روند تایید پناهندگی

امتیاز 3.67/5
ardate 15 مهر، 1398
روند تایید پناهندگی
زمان باقی مانده تا پایان ثبت نام لاتاری 2021
ثانیه
دقیقه
ساعت
روز

شرایط صلاحیت پناهندگی

صلاحیت وضعیت پناهندگی به صورت موردی از طریق مصاحبه با یک افسر آموزش دیده ویژه تعیین می شود. این مصاحبه به صورت رقابتی نمی باشد و فقط به منظور دستیابی به اطلاعات در مورد درخواست پناهندگی و صلاحیت اسکان فرد در ایالات متحده طراحی شده است.

در طول مصاحبه، تمام مدارک مربوطه، بررسی می شود تا مشخص شود که آیا متقاضی:

  • در مراحلی که انجام شده، فرد واجد شرایط برای پناهندگی هست یا خیر.
  • با توجه به تعریفی که از پناهنده وجود دارد فرد آن خصوصیت را داراست یا خیر.
  • در کشوری دیگر اسکان نداده شده باشد.

اگر همه این گزینه ها رعایت شده باشند، طبق قوانین پناهندگی ایالات متحده آمریکا قابل قبول است.

در تصمیم گیری، شرایط موجود در کشور مبدا در نظر گرفته می شود و اعتبار آن ارزیابی می شود. همچنین تأیید می شود كه بررسی های امنیتی تكمیل شده است و نتایج بررسی ها قبل از تأیید بررسی و تجزیه و تحلیل می شود.

مراحل تایید پناهندگی

مراحل زیر چگونگی درخواست پناهندگی در ایالات متحده را از طریق فرآیند تأیید پناهندگی توضیح می دهد. اطلاعات در این بخش در صورت درخواست پناهندگی از طریق روند پناهندگی دفاعی، برای شما صدق نمی کند.

برای اطلاعات در مورد روند پناهندگی دفاعی، به صفحه دستیابی به پناهندگی در ایالات متحده در USCIS.gov مراجعه کنید.

مرحله اول: وارد ایالات متحده شوید.

برای درخواست پناهندگی در ایالات متحده، باید به صورت حضوری در ایالات متحده حضور داشته باشید.

مرحله دو: درخواست پناهندگی کنید.

برای درخواست پناهندگی، باید فرم I-589 ، درخواست پناهندگی و جلوگیری از حذف را با USCIS در طی یک سال از آخرین ورود خود به ایالات متحده ارائه دهید (مگر اینکه واجد شرایط استثناء در مهلت تشکیل پرونده یک ساله باشید).

کارت اثر انگشت تکمیل شده (FD-258) یا هزینه اثر انگشت را با درخواست نامه خود ارسال نکنید. درخواست شما بدون پیوست کارت اثر انگشت پذیرفته می شود.

اطلاعات بیشتر در مورد نحوه ثبت درخواست خود را می توانید در دستورالعمل فرم I-589  پیدا کنید.

موانع تقاضای پناهندگی

در صورت عدم واجد شرایط بودن می توانید درخواست پناهندگی کنید:

  • مهلت یکساله تشکیل پرونده I-589 ، برای ارسال درخواست پناهندگی و جلوگیری از حذف را دنبال کنید. مهلت یک ساله از تاریخ آخرین ورود شما به ایالات متحده یا 1 آوریل 1997 محاسبه می شود.
  • یک درخواست پناهندگی قبلی توسط قاضی مهاجرت یا هیئت تجدیدنظر در امور مهاجرت رد شده مجددا ارسال کنید.
  • یا با توافق دو طرفه یا چند جانبه بین ایالات متحده و سایر کشورها می توان به یک کشور ثالث امن منتقل شد.

هنگامی که USCIS درخواست تکمیل شده را دریافت کرد، شما دو اعلامیه دریافت خواهید کرد:

  • قدردانی از دریافت درخواست خود ، و
  • به نزدیکترین مرکز پشتیبانی درخواست (ASC) خود برای انگشت نگاری مراجعه کنید.

مرحله سوم: چاپ اثر انگشت و بررسی های پیش زمینه و امنیتی

شما باید اطلاعیه انتصاب ASC را بخوانید و آن را با خود به جلسه انگشت نگاری در ASC ببرید. نیازی به پرداخت هزینه اثر انگشت به عنوان متقاضی پناهنده نیست.

اگر همچنین برای همسر و فرزندان خود درخواست پناهندگی داده اید و آنها در ایالات متحده با شما هستند، باید در جلسات ASC همراه شما باشند.

مرحله چهارم: یک اعلامیه مصاحبه دریافت کنید.

بسته به محل زندگی شما، آن ها شما را برای مصاحبه با یک افسر پناهندگی در یکی از هشت دفتر پناهندگی، دو دفتر زیر مجموعه پناهندگی یا در یک دفتر میدانی USCIS برنامه ریزی می کنند. اعلامیه مصاحبه شما تاریخ، مکان و زمان مصاحبه پناهندگی را برای شما تعیین می کند.

اولویت های انجام مصاحبه پناهندگی

از تاریخ 29 ژانویه سال 2018، بخش پناهندگی USCIS مصاحبه های مربوط به پناهندگی را به ترتیب اولویت زیر انجام می دهد:

  • اولویت اول: درخواست هایی که برای مصاحبه برنامه ریزی شده بودند، اما مصاحبه بنا به درخواست متقاضی یا نیازهای USCIS مجددا تنظیم می شد.
  • اولویت دوم: درخواست هایی که از زمان ثبت نام 21 روز یا کمتر است.
  • اولویت سوم: سایر درخواست های پناهندگی تأیید شده در مصاحبه ها با شروع پرونده های جدیدتر شروع می شوند و به سمت پرونده های قدیمی تر کار می کنند.

این رویکرد برنامه ریزی برای اولین بار پس از اصلاحات پناهندگی در سال 1995 تأسیس شد و قبلا به مدت 20 سال در این کشور وجود داشت.

مدیران دفتر پناهندگی ممکن است به صورت موردی یک درخواست فوری را برای مصاحبه خارج از دستور اولویت ذکر شده در بالا، در نظر بگیرند. لطفا هرگونه درخواست فوری برنامه ریزی مصاحبه را به صورت کتبی به دفتر پناهندگی با صلاحیت پرونده خود ارسال کنید.

برای متقاضیان پناهندگی که از دفتر پناهندگی یا اداره زیر پناهندگی دور هستند، دفاتر پناهندگی مصاحبه های مربوط به پناهندگی را در دفاتر صحرایی USCIS  به عنوان مجوز منابع برنامه می کنند.

مرحله پنجم: انجام مصاحبه

ممکن است یک وکیل یا نماینده معتبر را وارد مصاحبه کنید. شما همچنین باید همسر و فرزندان خود را که به دنبال دریافت پناهندگی هستند، به مصاحبه ببرید. اگر نمی توانید مصاحبه را به زبان انگلیسی انجام دهید، باید یک مترجم بیاورید.

مصاحبه معمولا حدود یک ساعت طول خواهد کشید، هرچند ممکن است بسته به پرونده متفاوت باشد.

مرحله ششم: افسر پناهندگی در مورد صلاحیت و مأمور نظارت بر پناهندگی تصمیم نهایی را بررسی می کند.

برای اینکه واجد شرایط پناهندگی باشید، باید طبق تعریفات پناهندگی، تمام اصول را رعایت کنید.

یک افسر پناهندگی ناظر، تصمیم مامور پناهندگی را برای اطمینان از مطابقت با قانون بررسی می کند. بسته به پرونده، افسر پناهندگی ناظر ممکن است تصمیم را برای بررسی بیشتر به کارکنان بخش پناهندگی در مقر USCIS ارجاع دهد.

مرحله هفتم: نتیجه تصمیم را دریافت کنید

در بیشتر موارد، شما دو هفته پس از مصاحبه به دفتر پناهندگی باز خواهید گشت تا افسر پناهندگی تصمیم خود را در مورد شما بگیرد.

ممکن است زمان پردازش طولانی تری مورد نیاز باشد:

  • در حال حاضر در وضعیت مهاجرتی معتبر هستید
  • در دفتر محلی USCIS مصاحبه شده اید
  • بررسی های امنیتی در حال بررسی باشد یا
  • پرونده ای داشته باشید که توسط کارمندان بخش پناهندگی در دفتر مرکزی USCIS بررسی می شود.
برچسب ها

نظرات شما

در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید.

  1. جواد محبی
    ۱۵ مهر، ۱۳۹۸
    سلام خسته نباشید
    شما کارهای مربوط به پناهندگی هم انجام میدید؟
  2. حامی مهاجر در پاسخ جواد محبی گفته است :
    سلام پروسه ی پناهندگی یک پروسه ی بی قاعده و بی قانون می باشد و هیچ موسسه ای در ایران انجام نمی دهد . فقط در حد مشاوره می توانید از موسسات کمک بگیرید.
ثبت دیدگاه
پشتیبانی واتس اپ