فرم I-131 چیست

امتیاز 4/5
ardate 17 مهر، 1398
فرم I-131 چیست
زمان باقی مانده تا پایان ثبت نام لاتاری 2021
ثانیه
دقیقه
ساعت
روز

درباره فرم I-131

از فرم I-131 می توانید برای درخواست مجوز ورود مجدد، مدارک مسافرت پناهندگان یا پیشبرد مدارک مسافرتی موقت استفاده کنید.

مشخصات فرم I-131

فرم I-131 دارای 5 صفحه و 16 دستورالعمل می باشد. آخرین نسخه ویرایش شده آن در تاریخ 24/04/2019 می باشد که شما میتوانید تاریخ ویرایش را در انتهای فرم و دستورالعمل ها ببینید.

چگونه باید شروع کنیم

لطفاً اطلاعات مربوطه در فرم ارسالی I-131 را برای اطمینان از صحت آن دوباره بررسی نمایید.

نکات مربوط به تشکیل پرونده I-131 یا همان درخواست سند مسافرتی

تمام بخش های فرم را تکمیل کنید. در صورت پر نشدن این قسمت ها، فرم رد خواهد شد.

قسمت 1 - اطلاعات در مورد شخص شما

  • نام خانوادگی
  • آدرس حقیقی
  • تاریخ تولد

قسمت 2 - نوع درخواست

  •  1.a. یا  1.f.
  • نام خانوادگی (در صورت انتخاب 1.f. )
  • آدرس فیزیکی (در صورت انتخاب 1.f. )

فراموش نکنید که فرم خود را امضا کنید! هر فرم بدون امضا رد خواهد شد.

هزینه های لازم برای فرم I-131

متقاضی درخواست مجوز ورود مجدد (نوع درخواست A)

هزینه فرم

خدمات بیومتریک

مجموع

13 سال و 13 سال به پایین

$575

$0

$575

بین 14 تا 79 سال

$575

$85

#660

80 سال و 80 سال به بالا

$575

$0

$575

 

 

متقاضی دریافت مدارک مسافرتی برای پناهندگان (انواع برنامه های B و C)

هزینه فرم

خدمات بیومتریک

مجموع

13 سال و 13 سال به پایین

$105

$0

$105

بین 14 تا 15 سال

$105

$85

$190

بین 16 تا 79 سال

$135

$85

$220

80 سال و 80 سال به بالا

$135

$0

$135

 

 

متقاضی یک سند موقت پیش پرداخت (انواع برنامه های D ، E و F)

هزینه فرم

خدمات بیومتریک

مجموع

Advance Parole - Type D (فرم در انتظار I-485 یا فرم I-821)

$575

$0

$575

Advance Parole - Type E (مشروط بشردوستانه)

$575

$0

$575

Advance Parole - Type F (مشروط انسانی)

$575

$0

$575

 

 

اگر در USCIS Lockbox یا مرکز خدمات ثبت نام می کنید

هزینه را با یک چک شخصی، چک صندوق پول یا با کارت اعتباری با استفاده از فرم G-1450، پرداخت کنید. اگر با چک پرداخت می کنید، باید چک خود را به وزارت امنیت داخلی ایالات متحده پرداخت کنید. لطفا توجه داشته باشید که مراکز خدمات قادر به پردازش پرداخت کارت اعتباری نیستند.

اگر در یک اداره ثبت نام می کنید

از تاریخ 25 فوریه، دیگر نمی توانید هنگام ثبت نام در یک دفتر کار، هزینه را با پرداخت پول یا چک صندوقدار پرداخت کنید. فقط می توانید با یک چک شخصی ، کارت بدهی یا کارت اعتباری یا credit card هزینه را پرداخت کنید.

عدم نیاز به پرداخت هزینه اضافی برای فرم I-131

عدم نیاز به پرداخت هزینه اضافی برای فرم I-131 در صورتی که:

  • شما در حال تشکیل پرونده I-131 نوع B یا D هستید
  • شما فرم I-485 را با پرداخت هزینه در تاریخ بعد از 30 جولای 2007 ارائه دادید.
  • فرم I-485 هنوز بی تکلیف مانده است.

چک لیست شواهد اولیه (فقط برای اهداف اطلاعاتی)

لطفا این چک لیست را با فرم I-131 خود ارسال نکنید. این یک گزینه اختیاری است که می توانید هنگام تهیه فرم خود از آن استفاده کنید، اما الزامات دستورالعمل، مقررات و فرم را جایگزین نمی کند. توصیه می کنیم قبل از تکمیل و ارسال فرم خود این موارد را مرور کنید.

اگر مدارکی (کپی یا اسناد اصلی را در صورت درخواست) به یک زبان خارجی ارسال کردید، باید یک ترجمه کامل انگلیسی را به همراه یک گواهی از مترجم درج کنید که تأیید آن ترجمه کامل و دقیق است و صلاحیت ترجمه آنها را دارند. (زبان خارجی به انگلیسی باید باشد.)

مدارک مورد نیاز برای سند مسافرتی پناهندگان

موسسه حامی مهاجر هیچ گونه فعالیتی در زمینه پناهندگی انجام نمیدهد.

  • کپی از یک سند هویت رسمی عکس دار
  • اثبات وضعیت پناهندگی
  • بیانیه ای که دلیل پاسخ "بله" به هر سؤالی در قسمت 6 را توضیح می دهد
  • اگر خارج از ایالات متحده هستید، در طی 30 روز از ثبت این درخواست، دو عکس گذرنامه با سبک یکسان از خودتان تهیه کنید.

مدارک مورد نیاز برای درخواست مجوز مجدد

  • کپی از یک سند هویت رسمی عکس دار
  • شواهدی مبنی بر اینکه شما اقامت دائم قانونی دارید
  1. کپی پشت و رو از کارت اقامت دائمی خود (همچنین به عنوان گرین کارت یا فرم I-551 شناخته می شود).
  2. کپی از صفحات بیوگرافی گذرنامه شما و یک نسخه از صفحه ویزا که نشان دهنده پذیرش اولیه شما به عنوان اقامت دائم قانونی است.
  3. کپی از فرم I-797 ، اطلاعیه مربوط به اقدام ، اعلامیه تأیید درخواست شما برای جایگزین کردن کارت اقامت دائم خود (همچنین به عنوان گرین کارت یا فرم I-551 شناخته می شود) یا شواهد موقت از وضعیت اقامت دائم قانونی.
  • ترجمه های معتبر انگلیسی از اسناد غیر انگلیسی (در صورت وجود)

مدارک مورد نیاز برای داشتن یک سند مشروط پیش از موعد برای افرادی که هم اکنون در ایالات متحده هستند

  • کپی از یک سند هویت رسمی عکس دار
  • دو عکس به سبک گذرنامه یکسان از خودتان در مدت 30 روز پس از تشکیل این درخواست
  • کپی از هر سندی که وضعیت فعلی شما در ایالات متحده را نشان می دهد
  • شواهد نشان می دهد که سفر شما برای اهداف آموزشی، اشتغال یا بشردوستانه است
  • توضیح یا شواهد دیگری که حاکی از شرایطی است که ضمانت صدور سند موقت را صادر می کند
  • اگر متقاضی اصلاح وضعیت خود هستید، یک نسخه از رسید USCIS به عنوان مدرکی مبنی بر ارائه درخواست اصلاح وضعیت خود ارسال کنید.
  • اگر برای درخواست ویزای مهاجرتی به کانادا سفر می کنید، یک کپی از نامه تعیین وقت کنسولی ایالات متحده را داشته باشید.

دستورالعمل های ویژه

برای دریافت پیام الکترونیکی زمانی که فرم I-131 شما را دریافت کردند، فرم G-1145 ،

 E-Notification of Application / Petition Acerance را پر کنید و آن را در قسمت جلوی درخواست خود گیره کنید.

توجه: نسخه جدید فرم بارکد 2D دارد که به ما کمک می کند اطلاعات را سریع و دقیق جمع آوری کنیم. با تکمیل فرم به صورت الکترونیکی، بارکد اطلاعات شما را ذخیره می کند.

بسته به نوع مرورگر اینترنتی که شما استفاده می کنید، بارکد ممکن است هنگام باز کردن فرم قابل مشاهده نباشد. همه فرم ها را با بارکد یا بدون بارکد را انجام دهید.

برچسب ها

نظرات شما

در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید.

ثبت دیدگاه
پشتیبانی واتس اپ