورت که باید بیشتر از 6 ماه اعتبار داشته باشد
  • داشتن پیشنهاد شغلی از طرف کارفرمای آمریکایی
  • گواهی کار تایید شده
  • درخواست تایید شده
  • برگ تاییدیه DS-261
  • مدارک پزشکی و واکسن امضا و مهر شده
  • دو قطعه عکس
  • دستاوردهای علمی (دیپلم و گواهی‌ها)
  • رزومه
  • سوء پیشینه
  • با توجه به پرونده، NVC ممکن است مدارک دیگری را از شما بخواهد

هزینه‌های ویزای EB3 آمریکا

  • هزینه های زیادی وجود دارد که هم کارفرمای آمریکایی و هم کارگر خارجی باید پرداخت کنند:
  • هزینه صدور گواهینامه DOL (کارفرما)
  • هزینه دادخواست فرم I-140 (کارفرما)
  • هزینه بررسی فرم DS-261 (کارمند)
  • هزینه های معاینه‌های پزشکی (کارمند)
  • هزینه برای بدست آوردن اسناد حمایتی (کارمند)
  • هزینه ترجمه از هر زبان به زبان انگلیسی (کارمند)

نظرات شما