ویزای غیر مهاجرتی H3 آمریکا

امتیاز 4.2/5
ardate 17 تير، 1398
ویزای غیر مهاجرتی H3 آمریکا
یکی دیگر از انواع ویزای کار آمریکا ، ویزای H3 یا کارآموز یا بازدیدکننده تبادلی آموزش خاص می‌باشد. دسته بندی ویزای غیر مهاجرتی H3 به اتباع خارجی اجازه می‌دهد که به طور موقت به آمریکا بیایند به عنوان یک:
  • کارآموز برای دریافت آموزش در هر زمینه ، به غیر از آموزش یا تحصیلات پزشکی که در کشور خود تبعه خارجی در دسترس نباشد.
  • بازدیدکننده تبادلی آموزش خاص که در یک برنامه آموزشی شرکت می کند که آموزش عملی و تجربه در آموزش کودکان با ناتوانایی های جسمی، ذهنی یا عاطفی را ارائه میدهد. 

برنامه های واجد شرایط ویزای H3 آمریکا

دو نوع برنامه وجود دارد که برای ویزای H3 واجد شرایط هستند:

برنامه آموزشی

برنامه های آموزشی می‌تواند در هر زمینه تحصیلی به استثنای حرفه های پزشکی و آموزشی که در کشور خود تبعه خارجی در دسترس نیست، باشد. کارآموز باید توسط یک شخص یا سازمان دعوت شود. نمونه هایی از زمینه های واجد شرایط برای برنامه‌های آموزشی عبارتند از:
  • کشاورزی
  • بازرگانی
  • ارتباطات
  • سرمایه گذاری
  • دولت
  • حمل و نقل
  • سایر حرفه ها

آموزش ویژه یا خاص

یعنی متقاضی در یک برنامه عملی یا تئوری ثبت نام می‌کند تا دانش خود را درباره کودکان با نیازهای خاص افزایش دهد:
  • نیازهای فیزیکی
  • چالش‌های روانی
  • چالش‌های عاطفی
ویزای H3 به دارندۀ آن اجازۀ کار کردن نمی‌دهد. متقاضی فقط می‌تواند در کار عملی شرکت کند که بخشی از برنامه درسی آموزشی است. با این حال، نمی‌توانند وارد هرگونه قرارداد کاری شوند که در آن استخدام رسمی تلقی می‌شود. برای اینکه بتوانید استخدام شوید، متقاضی نیاز به انواع دیگری از ویزای H-1B، ویزای H-2A، ویزای H-2B یا ویزاهای دیگر دارد. 
در مورد تعداد بازدید کنندگان تبادل آموزشی، محدودیت عددی وجود دارد. دولت آمریکا این ویزا را فقط برای 50 نفر از افراد کشورهای دیگر در یک سال مالی صادر می‌کند.

شرایط لازم ویزای H3 آمریکا

برای واجد شرایط شدن این ویزا، متقاضی باید چند شرط را برآورده کند:
  • داشتن دعوت نامه رسمی از موسسه یا سازمان آموزشی
  • متقاضی نمی‌تواند این آموزش را در کشور خودش بدست آورد. 
  • این برنامه شامل آموزش پزشکی نمی‌شود.
  • متقاضی قصد دارد بعد از برنامه آموزشی به کشور خود برگردد.
  • برنامه آموزش یا آموزش خاص به کار حرفه‌ای متقاضی کمک خواهد کرد.
  • متقاضی در آمریکا مشغول کار تمام وقت نخواهد شد به استثنای کار پیش بینی شده در برنامه آموزشی.

علت تایید نشدن برنامه آموزشی

برنامه آموزشی ممکن است تایید نشود اگر:
  • کلیات برنامه بدون زمانبندی ثابت، اهداف یا ابزارهای ارزیابی باشد.
  • مغایرت با ماهیت کسب و کار یا سرمایه گذاری متقاضی داشته باشد.
  • از طرف یک تبعه خارجی باشد که آموزش و تخصص قابل توجهی در زمینه آموزش پیشنهادی دارد.
  • در زمینه ای باشد که امکان استفاده از آن دانش یا مهارت در خارج از آمریکا بعید است.
  • منجر به اشتغال مولد شود که فراتر از آن چیزی که برای آموزش لازم است.
  • برای استخدام و آموزش اتباع خارجی برای استخدام نهایی کار داخل آمریکا طراحی شده باشد.

شرایط درخواست ویزای H3

این توضیحات باید به عنوان بخشی از فرآیند درخواست به USCIS ارسال شود. هر درخواست H3 برای یک کارآموز باید شامل توضیحاتی باشد که:
  • توضیح دادن در مورد ساختار برنامه آموزشی و نوع آموزش و نظارتی که باید داده شود.
  •  تعیین نسبت زمانی که به اشتغال تولیدی اختصاص می‌یابد.
  • نشان دادن تعداد ساعاتی که به ترتیب در آموزش کلاسی و آموزش در حین کار صرف می‌شود.
  • توصیف کردن شغلی را که در خارج برای آن آموزش می‌بیند.
  • نشان دادن اینکه چرا چنین آموزش‌هایی در کشور تبعه خارجی قابل دسترس نیست و چرا برای تبعه خارجی لازم است که این آموزشها را در آمریکا ببیند.
  • نشان دادن منبع هر پاداش دریافت شده توسط کارآموز و هر سودی که بابت آموزش به کارفرما یا سازمان می‌رسد.

نحوه درخواست دادن ویزای H3 آمریکا

مانند سایر ویزاهای نوع H ، ویزای H3 نمی‌تواند توسط متقاضی انجام شود. در عوض متقاضی باید برنامه آموزشی مناسب را پیدا کرده و درخواست پذیرش آن را داشته باشد. سپس موسسه ای که برنامه آموزشی در آن برگزار می‌شود باید فرآیند ویزای H3 را آغاز کند.

ارسال درخواست توسط موسسه

موسسه‌ای که آموزش می‌دهد، باید درخواست متقاضی را برای USCIS با توضیحات برنامه آموزش یا آموزش خاص که متقاضی میخواهد در آن شرکت کند، بفرستد و اسناد بیشتری از قبیل:
  • کارکنان موسسه آموزشی
  • مشخصات متقاضی با ذکر جزئیات در مورد:
  • آموزش و مدارک قبلی
  • دوره آموزشی
  • تجربه کاری در زمینه ای که قرار است آموزش ببیند.
  • اینکه متقاضی، مزایای مالی بایت این آموزش دریافت می کند یا خیر.
  • اگر این موسسۀ آموزش خاص باشد، آنها باید مدارکی ارائه دهند که این خدمات یا آموزش را ارائه می‌دهند.

ارسال فرم I-129

علاوه بر همۀ اینها، موسسه باید فرم I-129 (درخواست برای کارگر غیرمهاجرتی) را به USCIS ارسال کند. هزینه سند 460 دلار است. این سند باید با اطلاعات لازم پر شود و با اسناد توضیح داده شده در بالا به uscis ارسال شود. درخواست باید در یک بازۀ زمانی مناسب، عمدتاً بیش از 6 ماه قبل از شروع کلاس آموزشی ثبت شود. به این دلیل که این فرآیند زمان بر است و اگر دیرتر اقدام کنید، USCIS  نمی‌تواند پردازش درخواست و تصم گیری را تضمین کند.

بررسی درخواست

بعد از بررسی تمام مدارک و فرم ها، درصورتی که درخواست مورد تایید باشد، USCIS فرم I-797 را برای موسسه ارسال می‌کند، و این به شرکت کننده در درخواست ویزا کمک می‌کند.
متقاضی باید این اسناد را ارسال کند:
  • پر کردن فرم DS-160 به صورت آنلاین
  • پاسپورت معتبر
  • گواهی تولد
  • یک عکس با شرایط عکس دیجیتال ویزای آمریکا 
  • اسناد و مدارکی که نشان دهد شما قصد بازگشت به کشور خود را دارید مانند سند خانه، اجاره آپارتمان یا قرارداد شغلی آینده
  • پرداخت هزینه درخواست (190 دلار)

شرکت در مصاحبه

بعد از ارسال مدارک، یک قرار مصاحبه دریافت می کنید. سپس مصاحبه برای ارزیابی اینکه آیا شما شایستگی حضور در برنامه آموزشی یا آموزش خاص را دارید یا خیر، انجام خواهد شد. سفارت آمریکا براساس اسناد و مصاحبه شما تصمیم می گیرد که ویزای H3 را به شما بدهد یا خی. درصورت  پاسخ مثبت، مهر ویزا را دریافت خواهید کرد و برای شرکت در برنامه ای که گفته اید، آماده خواهید شد.

زمان دریافت ویزا H3 آمریکا

زمان پردازش برای هر ویزا متفاوت است. باید اطمینان حاصل کنید که موسسه از طرف شما حداقل 6 ماه قبل از شروع برنامه آموزشی تقاضا می‌دهد. این فرآیند دادخواست تقریباً 4 تا 6 هفته برای USCIS طول می‌کشد. پس از آن، باید اسناد خود را جمع آوری کرده و برای درخواست خود اقدام کنید. بسته به تقاضای سفارت آمریکا، ممکن است بین یک تا سه ماه تصمیم گیری در مورد ویزای H3 شما طول بکشد.

اعتبار ویزای H3 آمریکا

صاحب ویزای H3 می‌تواند برای مدت زمانی که آموزش یا برنامه آموزشی خاص اجرا می‌شود، در آمریکا بماند. این مدت زمان در فرم I-797 ای که USCIS به موسسه میدهد، نوشته شده است. اگر درخواست تایید شده باشد، کارآموز ممکن است اجازۀ اقامت در آمریکا را برای حداکثر دو سال داشته باشد. اگر این درخواست برای یک بازدید کننده تبادل آموزشی ویژه به تصویب برسد، ممکن است کارآموز تا 18 ماه دیگر در آمریکا بماند.

تمدید ویزای H3 آمریکا

این ویزا با سایر ویزاهای نوع H متفاوت است و آن را نمی توان تمدید کرد. علاوه بر این، صاحبان ویزای H3 نمی‌توانند درخواست گرین کارت آمریکا را دهند. اگر شرکت کننده برنامه آموزشی اعلام کند که قصد دارد برای ویزای مهاجرتی آمریکا اپلای کند، ویزای H3 آنها ممکن است لغو یا رد شود. آنها باید نشان دهند که با هدف استفاده از مهارت هایی که در طول برنامه آموزشی بدست آورده‌اند، باز خواهند گشت. با اینحال، صاحب ویزای H3 می‌تواند برای تغییر وضعیت درخواست دهد. اگر شما شرکننده در برنامه آموزشی باشید، اما شغلی پیدا کنید که نیاز به ویزای H-1B، H-2A یا H-2B داشته باشد، کارفرمای‌تان می‌تواند به USCIS درخواست دهد که وضعیت شما تغییر کند.

خانواده دارنده ویزای H3 آمریکا

همسران و فرزندان زیر 21 سالِ کارآموز، ممکن است او را با ویزای H4 غیرمهاجرتی همراهی کنند. همراهان H4 مجاز به کار کردن در آمریکا نیستند.
 

نظرات شما

در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید. در بخش نظرات پاسخی دریافت نخواهید کرد.